Phoenix RC
Re: Phoenix RC
Už jsem na to přišel: systém/ovládání/změnit profil a u motoru místo "controller channel 3" dát "static 100%".
...Ale vlastně jo, tak jak píšeš to půjde taky a elegantněji. Díky!
...Ale vlastně jo, tak jak píšeš to půjde taky a elegantněji. Díky!
PROTOS 500, BLADE 130 X
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
Zdravim.Akou intenzitou-razanciou by mala reagovat cyklika v simulatore?Pretoze u mna pri viseni stacia male pohyby packou a vrtulnik sa dost naklana...Je to normalne, ci sa to ma chovat inak? Dakujem...Mam F8TG a Phoenix4
Zkousel jste nekdo letat s modelem F3J od NAN? Leta mi velmi podivne (jako by bylo permanentne potlaceno) a kdyz to dorovnam trimem, tak pak to leda dost divne. Vubec se to nechova jako spickovy F3J 
PhoenixRC scenerie Čestlice.
Ahoj,
plochu v Čestlicích mám pro phoenix v plánu vyrobit delší dobu, realizaci scenérky povedlo až nyní. Letiště je na bejvalém jzd vedle dendrologické zahrady a vede značné oblibě pilotů.
Scenérka má korekci s terénem a funguje skvěle jak v reálu
snad udělám někomu radost prolétnout se v lokalitě kterou dobře zná. Pet
Instalace - rozbalený adresář cestlice nakopírovat do cesty: PhoenixRC\resources\environments
http://www.uloz.to/xiZqTyt/cestlice-exe

plochu v Čestlicích mám pro phoenix v plánu vyrobit delší dobu, realizaci scenérky povedlo až nyní. Letiště je na bejvalém jzd vedle dendrologické zahrady a vede značné oblibě pilotů.
Scenérka má korekci s terénem a funguje skvěle jak v reálu
Instalace - rozbalený adresář cestlice nakopírovat do cesty: PhoenixRC\resources\environments
http://www.uloz.to/xiZqTyt/cestlice-exe

http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
Phoenix rc 4
Mam uplne novy simulator a po instalacii mi stale vypisuje ze nevie najst respektive nieje pripojeny vysielac hitec aurora 9. uz som skusil skoro vsetko.neviete poradit
Vysilac mas vypnuty? Bavime se o originalnim HW klici nebo kopii? U kabelu je redukce nebo rovnou jack 3,5mm?
Mam original.Dnes som ho kupil.
Phoenix does not recognise my Hitec Aurora 9 transmitter is connected.
The correct method for using your Hitec Aurora 9 with Phoenix is as follows:
- Connect your USB interface to the radio's training socket.
- Power on your radio using the switch
- Press the "Multi I/O" button on the right of the screen (This only appears with the USB interface connected on power-on).
- Choose "T-Pupil" from the options
Tzn:
- pripoj USB hw klic do radia a druhy konec do USB zdirky
- zapni radio
- stiskni tlacitko Multi I/O napravo od obrazovky
- vyber polozku T-Pupil
The correct method for using your Hitec Aurora 9 with Phoenix is as follows:
- Connect your USB interface to the radio's training socket.
- Power on your radio using the switch
- Press the "Multi I/O" button on the right of the screen (This only appears with the USB interface connected on power-on).
- Choose "T-Pupil" from the options
Tzn:
- pripoj USB hw klic do radia a druhy konec do USB zdirky
- zapni radio
- stiskni tlacitko Multi I/O napravo od obrazovky
- vyber polozku T-Pupil
dakujem 
-
johnyyyyyyyyyy
- Kontaktovat uživatele:
zdravim
uz nejakou chvily jsem nepouzival phoenixe a mam verzi 3.0.p,chtel bych aktualizovat na 4 ale kdyz dam v programu aktualizovat tak se vse stahne az po verzi 3.0.s pak dam instalovat,vse probehne jak ma ale kdyz se phoenix vypne a zapne tak mam opet verzi 3.0.p.a kdyz si manualne stahnu novejsi verze tak to ma priponu phx a nejde me to v nicem otevrit.nevite nekdo co stim prosim?
uz nejakou chvily jsem nepouzival phoenixe a mam verzi 3.0.p,chtel bych aktualizovat na 4 ale kdyz dam v programu aktualizovat tak se vse stahne az po verzi 3.0.s pak dam instalovat,vse probehne jak ma ale kdyz se phoenix vypne a zapne tak mam opet verzi 3.0.p.a kdyz si manualne stahnu novejsi verze tak to ma priponu phx a nejde me to v nicem otevrit.nevite nekdo co stim prosim?
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
DX6i, Phoenix
johnyyyyyyyyyy píše:zdravim
Přečti si pár stránek zpět, je to tam popsaný. Já už si to nepamatuji.
-
johnyyyyyyyyyy
- Kontaktovat uživatele:
Ok dik.A povedlo se,sice az po par pokusech,ale nakonec funkovalo stahnout az ANY to v4.0.k update.
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
DX6i, Phoenix
- vylizplech
Zdravím,měl jsem problém s bookem a musel jsem přehrát znovu softvér,ale při tom se mi smazal i sim phoenix který jsem měl už ve verzi 4,tak jsem znovu nainstaloval pomocí cd které mám i s orig. kabelem phoenix,ale to je ve verzi 2,0m a já tet netuším jak se dostanu na verzi 4? Kdyby jste někdo věděli tak budu moc rád za info,díky.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
vylizplech píše:Zdravím,měl jsem problém s bookem a musel jsem přehrát znovu softvér,ale při tom se mi smazal i sim phoenix který jsem měl už ve verzi 4,tak jsem znovu nainstaloval pomocí cd které mám i s orig. kabelem phoenix,ale to je ve verzi 2,0m a já tet netuším jak se dostanu na verzi 4? Kdyby jste někdo věděli tak budu moc rád za info,díky.
...zkus tohle http://www.phoenix-sim.com/downloads.asp - ANY to v4.0k update