Bratia Češi! Prídite k nám na panáka :)

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Axell
Kontaktovat uživatele:

Re: Bratia Češi! Prídite k nám na panáka :)

#91 Příspěvek od Axell »

tahle kauza se myslím netýká kvalitního likéru ale toho nejlevnejsiho braku. proto píši chlastat.
mior
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od mior »

googie píše:Čo znamená chlastať? Pár pohárikov kvalitného likéru, alebo sa ožrať, že sa válaš po zemi.

Kto koľko znesie...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Axell
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Axell »

no ja jsem teď jenom zvědavé, kdy začnou další otravy, co zpět plní regály chlastem. ja bych si flašku nekoupil, chtěl bych věřit, ale bohužel.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od JirkaA »

Axell píše:no ja jsem teď jenom zvědavé, kdy začnou další otravy, co zpět plní regály chlastem. ja bych si flašku nekoupil, chtěl bych věřit, ale bohužel.

Nekupuj patoky za kilo pulcak a muzes byt bez obav. Kvalitni alkohol nikdo pancovat nebude.
OK2WY
Hunger

#95 Příspěvek od Hunger »

Souhlas, navíc u kvalitního alkoholu, kdyby ho někdo pancoval, tak bys to poznal okamžitě... Vem si kolik je pokusu o okopirovani koly, sice ten patok nemám rád, ale rozdíl poznáš hned.
"Šmirgl to jistí!"
Axell
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Axell »

JirkaA píše:
Axell píše:no ja jsem teď jenom zvědavé, kdy začnou další otravy, co zpět plní regály chlastem. ja bych si flašku nekoupil, chtěl bych věřit, ale bohužel.

Nekupuj patoky za kilo pulcak a muzes byt bez obav. Kvalitni alkohol nikdo pancovat nebude.

Co to meleš prosímtě? Já se bavím o flašce rumu v regálu i většího obchodu, ne ve stánku ze sudu. :mrgreen:
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Zwobot »

Ve stánku v sudu ti navíc nalejou místo Rumunského Hnědého JET A1 :lol:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od JirkaA »

Axell píše:Co to meleš prosímtě? Já se bavím o flašce rumu v regálu i většího obchodu, ne ve stánku ze sudu. :mrgreen:

Vyprosuju si takove vyrazivo. Nechlastej "rum" z brambor, ojetejch pneumatik a buhvi ceho jeste (ono se tomu uz ani nesmi rikat rum). Imitace jsou vzdycky rizikovy ;-)
OK2WY
Axell
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Axell »

JirkaA píše:
Axell píše:Co to meleš prosímtě? Já se bavím o flašce rumu v regálu i většího obchodu, ne ve stánku ze sudu. :mrgreen:

Vyprosuju si takove vyrazivo. Nechlastej "rum" z brambor, ojetejch pneumatik a buhvi ceho jeste (ono se tomu uz ani nesmi rikat rum). Imitace jsou vzdycky rizikovy ;-)

ty mě urazis že chlastam patoky za kilo a ještě si vyhrazujes vyrazivo?? :-) ale prosím tě. trošku chování...
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od JirkaA »

Axelli mas problem s pochopenim psaneho textu? :roll:
Zkus si precist jeste jednou co jsem psal.
OK2WY
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“