Já toho samýho NEUe měl na 10čl NiMh 4300mAh myslim a s 16x17 (myslim) to bralo 190A při 10V .... co z toho taháš ty?
Me BF109 kompozit
Re: Me BF109 kompozit
No Hnusák už neni v inzerci nebo jsem ho přehlídl, jak čumim každejch 10 min na tu Enigmu...?
Já toho samýho NEUe měl na 10čl NiMh 4300mAh myslim a s 16x17 (myslim) to bralo 190A při 10V .... co z toho taháš ty?
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna jsem to dnes měřil
Dal jsem Thunder Power 65C,vrtule 15x15 slim, 228A naplno, zkusím ještě 16x16
V inzerci už není, protože ho nikdo nechtěl, až na kolegu z letiště když ho viděl v akci!
A to už jsem si to zase rozmyslel po tom co to předvedlo...dostane přes zimu pořádný lak!
Dal jsem Thunder Power 65C,vrtule 15x15 slim, 228A naplno, zkusím ještě 16x16
V inzerci už není, protože ho nikdo nechtěl, až na kolegu z letiště když ho viděl v akci!
A to už jsem si to zase rozmyslel po tom co to předvedlo...dostane přes zimu pořádný lak!
No to je rozdíl 10čl NiMh (před 5- 6ti lety) a 3S tvrdých lipolek.... to může bejt slušný 
Půjčil jsem si 5S 5000mAh pro změření Megy 22/30/3 s APCE 8x8
tak na 5S to je 67A - a cca 1270W
Motor chvíli měření na zemi motor vařicí ...
Je to reálné hodit do vzduchu (s 5S 2650mAh) proud relativně dobrej, watáž už asi horší...
tak na 5S to je 67A - a cca 1270W
Motor chvíli měření na zemi motor vařicí ...
Je to reálné hodit do vzduchu (s 5S 2650mAh) proud relativně dobrej, watáž už asi horší...
Prosím admina aby mi zakázal přispívat sem do vlákna, třeba mě to vyléčí z debilních pokusů a nápadů.... Zkoušet to nebudu, zkusil jsem pak ještě jednou, motor fakt vařicí jak sviňa.
Šel jsem na letiště, bezvětří, tak jsem to tam švihnul s pevnou 8x8 a jak to dopadlo ??? Jak asi , vůbec se to nerozběhlo, přetočení skoro na místě jak kráva a zápich. Zase se tomu nic nestalo, což už prostě nechápu.....
Tak jsem dal sklopku a v klidu si užíval...
Končim s pokusama s pohonama a s pevnou vrtulí....
Šel jsem na letiště, bezvětří, tak jsem to tam švihnul s pevnou 8x8 a jak to dopadlo ??? Jak asi , vůbec se to nerozběhlo, přetočení skoro na místě jak kráva a zápich. Zase se tomu nic nestalo, což už prostě nechápu.....
Tak jsem dal sklopku a v klidu si užíval...
Končim s pokusama s pohonama a s pevnou vrtulí....
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Staifus píše:Končim s pokusama s pohonama a s pevnou vrtulí....
Dávam Ti čas tak do jara!
Já si byl v týdnu skočit s ParkJetem a jeden vzlet skončil za mými zády v mlází. Ještě že je to z EPO. Starty stojí za *****, ale jak už se to rozjede tak to nemá chybu. Holt něco za něco.
Já si dneska pořídil (opět) Funjeta s Turnigy 2800kv na 4S s 6x6 a ta vrtule to taky pěkně přetáčí, skoro jsem přemejšlel, jestli to radši nemam při startu zkusit dotočit
ale nebylo moc času do domyslet
(řekl bych že dam spíš 5x5) a bohužel bych řekl, že se mi to zdá stejně rychlý jako mezek.....
Byl jsem před 14 dny u kamaráda a vidim najednou v koši s bordelem staaaarou Mini Optimku (1300mm křídlo) .... v hroznym stavu, ale křídlo zdatně vyuhlíkovaný...
