Quadrocopter BLADE mQX

Pokud se dá copter koupit v obchodě, tak všechno patří sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
snoop69

Re: Quadrocopter BLADE mQX

#181 Příspěvek od snoop69 »

Ale stále je to CMOS kamerka , takže to neřeší problém s vlněním videa , když u coptéry nejdou odstranit vibrace :?
Marek_Km

#182 Příspěvek od Marek_Km »

Na modelbazaru někdo prodává MQX i s DX4 za teda nic moc cenu. Jinak dnes mi došel motorek, tak už je vyměněn a jede tak jak má. Až budu venku, tak si to budu moct konečně užít, protože doma to po prohození neblblo a venku jo. Taky jsem přišel na to, že když jsem rukou zkoušel protáčet vrtule, tak za studena se točily nornálně a po baterce se ten jeden špatný točil hůř. Jenže než jsem ho prohodil, tak jsem myslel, že to jsou ložiska. Nevadí, konečně je stroj plně provozuschopný. :)
Ta kamerka 808 #16 v2 nemá špatný obraz, ale chtělo by vidět, co s ní udělají otřesy.
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvek od thegrid »

tady na mou stránku jsem přidal pár videí, tak se jukni na otřesy:

http://www.quadcopter.8u.cz/808-keychain-kamera-ukazka-kvality/

(první video je z quadrocoptery)
www.quadcopter.8u.cz -popis stavby quadrokoptéry
Marek_Km

#184 Příspěvek od Marek_Km »

Pěkné pěkné, akorát že to není z MQX, ale z lepšího quada, který sis postavil, a který může mít menší vibrace, ale obraz fakt dobrý.
thegrid
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od thegrid »

no za tu cenu jo
www.quadcopter.8u.cz -popis stavby quadrokoptéry
snoop69

#186 Příspěvek od snoop69 »

KOBRA.CZ píše:Ahoj chlapy pořidil jsem klon BLADE http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__26023__Mini_Beetle_Quadcopter_RTF_Mode_2_.html . Je na ceste. Chcy zeptat se, leta s tim nikdo v Praze? Rad sejdu na pokec a poučim se, jsem začatecčnik.
Dekuji

Tak co už ti coptéra dorazila ? koukal sem , že už maj v nabídce i verzi bez vysílačky
Marek_Km

#187 Příspěvek od Marek_Km »

Asi nedělá nic jiného a lítá a nemá čas odepisovat :wink: A nebo mu to ještě nepřišlo. Jinak já jsem velice spokojen. Po výměně toho vadného motoru je vše v pořádku a taky (světe div se) už nejsou nevysvětlitelné pády. Až mi (jestli :wink: ) přijde z ebay kamerka, tak pak vyzkouším a poreferuju. Jinak opravdu kromě motoru jsem zatím nic neměnil, takže zakoupené náhradní díly zatím v klidu odpočívají. Taky co jsem se díval, tak na ebay je BNF verze kolem 140 $, takže to vychází na stejné peníze, jak tady.
Marek_Km

#188 Příspěvek od Marek_Km »

Přemýšlím o výměně kabiny. Dost se mi líbí tahle http://www.ebay.com/itm/Blade-MQX-Endle ... 43b3829136 s poštovným by to mělo vyjít kolem 5 stovek, což se dá, když to má i světla. Akorát by mě zajímalo, jak je nasazená. Jestli se musí sundat a provléct ramena skrz díry a nebo je to stejné, jako na origo, jenom není vidět, že je to naříznuté a dá se to nasadit normálně shora.
snoop69

#189 Příspěvek od snoop69 »

Právě mi přišel mail z HK že naskladnili berušku. Cena 60$ + pošta 10$ a pak je tam možnost vybrat si jakou cenu maj napsat na balík pro celnici v rozmezí 10%-100% z ceny coptéry.

