Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Zamčeno
Zpráva
Autor
kope
Kontaktovat uživatele:

Re: Depron Cup - 22.7.2012 Dívčí hrady

#181 Příspěvek od kope »

Taky bych dal Ohradu. Možná vezmu nejen deproňáka a tam se dá zastavit přímo u plochy.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
kope
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od kope »

Takže platí tedy zítřek, 10.00 sraz na Ohradě?
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvek od Luzr »

kope píše:Takže platí tedy zítřek, 10.00 sraz na Ohradě?

Ja s tim tak pocitam...
kope
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od kope »

Tak já jdu nabíjet baterky...
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od BOSS8 »

Aha , pánové omlouvám se za výpadek ve sledování tohoto vlákna.
Teď už asi máte odlétáno - tak snad někdy příště . Tenhle závod jsem prostě zaspal.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
DAF
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od DAF »

Kdo pozdě chodí... :lol: Samo už je po. Jen v rychlosti Abu, Luzr, Hawk, moje maličkost a kope. To je pořadí. Až budu mít o trošku víc času, hodím na rajče fotky a něco málo přičmárám o dnešním závodě. Ale že jsi nebyl tolik nevadí, aspoň jsem se já mohl těšit ze 4. a kope z 5tého místa v Ejtýpí :lol: .
Hitec Aurora 9X
BOSS8
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od BOSS8 »

ááá Hawk konečně na bedně.
Rádio a nabíječ = základ modeláře .
DAF
Kontaktovat uživatele:

#188 Příspěvek od DAF »

Přes počáteční komunikační mlhu, kdy se jako výkřiky do tmy ozývaly návrhy na možný termín akce a odpovědi se točily kolem konstrukce jiných modelů a pořádání jiných akcí a výletu s modely, se nakonec přeci jen podařilo uspořádat další kolo naší slovutné soutěže. Dnes v 11.00 hod. Abu zavelel ke startu a k oblakům (dnes opravdu k oblakům) se majestátně vzneslo 5 "orlů" ve snaze pokořit soupeře. Dostavili se staří harcovníci Abu s Luzrem, moje maličkost a dnes již také bojem ošlehaný soupeř kope. K překvapení všech se na místo srazu dostavil také Hawk, který před časem řekl, žeš se s námi dál kamarádit nebude a odchází. Srdíčko modeláře se ale nezapře a neodešel úplně, jak vyhrožoval, jen přešel do ilegality a jako anonymous sleduje zrakem ostřížím cvrkot na tomto mraveništi. BOSS8 sice v určité fází také naznačoval, že by se dostavil, ovšem řečičky a skutek utek. Jeho výmluval, že si toho jaksi nevšiml, neobstojí, má prostě velký, významný a těžko smazatelný černý puntík. Ač počasí vypadalo všelijak, přesto bylo možno na nebi najít stoupáky a při troše šikovnosti se v nich udržet. Tímto způsobem se mi v druhém kolem podařilo o pověstná prsa korejské závodnice předstihnout Abua a být v tomto kole třetí. Výrazný pokrok byl vidět na strojí kopeho, který se závod od závodu lepší, ještě trochu a bude dýchat Abuovi, Luzrovi a dalším velmi výrázně na záda. Neprozřetelně s sebou vzal kope svou tajnou zbraň - hlavního konstruktéra, který volný čas využíval k vypracování nových návrhů modelů - viz album. Je jasné, že tento tandem nás ještě, předpokládám příjeměnů překvapí. Jak je vidět z přiložených fotek, našli se i rušitelé, kteří nám vlétli do "našeho" letového prostoru a chtěli si tam hledat stoupáky. Dali jsme jim trochu prostoru a jen doufali, že nám něco nechají, ale nenechali. Kdykoliv jsme se rozhodli pro start, začalo foukat, stoupáky se změnily v klesáky, prostě děs. Přesto, dnešní akce byla velmi příjemná, polétali jsme velmi dobře, a nejem seš závodními stroji a můžeme se jen těšit, kdy a kde bude další kolo. Ještě přihodím pár foteček z dnešní akce - http://daf64.rajce.idnes.cz/VDC_23-9-12 .
Hitec Aurora 9X
Abu
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od Abu »

Kancelář pro uvádění románových příběhů na pravou míru k tomu jen dodava ze:
- mel dorazit i Genagen, ale nedorazil
- Hawk se s nama neprestal kamaradit, jen prestal psat na RCM
- termika byla a nosilo to dostatecne, dalo se naletat 10 minut, pokud clovek neudelal hrubou chybu (viz moje prvni kolo) a 2x jsem musel vyklesavat ze stratosferickych vysek.
:)
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#190 Příspěvek od DAF »

Abu má pravdu, byť jen částečně. Na Genagena jsem zapomněl, měl dorazit a z neznámého důvodu nedorazil, to je pravda. Nosilo, to je také pravda, ale pouze všem ostatním, jenom ne mně :lol: . S Hawkem jsem to takhle myslel, že dočasně zanevřel na RCM, nikoliv na nás a modely. Za nepřesnosti vzniklé šumem při přenosu informací v síti se tedy tímto omlouvám, tato politováníhodná chyba se stane jednou, maximálně dvakrát za deset let. V každém případě přes zimu si, jak doufám, najdu chilku ke zkonstruování nového a výkonnějšího modelu 8) . Tak letu zdar a VDC zvláště!
Hitec Aurora 9X
kope
Kontaktovat uživatele:

#191 Příspěvek od kope »

Pánové, nedáme alespoň ještě jedno kolo?
Luzr
Kontaktovat uživatele:

#192 Příspěvek od Luzr »

kope píše:Pánové, nedáme alespoň ještě jedno kolo?

Zacina prituhovat, ale jestli najdu svoje modelarske rukavice, tak proc ne... :)
kope
Kontaktovat uživatele:

#193 Příspěvek od kope »

No neříkejte, že už jste uložili depronové brusy k zimnímu spánku! :wink: Byl jsem si zalítat dneska v 9. ráno a bylo to fajn. Kolem té desáté už sluníčko dokonce hřálo, ale to už jsem bohužel musel končit :-( Kdybychom začali tak cca v 11, tak už bude oschlá tráva a pokud bude svítit slunce, tak ani ty rukavice nebudeme potřebovat...
habakuk_cz
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od habakuk_cz »

pánové, se mnou to letos už vypadá bídně, koupili jsme byta, ted ho rekonstruuju, a nevím kam skočit dřív. Nicméně, přes zimu se pokusím dát dohromady nový stroj a na jaře se k Vám opět rád přidám.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#195 Příspěvek od DAF »

habakuk_cz píše:...rekonstruuju, a nevím kam skočit dřív.... a na jaře se k Vám opět rád přidám.

Hlavně skákej pomalu a nízko, ať si nezlomíš haxnu :lol: . Myslíš to s návratem opravdu vážně? Byl by to další přírůstek do "rodiny".

Jinak k dalšímu termínu, tenhle a příští týden se mi to 2x nehodí a pak už to bude spíš na svařáček někde v teple, i když nejsem v zásadě proti.
to kope, Mirku a nešlo by to někdy odlétat na to tebou zmíněném golfáku (nebo jak tomu plácku tam u Vás říkáte)? Jak to tam vypadá?
Hitec Aurora 9X
Zamčeno

Zpět na „Minulé“