Teď jen pár nocí na skládání...
Sab goblin 700
- bayerische
Re: sab goblin 700
Taky jsem se nemohl mazla dočkat a dnes dorazil
Mikrokopter OctoXL2, HEXACOPTER s Wookong, EDGE 540 RedBull,GRAUPNER HOTT
Ty krabicky a rozdeleni dilu je na Goblinu proste bomba. Cloveku se to nechce ani rozbalovat:-)
- bayerische
Ještě jsem neviděl z modelařiny něco tak nádherně zabalenýho a hlavně ta kvalita zpracování je prostě úžasná...

- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně klid, nesmím zazmatkovat ať nevypadám jak zavi...k
Jdu si zjistit jestli to je v prodeji. Jestli ano. Musím ho mít pokud možno, včera bylo pozdě
( bože tak se mi ted rozchěli ruce že nevím jak ten příspěvek odeslat

T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
tomasvrx1 píše:Hlavně klid, nesmím zazmatkovat ať nevypadám jak zavi...kJdu si zjistit jestli to je v prodeji. Jestli ano. Musím ho mít pokud možno, včera bylo pozdě
( bože tak se mi ted rozchěli ruce že nevím jak ten příspěvek odeslat
![]()
Bert Kammerer na facebooku před pár minutami napsal, že to bude "option". Takže kity s DFC a kdo bude chtít...
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
Podle me si budes moci vybrat dfc or hps kit.Pro ty co uz maj gabinu s dfc si budou moci poridit option hps hlavu.
Daji se nekde sehnat ty nadherne ms composit rapid 690?
uz zase mi prisly z helidirect saby s vadou. Uz ne pouze se spatnou povrchovou upravou, rovnou s nastipnutym rohem listu.... Mam dost toho cekani na kvalitu... Dik
uz zase mi prisly z helidirect saby s vadou. Uz ne pouze se spatnou povrchovou upravou, rovnou s nastipnutym rohem listu.... Mam dost toho cekani na kvalitu... Dik
- bayerische
Napiš, nebo zavolej do MS Composit a máš po starostech. Já mám už jen jejich listí. Dnes mi došly noční 630 a paráda
No a včera s Goblou MS Rapid690-jsou nádherný a bez vady
- MS COMPOSIT
- Kontaktovat uživatele:
matrosek píše:Podle me si budes moci vybrat dfc or hps kit.Pro ty co uz maj gabinu s dfc si budou moci poridit option hps hlavu.
HPS hlavy by mněly být k dispozici příští týden a to jako upgrade.Časem by mněly být dva druhy kitů - s DFC a s HPS přímo ve stavebnici
Jan Hess-MODELSPORT,RC,vrtulníky SAB Goblin-RAW,e- shop,jhess@mscomposit.com,www.modelsport.info
Jaka je stanovena cena?
MS COMPOSIT píše:matrosek píše:Podle me si budes moci vybrat dfc or hps kit.Pro ty co uz maj gabinu s dfc si budou moci poridit option hps hlavu.
HPS hlavy by mněly být k dispozici příští týden a to jako upgrade.Časem by mněly být dva druhy kitů - s DFC a s HPS přímo ve stavebnici
No napsal jsi to same akorat v jinem poradi:)
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Prosím Vás, co je na tý nový halvě tak echt, že to označujou jako "High Precision System" Mne to totiž dost připomíná normální bezpadlovou hlavu.
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
OPR píše:Prosím Vás, co je na tý nový halvě tak echt, že to označujou jako "High Precision System" Mne to totiž dost připomíná normální bezpadlovou hlavu.
No právě, je to klasická stará a výborná bezpádlová hlava. Oni ji nazvali HPS.
Mají ale upravy pokud jsem to dobře pochopil v nových gumách...
T-8FG,GOBLIN 700 HPS-HC3sX,Diablotin XL,Eagle foto http://tomasvrx1.rajce.idnes.cz/
- tomasvrx1
- Kontaktovat uživatele:
A tady ještě jedna fotka
- Přílohy
-
- goblinHPS.jpg (9.21 KiB) Zobrazeno 628 x