Kód: Vybrat vše

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=24650

Uvažuju o verzi bez vysílačky a zajímalo by mě jakou vysílačku. Doma mám Spectrum DX5e a Turnigy 9X
KOBRA.CZ

#190 Příspěvek od KOBRA.CZ »

snoop69 píše:
KOBRA.CZ píše:Ahoj chlapy pořidil jsem klon BLADE http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__26023__Mini_Beetle_Quadcopter_RTF_Mode_2_.html . Je na ceste. Chcy zeptat se, leta s tim nikdo v Praze? Rad sejdu na pokec a poučim se, jsem začatecčnik.
Dekuji

Tak co už ti coptéra dorazila ? koukal sem , že už maj v nabídce i verzi bez vysílačky

Mam coptér doma, ale ne mam čas ani rozbalit' :(
snoop69

#191 Příspěvek od snoop69 »

Jaký byli celkový náklady i se clem ?
Marek_Km

#192 Příspěvek od Marek_Km »

KOBRA.CZ píše:Mam coptér doma, ale ne mam čas ani rozbalit' :(

:lol:
Jinak už mi přišla 808 #16, vzal jsem tu první verzi se 16 GB kartou, vyšlo to celkem na pár korun přes litr a přesně týden od odeslání peněz je z Hong Kongu doma. Váží 18 gramů, je to znát, ale dá se to přežít, mám pocit, že snoop69 ji měl nebo má. No a samozřejmě vibrace trochu to video kazí. Mám ji přilepenou suchým zipem pod držákem baterky. Zatím jsem nepřišel na to, jak to přachytit, aby to ty vibrace nerušily. Jedna možnost je nasadit nové vrtule, protože ty stávající už toho mají hodně za sebou, ale zase se mi je nechce nasazovat zbytečně, pokud by to ty vibrace neodstranilo. Nějaký nápad?
Marek_Km

#193 Příspěvek od Marek_Km »

To už s tím nikdo nelítáte, že sem nikdo nepíše? Po dlouhé době jsem si spustil Phoenixe a mezi aktualizacema byl i MQX. Zvuk modelu příšerný, rozbitnost šíleně velká oproti reálu, ale letový model se jim povedl. Je tam jak model v režimu x, tak i v režimu +. Jo a taky tam mají uvedenou váhu 0,6 kg místo cca 0,08 kg. Taky bych se chtěl zeptat na údržbu motorků. Zdálo se mi (protože opravdu hodně lítám doma), že jsou hlučnější a výdrž na baterky šla o něco dolů, tak jsem je trochu prostříkal WD40 a jsou o něco tišší a výdrž šla výš. Může se to WD na tohle používat, nebo jsou na to jiné přípravky? Podotýkám, že pak z těch motorků šlo trochu černého sajrajtu.
PeterR

#194 Příspěvek od PeterR »

snoop69 píše:Právě mi přišel mail z HK že naskladnili berušku. Cena 60$ + pošta 10$ a pak je tam možnost vybrat si jakou cenu maj napsat na balík pro celnici v rozmezí 10%-100% z ceny coptéry.

Kód: Vybrat vše

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=24650

Uvažuju o verzi bez vysílačky a zajímalo by mě jakou vysílačku. Doma mám Spectrum DX5e a Turnigy 9X

Moja beruska je na ceste aj s vysielacom. Myslim, ze to bude fungovat jedine s Walkerou a spectrum si ani neskrtne.
Futaba FX20; Ellipse 1, Elita, Durafly F4U Corsair, Sagita, Grace, ASW 19
Marek_Km

#195 Příspěvek od Marek_Km »

Tento víkend bylo mimořádně hezky, takže v sobotu u našich a dnes u tchánů jsem si docela slušně zalítal, za tyto 2 dni přes 20 baterek. Sice trochu foukalo a párkrát mi to ten větřík sfouknul, ale i tak to šlo. Video ze dneška [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bUTy-ANMC-E[/youtube]
Odpovědět

Zpět na „Coptery - komerční výrobky“