Kde udělat samolepku

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
jajof430

Kde udělat samolepku

#1 Příspěvek od jajof430 »

nazdar pánové. Chtěl bych se zeptat zdali by jste mi nevěděli pomoci. Kamarád na Slovensku má malou partičku kamarádů a chtěl by udělat jednotní samolepku na jejich auta. Problém je, že ani já ani on nejsme nějak návrhářsky zdatní a ve wordu je to docela blbé. Prosím poraďte mi koho oslovit nebo tak něco. Má to být levné.

Děkuji
Igel
Kontaktovat uživatele:

Re: kde udělat samolepku

#2 Příspěvek od Igel »

Skus presnejsie co by to malo byt? Ma to byt vytlacene na folii, vyrezane z folie, kolkofarebne...
WW2
AUDINO

#3 Příspěvek od AUDINO »

Riesili sme to tuhttp://www.rcportal.sk/tricka-a-nalepky-pre-sez2012-link-je-tu-ft5800-1 a takto to dopadlo.

http://www.retisshop.sk/list/153-RC_HELICOPTER?PHPSESSID=3qo81h5nac8kpe6066uvbf99u5
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od lubo1 »

jajof430 píše:nazdar pánové. Chtěl bych se zeptat zdali by jste mi nevěděli pomoci. Kamarád na Slovensku má malou partičku kamarádů a chtěl by udělat jednotní samolepku na jejich auta. Problém je, že ani já ani on nejsme nějak návrhářsky zdatní a ve wordu je to docela blbé. Prosím poraďte mi koho oslovit nebo tak něco. Má to být levné.

Děkuji

Samolepku ti urobí každá slušná reklamka. triekací ploter je už vcelku bežná výbava....
A ko podklad vinilová samolepka potrebnej farby. Dôležitý je grafický návrh. Na ten si treba dohliadnúť ešte pred tlačou, aby nevzniklo neaké nepríjemné prekvapenie..... No a dopredu sa informovať o cene......
http://lubo111.rajce.idnes.cz
jajof430

Re: Kde udělat samolepku

#5 Příspěvek od jajof430 »

@lubo 1
Dékuji moc za nápady. Velice si toho vážím. No přiznám se, že jsem hledal a taky jsem se ptal google a našel jsem tisk samolepek u print24. Bylo to docela jednoduché poněvadž tam mají takový tool co si člověk může zvolit vlastní motiv a bylo to docela levné a jednoduché. Lepší než tápat ve fotoshopu.
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od H1N1 »

Ahoj, jestli chceš napis mě do SZ. Máme reklamku, takže by to šlo nějak pořěšit.... dělal jsem si teď třeba grafiku na Veloxe http://h1n1.rajce.idnes.cz/Velox_revolution_II_2%2C6m/

Ondra
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
martin1234

#7 Příspěvek od martin1234 »

Já si to dělám v corelu, s trochou trpělivosti a pár hodinami kreslení to zvládne asi každý. Např tohle jsem dodělal dneska:
Přílohy
lev1.jpg
Himoto 1:10 Monster Truck EMXT-1
1x 40 MHz - Beetle yellow
1x 2.4 GHz - Beetle blue
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od lubo1 »

jajof430 píše:...... Lepší než tápat ve fotoshopu.

Ako som písal.... robí každá slušná reklamka - stačí sa opýtať....
Je jedno v čom je to robené - stačí trošku štandartný formát .... Je lepšie, keď si urobíš návrh sám - práca grafika nieje zdarma a pri kusovej zakázke by sa to pekne predražilo....
Takže tak, ako píšu kolegovia - ja si tie návrhy robím sám - výstup vo vektore a zároveň aj krivkách ..... donesiem do reklamky - tam sa to natiahne do počítača, skontroluje sa písmo, grafika a aj farby a môže sa zpracovať....
Ak ti ale stačí niečo urobené jednoduchým "toolom" - nieje problém.
No a pokiaľ stačí malá čiernobiela nálepka - to si tlačím na priehľadné samolepky sám na laserovke, prekryté druhou vrstvou samolepky..... Nápisy na krídla si nechávam rezať na plotri.... Jednoduché "linky" si režem nožom sám....
http://lubo111.rajce.idnes.cz
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zwobot »

Mne jednou napadlo nechat si udělat zakázkovou nášivku Rcmania.cz na mojí armádní blůzu. Nevím kolik by to stálo ani kde to nechat udělat ale líbilo by se mi to :wink:
czpredseda

#10 Příspěvek od czpredseda »

Vyšívací program kolem 300 - 1000,- podle počtu barev a složitosti motivu, samotná nášivka pak 50 - 150 opět podle složitosti motivu a počtu kusů. Programátor vyšívacího automatu musí zpracovat - naprogramovat stehy a barvy výšivky a proto čím je motiv složitější tím je příprava dražší, víc kusů = nižší cena kusu. Pokud by to bylo jen logo RCmania např červeně rc, bíle mania v černém štítu s bílým obšitím, pohybujeme se na spodní straně toho cenového rozsahu. V případě výšivky nějakého složitého vojenského znaku třeba s deseti barvami tak naopak na horní straně.
martin1234

#11 Příspěvek od martin1234 »

Nechával jsem dělat tuhle: http://nasivky.7x.cz/image/15762996 ale bez toho ISŠ (bohužel to již nemám v PC), 25ks za 150,-/ks, za program jsem nic neplatil, kreslil jsem to sám v Corelu. Mám doma i nášivku dělanou měděnou nití, ta vyšla 1ks na 250,-

na tu nášivku rcmania si udělejte na papír mustr, naskenujte a já vám to překreslim do vektorů, nápis už mám hotovej (ten vodoznak je tam schválně, pak by tam nebyl).
Přílohy
rcmania.jpg
1x 2.4 GHz - Beetle blue
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Zwobot »

Pěkné, díky moc :)
Avšak teď na to nesú peníze k čertu, jen mne to napadlo.
martin1234

#13 Příspěvek od martin1234 »

No myslím si, že to není špatný nápad, takže se tomu nebráním. Teď překresluju toho lva co má české letectvo na letadlech a vrtulnících, tak doufám, že se to bude aspoň trochu podobat originálu.

Co třeba tohle:
Přílohy
rcmania2.jpg
1x 2.4 GHz - Beetle blue
czpredseda

#14 Příspěvek od czpredseda »

Nezlob se na mě, ale není to dobrý. Nejde jen o to umět ovládat corel, ale umět dělat grafiku.
martin1234

#15 Příspěvek od martin1234 »

Nezlobim, netvrdim o sobě, že jsem picaso ;)
Navíc, jestli byla myšlena i ta nášivka, tak ta na fotce je původní a ten co si to zadával jí chtěl úplně stejnou, jen bez ISŠ, takže jsem mu jí udělal stejnou. Náš zákazník náš pán.
A ještě navíc, furt se učim, původní obrázky byly jen roviny bez zakulacení, to jsem se naučil až po měsíci :oops: :mrgreen:
1x 2.4 GHz - Beetle blue
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“