Ancistrus01 píše:Musís mít hrot také hodně ohnutý, ale to snad víš
?? O tom nic nevím
Ancistrus01 píše:Musís mít hrot také hodně ohnutý, ale to snad víš
Ancistrus01 píše:No na pájce máš "hlavičku" (hrot) z měděného drátu... a ten musí být hodně zahnutý (nejlépe 180°) aby tam byl malinkej obloucek
carione píše:Caute, vlastnim betu jiz asi 4 mesice, super letadlo na zacatky, ale :
Vyoseni motoru se mi nezda, pokud koukam na letadlo ze zadu, mel by vybocovat 8,5 stup.
v pravo? Kdyz ma beta snahu tocit se doprava. Procetl jsem cele forum, ale neni to moc jasne.
A za druhe, mam baterky 1,3 ; 1,6 a 1,8 jak resite vyvazeni, pokud mate vice ruznych baterek ?
Máte treba nejake risky, kam baterku dat a kolik zavazi ?? Vim uz se to tu resilo, ale ja treba nevim, kde je poradne teziste.
3. ovladac mod 1 , kde ovladate co ? jestli vim, zda to mam spravne. Já to mam takto:
Vlevo : kridelka a vyskovka, vpravo : motor a smerovka.
Díky za odpoved.
Ancistrus01 píše:Carione ty nemas mod 1, ale mod 3... kdyz mas smerovovku na plynu... mod 1 ma smerovku na vyskovce...
mkyral píše:Ancistrus01 píše:Carione ty nemas mod 1, ale mod 3... kdyz mas smerovovku na plynu... mod 1 ma smerovku na vyskovce...
No koukám, že na tom odkazu, co jsem poslal mají mod 1 a mod 3 úplně stejné (i když je před tím povídání, že mode 3 to má prohozeno)
carione píše:Mno a co je lepsi ? mode1 nebo mode3 , preucit se mi nedela problem
Myslel jsem si ze mam mod3.
a to vyoseni motoru ??? to je jak presne prosim.
carione píše:Mno a co je lepsi ? mode1 nebo mode3 , preucit se mi nedela problem
a to vyoseni motoru ??? to je jak presne prosim.