Sebart 50E
Re: Sebart 50E
paráda,
prosím ťa, aká je výška smerovky? Aká by bol výška smerovky aj so zadným kolesom (cca)?
prosím ťa, aká je výška smerovky? Aká by bol výška smerovky aj so zadným kolesom (cca)?
ddrmodes píše:paráda,
Vydrzat, postupne ho cely odmeriam a nakreslim si skicu. Clovek nikdy nevie, kedy co sa prihodi.
Iba tento jeden rozmer ma interesuje. prevážam toťiž modely v strešnom boxe.
PS: to bude paráda s os maxom
ddrmodes píše:Iba tento jeden rozmer ma interesuje. prevážam toťiž modely v strešnom boxe.
315mm od spodu trupu
PS: to bude paráda, ked ti pôjde folia dole, to znám
http://www.gkmodel.sk/rcm2/wind29.jpg
´dakujem za pomeranie
PS: pri spaľovákoch treba fóliu lepiť skoro pravidelne nech je model aký chce. Metyl je metyl.
PS: pri spaľovákoch treba fóliu lepiť skoro pravidelne nech je model aký chce. Metyl je metyl.
Sebart 50E
Krasny model, at ti to lita ! 
Spektrum Dx7sFreeAir Mustang P51DRCF CrackYak 55Hacker SBACH 342Sebart Katana 33% 50ccm
gunter píše:L.Bily píše:na spalovak do 1.5m? to uz sa snat ani nevyraba
Niekto musi stale ukazovat, kudy cesta nevede.
Jak se rika - zkusenost je neprenositelna a kazdy si s tim musi projit sam. Konkretne modely od Seby nejsou zadny "super pevny stroje". To ze se vyztuzi motorova prepazka neznamena, ze ten model je hned na spalovak. Pokud se neco stavi na spalovak predpoklada se ze to bude na spalovak. Tady se primarne predpoklada elektrika. Litat to bude - nebude to 3D a ten spalovak tomu rapidne snizi zivotonost. Nic vic nic min. A pro 3D v 1.5m na spalovak cesta opravdu nevede. Lze se s tim smirit nebo to ignorovat, ale je to tak.
FPVMANIA - MOTHER COPTER - FLY or DiE
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
Oficiální distributor Armattan Quads pro ČR
fpvmania.cz
mac píše:
A dvojmetrovka nebude?
2 nie, ale 2,2 jo
L.Bily píše:ddrmodes píše:Poradte mi niekto kvalitnú stavebnicu do 1500mm na spaľovák. Sebatr nie, čína nie, Kyosho áno, ale ten neviem zohnať v oranžovom (edge).
na spalovak do 1.5m? to uz sa snat ani nevyraba
Vyrába (naštěstí)........
Tam su asi panty z folie , pouzivate ich , alebo tam davate niake ine napr. mp jet??
flyabit píše:Tam su asi panty z folie , pouzivate ich , alebo tam davate niake ine napr. mp jet??
ja nepouzivam,a nahradzam mp jet,lebo stalo sa mi ze sa zopar krat vytrhli,mpjet nikdy
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
gunter píše:mac píše:
A dvojmetrovka nebude?
2 nie, ale 2,2 jo
5345HD ci smradoch?
flyabit píše:Tam su asi panty z folie , pouzivate ich , alebo tam davate niake ine napr. mp jet??
orig bizuteriu oblukom co najdalej prec, gulaky Kavan, panty MS, ...
mac píše:
5345HD ci smradoch?
5345