Super výkonné elektrovětroně - povídání
Re: Super výkonné elektrovětroně - povídání
Dneska byl v králíkárně maximální termický orgazmus. Kolem 13h jsem byl v luftu a byl to totální masakr. ENJOY hned na první motor šel do stoupáku a ze 170m jsem to vytočil díky T-BOX a variu do 561m, čímž jsem si prolomil psychickou bariéru a vyzkoušel jak dokáže řvát alarm nastavený na 500m na T-BOXu.
. Celkem jsem dal 1,5h a za tu dobu jsem byl nad 500m 4x. Z baterek jsem vylítal minimum energie a dal maximum v termickým lítání. ENJOY se nebojí z 500m rozjet do cca 50m, nic neflatruje a sviští si jak zamlada. Na 6 letýho stařečka dobrej výkon.
. Dneska lítala v termice i OPTIMA XL, prostě neskutečnej mazec.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Tak to ti závidím a zároveň gratuluji. Já jsem seděl od rána do skoro 16,OO za volantem a zoufale se koukal, jak je krásně. Polétal jsem si asi 5 minut na konci dne.
.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
kovaco píše:Tak to ti závidím a zároveň gratuluji. Já jsem seděl od rána do skoro 16,OO za volantem a zoufale se koukal, jak je krásně. Polétal jsem si asi 5 minut na konci dne.![]()
.
si měl hezky zůstat doma abys přivítal našeho slovenského krajana :-d
ps. sem zvědavej až tě uvidím s tím pomaloletem
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
jen taková momentka ...
SOVA is YouR CO-pilot
...černá vdova Milane 
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
jojo muj mazlík ... tena takovej trochu černo žůžovej, už se těším až ti ho někdy v Písnici ukážu,
jen teď to je práce 7 dní v týdnu, ale tak co, zase člověk našetří na takého mazlíka
až pokročím s pracema zase přihodím nějaké foto .. zatím váha vypadá fakt na to kilo na 3m no uvidíme
akorát teď budu pájet na lipolky lehčí kabely :-d
jen teď to je práce 7 dní v týdnu, ale tak co, zase člověk našetří na takého mazlíka
až pokročím s pracema zase přihodím nějaké foto .. zatím váha vypadá fakt na to kilo na 3m no uvidíme
akorát teď budu pájet na lipolky lehčí kabely :-d
SOVA is YouR CO-pilot
...jo, jo, to jsem zvědavej a na fotky se těšim 
JETI DC-16
Já jsem úplně na kasi, co se týká novýho stroje. Chci jen F3B v motejlem pro elektrifikaci. A co se dovídám ? Úplne stejne jako když jsem scháněl MTB bike před 4 rokama. Máš prachy, ale MTBčka prostě neseženeš.Chtěl jsem SUPERIOR a byl jsem prakticky u cíle a ten expert prodejce to vodstrojil na totální plecku, prej aby to prodal. Tak jsem mu poděkoval a naštěstí si sehnal něco jinýho. Opravdu jak za komančů. Stěží nahneš prachy a seženeš kulový, max. něco nabořenýho... Kam to ten svět spěje...
Naposledy upravil(a) ST dne ned 14.10.2012 9:32, celkem upraveno 1 x.
...a v čem je takovej problém ? Nemáš snad teď s čim lítat ? Nebo se už chystáš do penálu ? Ta čekačka je sice dlouhá, ale o to víc se budeš těšit na pořádnej stroj 
JETI DC-16
dneska neco sehnat je docela problem, teda u mne to je i trochu o penezich, uz sem realne uvazoval si dat pul roku o chlebu a vode a koupit Vikinga ale nekonec sem tak dlouho uz uz chtel rict ze ho beru az ho nastesti koupil nekdo jinej
no a pak na bazaru je prd a vetsina sou trosky na vyhozeni, bourany po zavodnicich, co to nekomu venujou, ten zbastli opravu a prodava to na bazaru za takovou tu normalni cenu ... faaaakt uz nikdy vic
ted sem si priplatil a davam si to dohromady sam ...
F3B Viking je taky v planu, ale az za rok, spis dva az Dalibor bude prodavat toho co si ted stavi, ze bude zkouset co treba udela 10 kilowat tou dobou
no a pak na bazaru je prd a vetsina sou trosky na vyhozeni, bourany po zavodnicich, co to nekomu venujou, ten zbastli opravu a prodava to na bazaru za takovou tu normalni cenu ... faaaakt uz nikdy vic
ted sem si priplatil a davam si to dohromady sam ...
F3B Viking je taky v planu, ale az za rok, spis dva az Dalibor bude prodavat toho co si ted stavi, ze bude zkouset co treba udela 10 kilowat tou dobou
SOVA is YouR CO-pilot
Já to nějak rozdejchám , a třeba nějakej Helmut něco odřekne a bude něco k mání. A když né tak se taky s toho asi taky nepotento. Budu proste pokorne cekat.
Naposledy upravil(a) ST dne ned 14.10.2012 9:33, celkem upraveno 1 x.
Hihi...si ty naše mazlíky hýčkáme, leštíme a jsme rádi, když na to dáme vůbec dohromady prašule...
Pokud by jsi chtěl nějaký F3B modýlek, stačí se juknout na Rujánu a jednoho si vylovit
https://picasaweb.google.com/1082614354 ... WorldsDay1
Pokud by jsi chtěl nějaký F3B modýlek, stačí se juknout na Rujánu a jednoho si vylovit
graup15 píše:Hihi...si ty naše mazlíky hýčkáme, leštíme a jsme rádi, když na to dáme vůbec dohromady prašule...
si mnepobavil, kamarád povídal o něčem podobném na Maltě
ale tak tohle já neberu, prostě sport jako každej jinej, nechápu ani lidi co to odsuzujou (vím že ty to nejsi, to sem myslel obecně) je to jako závody s autama, když v F1 někdo rozstřelí monopost, tak to vydá za škody v F3F + F3B čkách na hodně let na celym světě
člověka dějinně pohání to že, tu je od toho, aby překračoval limity, své, nebo ty které si najde ...
žačali jsme tím, kdo skolí mamuta a dneska to máme, kdo rychleji proletí basi, nebo kdo s kamarádama vytočí líp stoupák, nebo jen to, když člověk závodí sám se sebou, překoná sebe sama a má ze sebe dobrej pocit ... jen každej máme ty mantinely jinak
SOVA is YouR CO-pilot
No jen máme každý jiný finanční mantinely.
přesně tak
hlavní je abysme všichni z toho měli radost,
zase mám dobrej pocit, že toho mám ještě hodně před sebou :-d
zase mám dobrej pocit, že toho mám ještě hodně před sebou :-d
SOVA is YouR CO-pilot