Jakou HK-450

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
luck

Jakou HK-450

#1 Příspěvek od luck »

Vážení,můžete mi poradit jakou HK-450 z HC koupit? zdali V2?
A co je za rozdíl mezi GT a TT?
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou HK-450

#2 Příspěvek od Nakadah »

Zadnou. Kup si radeji origo Align nebo MiniTitana. Do budoucna nemusis kupovat lepsi dily ani to nejak moc tunit - v penezich to vyjde proste vyhodneji. Lita to po serizeni tak jak to vytahnes z krabice a sestavis. Nak
Nezbeda

#3 Příspěvek od Nezbeda »

Najlepšie bude ked si kupiš origo align 450, nebudeš potom riešiť, prečo to stvára psie kusy. Ked už ale chceš klon tak Tarot alebo AlZRC, viac nájdeš na fore len hladaj a čítaj
Miniprotos, Futaba T8FG
luck

#4 Příspěvek od luck »

Nakadah píše:Zadnou. Kup si radeji origo Align nebo MiniTitana. Do budoucna nemusis kupovat lepsi dily ani to nejak moc tunit - v penezich to vyjde proste vyhodneji. Lita to po serizeni tak jak to vytahnes z krabice a sestavis. Nak

Zvažoval jsem Algin, ale nechci moc do toho vrážet, neplánuji se tomu věnovat do budoucna,lítám letadla benzin a tam chci zustat. Vrtulnik chci jen sem tam na chajdu když jedu s rodinou,
MarthiR

#5 Příspěvek od MarthiR »

Na takové polítaní stačí bohatě 4 kanál :-). Vyděl sem to lítat ve větru a nechápal sem že to letí a funguje opravdu dobře.

Kolega to koupil a testuje to takže jak dlouho to vydrží netuším :-)

Jako bonus to má kameru která se zapíná na vysílačce :-) takže si můžeš nahrát záznam

http://www.emotors.cz/rc-komplety/3909- ... z-rtf.html
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
ifin

#6 Příspěvek od ifin »

luck píše:Vážení,můžete mi poradit jakou HK-450 z HC koupit? zdali V2?

Je to asi jedno. Já mám dva roky MT (už se nevyrábí) a jsem spokojen. Na občasné polétání dobrý, nic více, nic méně. TT je asi "torque tube" - kardan a GT je vylepšená MT - řemínek.
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
luck

#7 Příspěvek od luck »

MarthiR píše:Na takové polítaní stačí bohatě 4 kanál :-). Vyděl sem to lítat ve větru a nechápal sem že to letí a funguje opravdu dobře.

Kolega to koupil a testuje to takže jak dlouho to vydrží netuším :-)

Jako bonus to má kameru která se zapíná na vysílačce :-) takže si můžeš nahrát záznam

http://www.emotors.cz/rc-komplety/3909- ... z-rtf.html

No díky za návrh RTF určitě kupovat nebudu jelikož mám DC-16 tak bych ji rád vyzkoušel i na heli. Už jsem se rozhod, že vezmu nějakou tu 450ku z HC, tak bych byl rád kdyby mi někdo poradil kterou a jakej je rozdíl mezi TT a GT, zdali V2 ?? Díky pánové
luck

#8 Příspěvek od luck »

ifin píše:
luck píše:Vážení,můžete mi poradit jakou HK-450 z HC koupit? zdali V2?

Je to asi jedno. Já mám dva roky MT (už se nevyrábí) a jsem spokojen. Na občasné polétání dobrý, nic více, nic méně. TT je asi "torque tube" - kardan a GT je vylepšená MT - řemínek.

Díky to jsem chtěl slyšet :) Můžeš mi prosím ještě doporučit Gyro a motor z HC? Díky
MarthiR

#9 Příspěvek od MarthiR »

ok v pohodě, stačí ti tenhle setup? http://www.emotors.cz/hk-450-500-600-stavebnice/1174-hk-450-ccpm-3d-10811.html

dole to máš vypsané, koneckoncu to můžeš zakoupit i u nás, cena je dobrá koukni se
Naposledy upravil(a) MarthiR dne pon 01.10.2012 22:06, celkem upraveno 1 x.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
ifin

#10 Příspěvek od ifin »

Můžeš mi prosím ještě doporučit Gyro a motor z HC? Díky[/quote]

To bych asi mohl, ale spustilo by to tady vlnu nevole. A mě by asi nebavilo někoho neustále přesvědčovat, že mě to bez problémů funguje, když to prostě podle některých debatérů fungovat nemůže, nemohlo a nebude... A tak to napíšu do SZ.
Nelítá to? A zkusili jste to nakopnout?
hates

#11 Příspěvek od hates »

pro zacatek bych si poridil verzi GT a s reminkem. Nebudes mit takovy problem s ocasem kdyz skrtnes vrtulkou o zem, na kardanu to akorat odse.ou prevody na vrtulce a porad je budes menit.

