Povrch modelu EPP/Folie ?

Název je dostatečně samovysvětlující...
Zpráva
Autor
mior
Kontaktovat uživatele:

Re:

#16 Příspěvek od mior »

4komar píše:postříkej to lepidlem ve spreji prodává UHU nebo 3M něco na bázi chemoprénu a polep to lepenkou do firmy Aero jaké koliv barvy a celek potom vem fén a pořádně to ohřej a ohřáte přimačkávej hadříkem bude to super povrch zaručuju

Máš nejaký link na to lepidlo a na tú lepenku?
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
davelbc
Kontaktovat uživatele:

Re: Povrch modelu EPP/Folie ?

#17 Příspěvek od davelbc »

někde jsem četl, že borci potahují EPP díly u jetů wrappingovou folií a velmi si to pochvalují. Je to taková ta samolepka, kterou se polepují komplet celý auta. vyzkoušené to nemám, ale asi to testnu, docela mě to zajímá....
coro

#18 Příspěvek od coro »

Google našiel napríklad tu http://www.migo-mt.sk/3m-super-77-multi ... j/d-70460/
3M Super 77 je fakt super.
UHU neradím, namiesto poprašku perfektného lepidla z toho čosi strieka príadne neskôr už len steká ako sople a aj tak to poriadne nelepí.
Skúšal som aj iné ale zatiaľ sa nenašlo nič čo by obstálo voči tomu 3M.
Ale na fólie v zmysle Oracover a spol, radšej zabudni, na EPP to poriadne nedrží.
Izolepa Manuli bola kedysi pri svahovom komnate pojem :-) prípadne ja poťahujem striebornou (veľmi tenkou, v rolke je 100m) páskou Dorken Polyband ktorá drží perfektne..
Louda

#19 Příspěvek od Louda »

Skelná páka a páska Manuli mi drží na kombatovi už 11 let...

Někdo mi teďradil ať zkusím reklamní folii MACTAC nemáte s tím někdo zkušenost . Potřebuju potáhnout EPP krovky na "dvoumetrovku" .
davelbc
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od davelbc »

Louda píše:Skelná páka a páska Manuli mi drží na kombatovi už 11 let...

Někdo mi teďradil ať zkusím reklamní folii MACTAC nemáte s tím někdo zkušenost . Potřebuju potáhnout EPP krovky na "dvoumetrovku" .

Mactac je pouze výrobce, který vyrábí či vyráběl širokou škálu folií od ekonomické 3 letky až po samolepy pro dlouhodobé aplikace či celopolepy. Dřív jsme od této firmy něco brali, ale posledních pár let bohužel. U nás na trhu jsou srovnatelné a dost možná i lepší folie ostatních renomovaných firem. Jak jsem již uvedl, četl jsem o použití na EPP polep, WRAPPINGOVÝCH folií a to s velkým úspěchem. Takže vyzkoušet tuto od jakéhokoliv výrobce (třeba i MACTAC zda ještě existuje) a věřím že to bude fungovat. (nejsem si jist, ale pokud mě paměť neklame ti borci používali folie od firmy ORACAL)
Odpovědět

Zpět na „Větroně“