Ložiska v novým ASP 46 :-(

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
mp33
Kontaktovat uživatele:

Re: Ložiska v novým ASP 46 :-(

#31 Příspěvek od mp33 »

mnov píše:
IgorGSM píše:Preco si tam daval ZZ loziska co su krytovane??? Podla mna v motore nemaju krytovane loziska na klukovke co robit.

Už jsem se na to taky ptal, ale žádná odezva. :)

Psal jsem to, z jedný strany je ten kryt ložiska vylouplý, aby se mazalo palivem. Mimochodem náklady na nový ložiska jsou cca 200 kč,-
Přílohy
nový_ložiska.jpg
mp33
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od mp33 »

Kolega má 40ku ASP a zabýhal na 20/80 a lítal na 1% nitro. Po dvou letech cca. 5-6 litru paliva (to my příjde dost málo) měl totálně vyběhaný zadní ložisko (nelítáno v prašným prostření). Po velké hlučnosti motoru byl důvod ložiska vyměnit.Díky ložiskům si poškodil částečně vybrus, Tak jsme koupili dva páry, protože jsem měl na cestě ASP 46. A teď ještě má objednaný výbrus 7.5ccm. Tak že budeme zvyšovat výkon ze 6.5ccm na 7.5ccm.
Přílohy
kolegovoložiska.jpg
mp33
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od mp33 »

H1N1 píše:Kdyz ten motor nestoji ani litr... To bych se na to mohl vy... To zabehnout a menit... To radeji vymenim az casem nebo vyhodim a dam novej motor...

http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-modely-a-prislusenstvi/spalovaci-motory-a-prislusenstvi/motory-zhavici/motory-letecke/motory-dvoudobe/2as00070-motor-asp-46a-7-5-ccm

Ani v číně ho nekoupíš za litr. 1 662 Kč u nás
mp33
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od mp33 »

DÍKY VŠEM ZA PŘÍSPĚVKY DO TOHOTO VLÁKNA, CO PŘÍSPĚVEK TO NÁZOR. PODĚLIL JSEM SE O ZKUŠENOSTI A TÍMTO VLÁKNO KONČÍM. MÁME S KOLEGOU MOTORY PO GO A JDEME LÍTAT 8)
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“