N.H.L. Brno II
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: N.H.L. Brno II
V neděli by to mohná fslo 
Jdete někdo k závoře nebo do Litle school ?
Chci jít na 16 :00 k závoře , ale vyrazím už okolo 14té kamkolif a pak k té závoře.
Chci jít na 16 :00 k závoře , ale vyrazím už okolo 14té kamkolif a pak k té závoře.
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
se mnou je to pres pracovni tyden totalne na levacku, dorazim z prace tak mezi 18-19ou, tedy uz za tmy. Kdeze je leto, kdy se dalo jit na osmou do Kobylnic a jeste super zalitat 
DX7, ven: Katana 1.8m, ION, RCF Extra 1.2m. hala: Spies, RCF Sbach 80, CrackWing, Mini Crack Yak
Honza C píše:se mnou je to pres pracovni tyden totalne na levacku, dorazim z prace tak mezi 18-19ou, tedy uz za tmy. Kdeze je leto, kdy se dalo jit na osmou do Kobylnic a jeste super zalitat
Pod to se podepíši
Včera u závory s panem Prťkou bezva polétání - vodí svůj letoun s jistotou hloubkového pajlota 
Také jsem si krásně zalítal v Babicích. Provětral jsem Kubu a Jirka Beavera. Toho jsem pak provětral i já, je to ve vzduchu hodný letadlo a není s ním žádný problém. Jen musím natrénovat starty, jenže ne na Kubovi to je zrádná mrcha
ten mi akorát ukázal jak je start a přistání nepodstatnej prvek, protože odstartuje vlastně jakkoliv. Simulátor v tomto ohledu také zklamal. Tak že jedině trénik s Beaverem, startovat a opravovat
Doufám, že to předek vydrží, ale když je ve vzduchu tak je s ním pohodový polítání jako s Kubou.
Konečně jsem byl na letišti kde se lítá s letadly. EPP tam měl jen jeden 8 letej kluk. Jinak tam bylo slyšet bublání čtyřtaktů a krásný velký letadla. Ani ta 2m Extra na elektro pohon nebyla marná. Když člověk vidí ty krasavce, tak si pak říká co to proboha je za letadla ty EPP
Ale nezatracuju je, kdyby nebylo EPP tak bych nelítal. 
Konečně jsem byl na letišti kde se lítá s letadly. EPP tam měl jen jeden 8 letej kluk. Jinak tam bylo slyšet bublání čtyřtaktů a krásný velký letadla. Ani ta 2m Extra na elektro pohon nebyla marná. Když člověk vidí ty krasavce, tak si pak říká co to proboha je za letadla ty EPP
A pan Jemo o vzletech a přistáních své napsal...
Gratuluji k vlastní zkušenosti.
Všichni si tím musíme projít
Gratuluji k vlastní zkušenosti.
Všichni si tím musíme projít
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
Standapass píše:... zvažuji páteční halu ve 22 hod.
Herr Hellemeister, jak to vypada ? Klasika 22:00 nebo se podari drive ? Doufam, ze ne "hala neni", mame doma 2 piloty s abstakem ...
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Hala 22 hod. Od 21 je na hodinu pronájem. Leda že by nepřišly. Kóknite na net ve 21,05 ale oni chodí. S 
HTC evo3d
Standapass píše:Hala 22 hod. Od 21 je na hodinu pronájem. Leda že by nepřišly. Kóknite na net ve 21,05 ale oni chodí. S
Čitál, ponimál
Vezmu váhu ?
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Tož za 25min jsem tam 
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
jedu, Bohu zel bez Toma, cte Harryho Pottera 
Pánové já dnes nedorazím, nějak se nemůžu vybabrat z bacilů.