Tak jsem to tak sblácal, šupnul tam HET2W-25 2800kv s 5,5x5,5 na 4S - cca 70-75A
......... no a hned máme hračku na rychlost, kam se hrabe na rychlosti Mezek nebo Funjet s tim samym pohonem... A to to neni potažený folií....
Tak jsem to tak sblácal, šupnul tam HET2W-25 2800kv s 5,5x5,5 na 4S - cca 70-75A
......... no a hned máme hračku na rychlost, kam se hrabe na rychlosti Mezek nebo Funjet s tim samym pohonem... A to to neni potažený folií....
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš to. Parádní pyloňáček na hraní! 
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Do toho pylonacku bych klidne supnul 5S, 2W-25 to v pohode unese,
v EDF 70 to beha na 6S. Ve Funjetu jsem mel 2W-18 na 4S a vrtuli
4.7x4.7 a slo to hazet relativne v pohode. Mustanga mam ted nemocnyho
spatne jsem ho hodil, zapichl se do zeme, prerazil jsem vrtuli a trup je taky
na dva kusy. Praskl nad kridlem pod kabinou, bylo to uz nacaty z toho padu
po vypadku signalu. Uz to mam skoro pohromade, pristi tejden zase lita..
v EDF 70 to beha na 6S. Ve Funjetu jsem mel 2W-18 na 4S a vrtuli
4.7x4.7 a slo to hazet relativne v pohode. Mustanga mam ted nemocnyho
spatne jsem ho hodil, zapichl se do zeme, prerazil jsem vrtuli a trup je taky
na dva kusy. Praskl nad kridlem pod kabinou, bylo to uz nacaty z toho padu
po vypadku signalu. Uz to mam skoro pohromade, pristi tejden zase lita..
Tááák, rozhodl jsem se jednoho Mezka (Švýcara) pustit do světa, mam dva naprosto stejně osazený, Red Baron plnil pouze funkci záložního stroje, takže visí na zdi a neulítam to...
Takže BF109 Švýcarská kamufláž - několik drobných šrámů na trupu spíše estetického rázu, 2x opravovaný čumák když se rozlítla vrtule (takže je teď sakra pevnej) a po poslední havárii jsem musel udělat nové závěsy křidélek... na elastické panty , na každé straně 3ks - vše 100% OK
Byl to testovací model pro xxxx pohonů s max. příkonem až 1600W.
aktuálně tam je:
- Mega 22/30/3 1260kv
- regulátor Turnigy 80A
- serva 4x digi Nexus
- kužel pro sklopku 1x vrtule AE 8x7 a 1x RF 9x6
- kužel pro pevnou 2x APCE 8x8
cenu bych viděl na 5 tis
Kdyžtak petrstaif@seznam.cz
Takže BF109 Švýcarská kamufláž - několik drobných šrámů na trupu spíše estetického rázu, 2x opravovaný čumák když se rozlítla vrtule (takže je teď sakra pevnej) a po poslední havárii jsem musel udělat nové závěsy křidélek... na elastické panty , na každé straně 3ks - vše 100% OK
Byl to testovací model pro xxxx pohonů s max. příkonem až 1600W.
aktuálně tam je:
- Mega 22/30/3 1260kv
- regulátor Turnigy 80A
- serva 4x digi Nexus
- kužel pro sklopku 1x vrtule AE 8x7 a 1x RF 9x6
- kužel pro pevnou 2x APCE 8x8
cenu bych viděl na 5 tis
Kdyžtak petrstaif@seznam.cz
Naposledy upravil(a) Staifus dne čtv 25.10.2012 20:32, celkem upraveno 1 x.
Fotky opravovaných rochanců na rajčeti... http://staifus.rajce.idnes.cz/BF109_kompozit/
Hejbu s cenou na 4500,-