Nákupy v CZ

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jirka M

Nákupy v CZ

#1 Příspěvek od Jirka M »

Už jsem starší kousek, nevládnu "engliš" natolik dobře, abych se v zahraničí domluvil, (když jsem chodil do školy, tak se žákům lila do hlavy ruština, stejně si z toho houby pamatuji), tak nakupuji pouze v českých ešopech. Ty dobré, kde jsem spokojen, jmenovat nebudu, neboť by to mohlo vyznít jako reklama, to nikdo nemá moc rád.

Ale chci se s Vámi poděli o nedávnou, velmi špatnou zkušenost a předesílám, že asi nebudu příliš slušný. Jednalo se o objednávku u internetového obchodu: www. savage.cz , majitelem je nějaký Štěpán Klohna.

Tento E-shop, uvádí skladem zboží, které ve skutečnosti vůbec nemá, majitel je těžký "zmrd", který se domnívá, že stačí poslat na Vaši adresu pouze část objednávky (za cenu kompletní objednávky, rozdíl ve stokorunách či tísíckorunách, nehraje roli), s tím, že když se dobře vyspí a bude dobře naloženej, tak Vám ten zbytek po mnoha urgencích (zřejmě), někdy v příštím století možná pošle.

Důrazně Vás před tímto e-shopem varuji, jedná se o ZMRDA, hovořil jsem s ním i po telefonu a tento hovor potvrdil mé podezření, že se jedná o podvodníka a ksindla :!:
MarthiR

Re: Nákupy v CZ

#2 Příspěvek od MarthiR »

za sebe doporučím http://www.emotors.cz/ Ogar má vše , za rozumný peníz a pokud to nemá skladem je to na netu napsané, takže člověk ví kolik kusu je skladem nebo nikoliv :!:

Držím palce ať vše dostaneš z vydřiducha :!:
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
milode

#3 Příspěvek od milode »

Jsou věci,které je dobře vědět.Díky za informace. A taky držím palce,ať vše dopadne dobře.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Drondys

#4 Příspěvek od Drondys »

Jirka M píše:Už jsem starší kousek, nevládnu "engliš" natolik dobře, abych se v zahraničí domluvil, (když jsem chodil do školy, tak se žákům lila do hlavy ruština, stejně si z toho houby pamatuji), tak nakupuji pouze v českých ešopech.

Existuje služba Asistovaný nákup jejímž prostřednictvím se dá nakupovat v zahraničí, a to nejen od prodejců na eBay z celého světa, ale i v různých eShopech zejména v USA. Stačí jím dát odkaz na zboží v příslušném eShopu nebo na eBay a oni to za Vás za drobný poplatek koupí a zaplatí. Vy platíte v Kč a komunikujete s nimi zde v češtině.
Joza

#5 Příspěvek od Joza »

no jeeje, savage.cz, to je znama firma ten dotycnej, to sis mel nejdrive vysondovat neco o eshopu, kde chces kupovat a jeste ho neznas, predesel bys zbytecnymu rozcarovani. Jak rika moje teda, kazdej trpi, jak je blbej. Svata pravda
arda1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od arda1 »

A co vysonduješ - tohle? http://obchody.heureka.cz/savage-cz/recenze/?f=3 Radek
ICQ 638556901
MadJazzMan

#7 Příspěvek od MadJazzMan »

arda1 píše:A co vysonduješ - tohle? http://obchody.heureka.cz/savage-cz/recenze/?f=3 Radek

Přiznám se že jsem téhle službě také věřil :-( Každopádně děkuji za info!
raptor181
Kontaktovat uživatele:

savage.cz

#8 Příspěvek od raptor181 »

Máte nějaké zkušenosti s tímto e-shopem? Objednal jsem tam model. Za dva dny mi přišel mail, že model bude dostupný asi 22-23.8. 23 jsem psal mail zda je model již dostupný a bude mi poslán. Už jsem napsal i druhý mail, že objednavku ruuším. Do dnes bez odezvy.
Hunger

Re: savage.cz

#9 Příspěvek od Hunger »

"Šmirgl to jistí!"
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od darth.hokro »

1. příspěvek a hnedle odkaz na hračkářství :D To je tvůj vlastní shop? Já jen že pro modeláře tam nic použitelnýho není :)
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
alonzo

#11 Příspěvek od alonzo »

Ahoj - fakt tam nic pro rc modelare neni !!!
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“