@Penax: Heliny je potřeba malinko upravit a lítají slušně, ale u letadel mi zrovna Phoenix nepřijde jako nejšťastnější simsulátor
N.H.L. Brno II
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: N.H.L. Brno II
Já jdu spáát 
@Penax: Heliny je potřeba malinko upravit a lítají slušně, ale u letadel mi zrovna Phoenix nepřijde jako nejšťastnější simsulátor
Tom
Tak já jsem ready - nabito. Bude tedy ten sim ?
Abych tam nebyl sám ?
Abych tam nebyl sám ?
baui píše:Já jdu spáát
Nikdy jsem nemel default. Heliny ladim uz tretim rokem a nikdy to nebylo ono. I Psenka mi kdysi preposilal svoje nastaveni.
paveld píše:Tak já jsem ready - nabito. Bude tedy ten sim ?
Abych tam nebyl sám ?
Cucim do toho ja do bolave pr...dele a nikdo nikde
OK zakládám 
paveld píše:OK zakládám
Otevrel jsem porty na Routeru, u baraku vsechny dvere a okna, vypnul vsechen antivirovej soft, restaltoval sim a nic.
Toz nevim, asi si to odlitas tedy sam
Ale koukam, ze nekomu to jede
Byl tam jen Standa a na chvilku - se sám bojím, jdu také spát 
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
baui píše:Já jdu spáát
Pod to se podepisuju. Chtěl jsem si zalítat s Beaverem. Start probíhá takto. Přidám plyn a čekám můžu mít oba prsty v nose letadlo se rozjede a samo se vznese do vzdzchu. Ještě lepší je přistání prostě jen stáhnu plyn a ono to přistane úplně samo. Je to horší jak nějaká arkáda. Ale pozor když chci odstartovat z jiného místa než je danné tak leatalo skáče za strany na stranu a po pár sekundách se rozbije. To jsem zkoušel u víc letadel. A to mám originál hru s posledním updatem.
Má někdo nápad jak to nastavení celý rozjebat aby se to chovalo přibližně jako letadlo. Zima je na krku. S jakými letadly trénuje te vy?
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
hosi, Vy si s tim simem teda vyhrajete, akorat mam pocit, ze se vzdycky delsi dobu pripojujete nez litate
@Penax: letadlo vyschne, ale naprseni do vysilace se celkem bojim, mas rukavnik na zimni litani ? Mame tyto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11738, fachci to dobre i v desti.
@Standa: taktez diky za sobotni halu, mooc fajn, uz se tesim na dalsi. Bohu zel budu muset asi uz konecne pohrbit maleho Indexa, takze mi do haly zustane jen jeden, ale chci se ted koncentrovat na Macka. Uvidime kolem Vanoc, jestli mi Jezisek prinese neco od RFC
Macko-prace: zalepene stojiny (leta nasvislo prosim, v modelarske skole "U Jema a PavlaD" jsem prosim poslouchal
) a klinky, vyrobena 4 brousitka jako ze zurnalu "Spravny modelar". Dnes vecer to vypada na krute brouseni a mozna nalepeni horni kapotaze ze 2ky balzy. Mimochodem u tech klinku jsem nevedel, jak maji prijit leta - jsou vzdy 2 nad sebou, tak jsem je v te dvojici otocil o 90°.
@Penax: letadlo vyschne, ale naprseni do vysilace se celkem bojim, mas rukavnik na zimni litani ? Mame tyto: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=11738, fachci to dobre i v desti.
@Standa: taktez diky za sobotni halu, mooc fajn, uz se tesim na dalsi. Bohu zel budu muset asi uz konecne pohrbit maleho Indexa, takze mi do haly zustane jen jeden, ale chci se ted koncentrovat na Macka. Uvidime kolem Vanoc, jestli mi Jezisek prinese neco od RFC
Macko-prace: zalepene stojiny (leta nasvislo prosim, v modelarske skole "U Jema a PavlaD" jsem prosim poslouchal
To Digis:
Letouny na simu netrénuji, připadá mi to zbytečné. Vzlety a přistání, jak píšeš, neodpovídají realitě a ostatní létám na živo v dostatečné výšce -
- souhlasím s teorií JirkyA a vše trénuji ve výšce dvou pilotních chyb
.
Pokud bych si opraudu chtěl zalétat na simu s plošníky,zkoušel bych to asi
na Aerofly.
Letouny na simu netrénuji, připadá mi to zbytečné. Vzlety a přistání, jak píšeš, neodpovídají realitě a ostatní létám na živo v dostatečné výšce -
- souhlasím s teorií JirkyA a vše trénuji ve výšce dvou pilotních chyb
Pokud bych si opraudu chtěl zalétat na simu s plošníky,zkoušel bych to asi
na Aerofly.
paveld píše:Pokud bych si opraudu chtěl zalétat na simu s plošníky,zkoušel bych to asi
na Aerofly.
To jsem si myslel, ale 6000,- je slušná pálka za sim. I když je to cena jednoho letadla, že?
Jen by mě zajímalo, jestli mezi Phoenixem a Aerofly takový kvalitativní rozdíl jako v ceně. Navíc Phoenix jednou koupíš a pak máš vše další zadarmo což si u Aerofly už nejsem tak jistý. /6 nových scenerií a 7 modelů letadel za 600,-
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
paveld píše:- souhlasím s teorií JirkyA a vše trénuji ve výšce dvou pilotních chyb.
u mne je vyska poctu pilotnich chyb zavisla primo zavisla na cene a neprimo na stari a ulepenosti letadla ... coz znamena, ze s halovym indexem je to NULA a pokazde, kdyz se spletu, tak je v zemi. Se Zoomem jsem opatrnejsi a s Mackem budu asi litat jen okruhy a osmicky ve vysce >50m, kdyz vezmu v uvahu ty investovane love a mnozstvi prace... Tusi nekdo, jak to udelat, aby se nemuselo startovat a pristavat ??? Vzducholod se silnymi magnety ???
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
No to musíš požádat dobrého kamaráda. On vzlétne a ty se vylétáš. Poté řekneš: No tady to máš a pojd dolů. S
Znám jednoho a v našem módu.

HTC evo3d