Ja ted ale kuju pikle, jak na pristi dovonelou propasovat aspon minicorado. Hned za hotelem krasny kopec a fucelo kazdy den od more tak 6ms. To by byla idilka
Viking 2-E a další mé modýlky
Re: Viking 2-E a další mé modýlky
No teda, clovek odjede na tyden k mori a kluci hned poridi takovehle masinky
Osobne se mi ta bila spice na cervenem trupu taky moc nelibi (na cernem naopak ano). Kdybych nemel s cim leteta, tak beru toho Daliborova vikinga.
Ja ted ale kuju pikle, jak na pristi dovonelou propasovat aspon minicorado. Hned za hotelem krasny kopec a fucelo kazdy den od more tak 6ms. To by byla idilka
graup15 píše:Příští rok se sejdeme na Braunsbergu
A pěkný design...a taky bílá špička
Hlavne bude pevnejsi a ma par zmien oproti standardnemu.. ale ved sa spytaj Jirku, a ked budes mat cestu na SVK tak sa ozvi, pojdeme bud na svah alebo vytiahneme elektricky
Sestřelila mi nějaká viroza, ale alespoň maličkost jsem si na novém modýlku musel ukutit.
Odlehčuji co se dá:-)
Odlehčuji co se dá:-)
Čau, něco mi uniklo, proč šel ten původní - červenej do světa? Kvůli tomu novýmu? Ten novej bude nějakej lehouš?
Jestli se nepletu, tak starej zústane doma a novej je novej protože bude lehčí a starej zůstane do zálohy, jinak ta bílá špička je fakt úlet.
Slintam nad Enigmou v bazaru za 29 tis a když jsem viděl tohle, skoro bych rozbil dětem prasátko .... 
- Davidus007
Slintat uz je (bohuzel) to jedine, co Vam hosi zbylo - Daliborovo "stary" Viking byl dnes odpoledne prodan.
Btw: Dalibore ten Tvuj novej kousek je po "designove" strance luxusni !!!
Btw: Dalibore ten Tvuj novej kousek je po "designove" strance luxusni !!!
Dnes jsem testnul nový pohon s Megou na silentblocích v trupu Vikinga.
Zvuk je opravdu parádní, a zvolená konstrukce eliminuje charakteristický řev převodovky. Sice jsem přišel na malinký technický problémek, ale ten pořeším.
Rozhodně , ale nový Viking motor na silentblocích mít pohon bude.
Páč to tu čtou i čekatelé na Vikouše, tak upozorňuji..Nikomu!!! tohle řešení dělat nebudu, má to svá úskalí a tak bude motor klasicky. Přímo na přepážce.
Zvuk je opravdu parádní, a zvolená konstrukce eliminuje charakteristický řev převodovky. Sice jsem přišel na malinký technický problémek, ale ten pořeším.
Páč to tu čtou i čekatelé na Vikouše, tak upozorňuji..Nikomu!!! tohle řešení dělat nebudu, má to svá úskalí a tak bude motor klasicky. Přímo na přepážce.
graup15 píše:Dnes jsem testnul nový pohon s Megou na silentblocích v trupu Vikinga.
...no jsem zvědavej , jak bude ta Mega šlapat
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
- Davidus007
Tak a jsem v tom taky (zase) vcera jsem u p. Sodomky zrealizoval objednavku meho druheho Vikinga, tentokrat v provedeni "double full carbon" s durazem na pevnost a vahu. Bude to masakr....skoda jen ale, ze diky dlouhe cekaci dobe az v dubnu 2012. Jo a barevne provedeni bude opravdu "hodne odvazne" 
Já si dnes jedu pro X RAY od Valenty. Večer dám pár informací.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
M1 píše:graup15 píše:Dnes jsem testnul nový pohon s Megou na silentblocích v trupu Vikinga.
...no jsem zvědavej , jak bude ta Mega šlapat, koukám, že jsi tam dal taky menší vrtuli
Jo dal. Zase je víc roztočená než 17/13.
Až za mnoho měsíců přijde neu 1115 tak to přehodím.
Davidus007 píše:Tak a jsem v tom taky (zase) vcera jsem u p. Sodomky zrealizoval objednavku meho druheho Vikinga, tentokrat v provedeni "double full carbon" s durazem na pevnost a vahu. Bude to masakr....skoda jen ale, ze diky dlouhe cekaci dobe az v dubnu 2012. Jo a barevne provedeni bude opravdu "hodne odvazne"
...ty voe, já se nestačim divit, tady to teda jede krize nekrize
JETI DC-16
Že by se lidi konečně začali učit...(nekupovat píčoviny) a našetřit na kvalitní věc. 
Zajdi si do Lidlu/Tesca/atd....lidi mají peněz na kraviny dost a dost...
Zajdi si do Lidlu/Tesca/atd....lidi mají peněz na kraviny dost a dost...