mugwai píše:Jinak jsem traverzo jeste koukal na Tvy videjka, zkus si zkontrolovat packu zadniho serva jestli ji mas presne ve vodorovne poloze pokud mas trim na vysilaci v nule.
Mam dojem z videjka ze raminko packy ma stred moc nahore tudiz taha na obe strany asymetricky.
T.j. nahoru kratsi chod, dolu logicky delsi. Zkontroluj si nasazeni packy (musi byt 100% vodorovne).
Myslim, ze to je pricinou toho proc Ti to od pocatku toto dela. Samoze se tomu da odpomoct jak to delas ted mechanicky, ale to je jen nouzovka porad to vypodkladat.
Ten flybar jsi odlehcil jak ? Sundal jsi nejak ty puvodni zavazicka a dal jiny ?
Které video myslíš?Ono to na tom videu asi trochu klame,cyklika je kolmo k hřídely ale tenkrát jsem s tím dělal různé pokusy--kolmo,víc nahoru,víc dolu,ubrat-přidat %,různě trimrovat a stejně to nebylo nic platný,všem to lítalo jenom mě ne.Až s pružinkou to začalo lítat a teď s tou smršťovačkou jsem nejvíc spokojen. FLÝBAR--jsem odlehčil podle "dávy",uříznout pilkou hned za závažím a udělat z 8 kulatiny závaží 13mm dlouhé se zajišťovacím červíkem.Z těch původních závaží jde tyčka vyrazit.