Eter v palivu pro detoňáka
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Eter v palivu pro detoňáka
Zdravim. Moje MK-17 mi nedá spát. Pro moje šílené pokusy s podivnými samohyby je škoda kupovat nový ASP malé kubatury, mohl by lehce přijít k úrazu a to bych nerad. Mám už rok detonační palivo Proxim a už ani moc po etheru nesmrdí. Z lékárny jsem si trošku toho etheru sehnal. Co se stane když do té polívky přidám víc etheru než co tam kdy bylo? Pripadá mi, že právě ten ether snižuje teplotu kdy se má ta směska vznítit. Zlepší/ zjednoduší se mi startování když tam toho bude víc nebo to udělá naprosto něco šílenýho? Díky moc za radu.
Extra VA330
Toro 900 Brtutale
Toro 900 Brtutale
Eter ma nizkou teplotu vyniceni a umožnuje aby vubec detonak šel nastartovat. Sám je ale špatným palivem. Obsah v palivu je podle tzpu motoru 25-35%. Na eter z lekarny bacha! Je potřeba vědět co ti prodaly.
Lékařský eter bývá obvykle směsí eteru, alkoholu a lečiv. Technický eter z drogerie je vhodnejší a bude i levnější.
Lékařský eter bývá obvykle směsí eteru, alkoholu a lečiv. Technický eter z drogerie je vhodnejší a bude i levnější.
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
Eddie píše:Technický eter z drogerie je vhodnejší a bude i levnější.
mam z doby davno minule detonacni palivo v nemz uz moc eteru neni. Zkusil jsem ho koupit v ruznych drogeriich, ale vzdy na me koukali divne a rikali, ze se jedna o registrovanou latku a prodavat ho nemohou. Podarilo se to nekomu z vas??? a kde?