To ze se tady resi Align vs HK nebudu komentovat, ono to HK po serizeni leta taky a to mohu potvrdit jako totalni lama, ktera si seridila heli sama a poprve zavisela vubec s 6ti kanalem a nastaveni jsem provedl pouze podle manualu a toho co jsem docetl tady na rcmanii. Urcite se s tim neda litat nejaka brutalni 3D, ale proletet se s tim po obloze proste da.

Ohledne investic je asi jedno zda zacnes na HK ktery leta a nebo na Align, ktery leta. Stejne s tim prasknes a pujdes pro nahradni dily. Ja to resim tak ze po padu to menim na Align. Jestli to takto pujde dal tak mam za 3 mesice celej align. A ted k cene mam na zacatek praskat s heli za 13000 a dal menit original veci a nebo mam na zacatek triskat heli za 8000 a po padu menit za original veci.

Pripada mi ze budu mit za tri mesice stejne heli akorat jsem s HK usetril 5000 pri prvnim nakupu. Praska o zem s tim budu tak jak tak, tak o co jde :-D
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Nakadah »

Nechci do toho vrazet moc penez = za rok do toho vrazim sileny prachy hlavne at se to nedozvi moje stara.

A to bude - lepsi serva, lepsi gyro, lepsi listy, lepsi motor, regulator, vymenime za lepsi hlavu z PROcka protoze to ma co Kefalin? No vule...a no fuj co to zase se to vakle! A takze jeste loziska z tobexu.

Kruci ten ocas je nejaky gumovy, chce to rychlejsi servo, hmm jeste vymenime ocas za PROckovou verzi pac to ma zavazicka a odlehcuje to servu namahu. Hmm to MEMS gyro ma stejne nejaky divny drift, asi si tam hodim bezpadlo...

Takze tak, evoluce. Secti naklady, secti svuj cas a vyjde ti ze mas lepsi proste koupit origo Align PROcko nebo i ten MiniTitan lita moc pekne. Vybalis, slozis, seridis a litas. Nak
hates

#13 Příspěvek od hates »

HK vs Align

Slozi se to a lita, tedy visi jako ja :-D

Prvni rana - nejake loziska, hridel, kola, v lepsim pripade to neodnese zadne servo
Tak jako tak investice na opravy stejna

Predpokladam ze ma z HK pouze draka a serva si da nejaka rozumna. Ten drak se stejne postupem casu zmeni k nepoznani. Pokud clovek lita a uz tim tolik nemlati tak samo ze bych taky doporucil Align.

Ja mam HK a ono to svete div se lita, pro moje pomale zacatky mi to staci, az toto poprve otocim do invertu tak teprve potom budu premyslet zda nekoupit Align na to se dale zdokonalovat. Proste beru ted HK jako vozemboucha :-D
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Nakadah »

Vsak mam taky HK. Protoze origo Align si koupi jen magor co si tiskne prachy :D me to v zacatku stalo dva tacy. Jenze postupem casu prisly jiny serva, jiny gyro, motor, regulator, hlava z PROcka, ocas z PROcka, novy listy polosymetriky. Pak se nad tim clovek zamysli a .... Nak
hates

#15 Příspěvek od hates »

Muj nazor je asi takovy

Mam prachy a neresim je a nebo litam 3D - Align, Logo atd.

Jsem normalne pracujici co si chce vyvetrat hlavu a ne sedet v hospode a pouze si zalitat - HK a postupem casu prejit na Align porpipade tu castku kterou by dnes vrazil do Align rozlozit na nekolik upgradu HK.

Ono ve finale, pokud nebudu nahradni dily kupovat na HK, z toho bude taky original

asi tak
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“