Presne tak.arda1 píše:Myslíš JR? Radek
Vysílače - Hitparáda
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vysílače - Hitparáda
- Ja Multiplex, a to aj preto že zatiaľ to boli oni čo vymysleli väčšinu pokrokových vecí v RC alebo aspoň dali na trh ako prví za normálnu cenu, a aj preto že mi dali rádio ktoré perfektne funguje, a po 6 rokoch mi doňho doplnili najmodernejšie technológie len tak zadarmo (M-Link, HS-režim, telemetriu na displej..) a nevymýšlali ako ma ošklbať nejakým podrazom, naopak zaplatili ešte aj poštovné.
- Ale možno ešte aj Jeti, keby mali niečo trochu menšie pre BFU ako som napríklad ja - lebo prečo podporovať čo len tou svojou troškóu nejakého cudzokrajného, keď existuje tuzemský výrobca.
- No a tá čína, to je tiež možnosť.. ako investíciu napríklad oddialiť o pár rokov. Aj tak tam vyrábajú skoro všetko.
Takže mám Duplex v Multiplexe aj v Turnigy (Flysky) 9x, a beriem ich von podľa toho aký beriem model..
- Ale možno ešte aj Jeti, keby mali niečo trochu menšie pre BFU ako som napríklad ja - lebo prečo podporovať čo len tou svojou troškóu nejakého cudzokrajného, keď existuje tuzemský výrobca.
- No a tá čína, to je tiež možnosť.. ako investíciu napríklad oddialiť o pár rokov. Aj tak tam vyrábajú skoro všetko.
Takže mám Duplex v Multiplexe aj v Turnigy (Flysky) 9x, a beriem ich von podľa toho aký beriem model..
- mikymik
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, měření pindíků! To sedí úplně přesně. Za mě Spektrum, 6CH přijímač nedávno v akci na HK za 3,99, dosah do rozpětí 2 metrů zatím vždy ok. Navíc intuitivní ovládání pro Amíky a pěkný design (asi taky pro Amíky)...
vitousek píše:elektrik píše:No asi tak, jako bys nic neměl a rozhodoval ses pro nový systém.
Potom mi tam chybí jeden domácí výrobce
Modela T6 AM 27 se už nevyrábí, myslím...........
Zdar,
jsem pro Futabu. Nikdy jsem nic jiného nepoužíval a ani nemám potřebu to řešit;-)
Argumentování nechávám váhavým:-)
Pat
jsem pro Futabu. Nikdy jsem nic jiného nepoužíval a ani nemám potřebu to řešit;-)
Argumentování nechávám váhavým:-)
Pat
Futaba T14SG
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
Velox II, Piper clipped w., Bücker 133 Jungmeister, Slow Poke
Měl jsem Hitec , JR , Hitec - vždy spokojen .
Skoda ze davno skoncil jeden z echt evropskych vyrobcu ...
http://farm1.staticflickr.com/89/281668 ... 2cc5_o.jpg
;-)
http://farm1.staticflickr.com/89/281668 ... 2cc5_o.jpg
;-)
jyrry.webnode.cz
bavim se ... turnigy tam je a Jeti + JR + MPX ne ....
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
jo jinak je to asi jako
ktere auto je nejlepsi
Ferrari
Maserati
Bugatti
Škoda
Dacia ....
nebo
Jablka
Hrušky
Banány ... prostě to nemá cenu ... o ničem jen podklad pro flame
ktere auto je nejlepsi
Ferrari
Maserati
Bugatti
Škoda
Dacia ....
nebo
Jablka
Hrušky
SOVA is YouR CO-pilot
Hitparáda naprt... chybí MPX!!!
Milan Nes píše:jo jinak je to asi jako
ktere auto je nejlepsi
Ferrari
Maserati
Bugatti
Škoda
Dacia ....
nebo
Jablka
Hrušky
Přesně. Nebo řešit jaký je "nejlepší" mobil, případně stačí jen zda Android, iOS nebo Windows
Buďme prostě rádi že trh je bohatý a že si může každý vybrat co mu vyhovuje. Obecně vzato skoro vždy platí, že vysílače různých značek s podobnou cenou jsou přibližně srovnatelné. Jen prostě v některých cenových hladinách ten výber není, takže z jistých hledisek a v jistých cenách jsou třeba Turnigy nebo naopak Jeti "nejlepší" - prostě jen proto že v té kategorii na výběr moc není
PS: z aut je samozřejmě nejlepší Fiat který ti v tom výpisu nepochopitelně chybí - a to proto že ho teď mám. Stejně jako byl předtím nejlepší Ford, Renault nebo Škoda. S vysílači je to stejné. Je samozřejmé že každý pokládá za nejlepší volbu to co používá sám, vždyť proč jinak by si to kupoval?
1. Chýba ti tam MULTIPLESK
2. Ak by som mal neobmedzený rozpočet, kúpim FUTABU
3. Lietam Hitec Optic 6, dal som mu prednosť pred FUTABOU T7CP
- táto hitparáda je relatívne nezmysel, pretože v každej kategórii to môže byť vždy iná značka.... ktorá "vyhráva"
2. Ak by som mal neobmedzený rozpočet, kúpim FUTABU
3. Lietam Hitec Optic 6, dal som mu prednosť pred FUTABOU T7CP
- táto hitparáda je relatívne nezmysel, pretože v každej kategórii to môže byť vždy iná značka.... ktorá "vyhráva"
Tak nešlo o to tam mít vše... ani srovnání škodovky s Mercedesem....kadý má jiné preference a pro někoho bude lepší Turnigy (jak ostatně vypovídá i anketa) a pro někoho Futaba. Mě šlo o smíšený názor... přesně tak, jak to je.
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9
Kovboj píše:............ Je samozřejmé že každý pokládá za nejlepší volbu to co používá sám, vždyť proč jinak by si to kupoval? :lol:
ono by stacilo pouzivat termin "optimalni" volba, pripadne "nejlepsi v dane situaci", ne zavadejici hodnoceni "nejlepsi" ...
Hodnotit se da z mnoha hledisek a ta jsou na jinem stupni preference o toho ktereho soudruha .... pocet kanalu, mnohotvarnost mixu, letovych rezimu, timeru, pocet prouzku na obalu, svetovost znacky, pochvalna hodnoceni v diskuzich, vliv na image (cti na delku prirozeni), cena, mato/nemato soused, hodne pacek/malo pacek, sviti to /nesviti to, pada to/ nepada to .... a kazdy tem (a mnoha dalsim) kriteriim priradi svoji uroven priority a vyhodnoti si to sam. Pak to v tu chvili prohlasi za "nejlepsi" volbu, ale ona je v ten okamzik pouze "optimalni", umerne v tu dobu znamym skutecnostem. Za tyden totiz zjisti ze neco/nevimco a v tu chvili je na svete lepsi volba a ta nejlepsi uz nejlepsi neni ...
Mozna zajimavejsi nez tahle pofiderni a poloprovokaterska anketa by byl prehled kolik lidi jake radio skutecne ma; tyhle prehledy byvaji treba soucasti vysledkovych listin vyznamnejsich soutezi at uz z duvodu puntickareni vyhodnocovatele nebo z marketingovych duvodu prevazujicich znacek...
jyrry.webnode.cz
Jyrry už napsal vše podstatné tak šup zase modelařit.
Myslim že si to vystihl naprosto přesně.
Myslim že si to vystihl naprosto přesně.