Viking 2-E a další mé modýlky

Větroně s pomocným elektromotorem a nejčastěji sklopnou vrtulí
Zamčeno
Zpráva
Autor
M1
Kontaktovat uživatele:

Re: Viking 2-E a další mé modýlky

#226 Příspěvek od M1 »

:lol: to je ještě dobrý, já byl nerozhodnej asi 4 měsíce a už mě to i pěkně sralo, původně jsem chtěl kupovat totiž Proximu 2 (škoda, že jí někdo nedělá v kompozitu), protože vypadá i lítá velmi pěkně, ale když mně Dalibor předved v Bubákově Vikiho, byl jsem z něho úplně hotovej, ta čistota provedení, dynamika letu a zvukovej efekt při průletech byl nezapomenutelnej, jediná věc, která mě ze začátku vadila na těhle kouskách byl ten relativně úzkej trup a docela vysoká cena s kompletníma střevama, ale postupem času a dlouhým prohledáváním netu jsem si na ty úzký trupy celkem zvyknul, koukal jsem taky jestli by třeba neexistovala nějaká jiná varianta, ale zjistil jsem, že samotnej Viking je vlastně za ty prachy prostě bomba. Tak ted už jsem rád, že mám objednáno :wink:
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
ST
Kontaktovat uživatele:

#227 Příspěvek od ST »

Já psal dneska p. Sodomkovi, aby mě si mě zapsal do pořadníku na Viking2E RACE. Spodek černá jen pohled. uhlík a vrch bílá s červenými konci.
Žijeme jen jednou, a jak někde Dalibor poznamenal " ty prachy rychle časem přebolí " .
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
RomanSadilek

#228 Příspěvek od RomanSadilek »

Ještě by mě zajímalo jak dlouho bych čekal třeba na nová křídla,či trup pokud bych s tím praštil.

Koukám těch Vikoušů se napřezrok urodí :D :D :D
M1
Kontaktovat uživatele:

#229 Příspěvek od M1 »

...jo, jo na tu památnou větu, jsem si taky několikrát vzpoměl :lol: :lol:
JETI DC-16
ST
Kontaktovat uživatele:

#230 Příspěvek od ST »

Včera jsem na tohle téma mluvil s kámošem, co jak to řeší, když se třeba něco na začátku sezony rozbije tak pak co s tím a s čím závodit. Odpověď celkem jednoznačná. Musíš mít minimálně 2 éra. Jinak čekačka jako každý jiný.
ST
Kontaktovat uživatele:

#231 Příspěvek od ST »

Jinak ještě k pohonům. Jsem celkem odvázenej, jak mi tahá nahoru 2,6kg ENJOY HETík 2W-25 s převodem 1:5,2 s obyč. vrtulí AE 17x11 . Stoupání 23m/s je naprosto luxus na motorizované F3J. Zatím bez jediného problému a poruchy.
RomanSadilek

#232 Příspěvek od RomanSadilek »

ST píše:Já psal dneska p. Sodomkovi, aby mě si mě zapsal do pořadníku na Viking2E RACE. Spodek černá jen pohled. uhlík a vrch bílá s červenými konci.
Žijeme jen jednou, a jak někde Dalibor poznamenal " ty prachy rychle časem přebolí " .

Race provedení se mi taky zamlouvá nejvíc, ještě pořeším barvu.
Zatím mám všechny větroně bíločervené, i ze spodu.
Dolů bych dal teď do černého podkladu červené pruhy.
petrajksner

#233 Příspěvek od petrajksner »

pánové, když vidím ty čekačky, tak se snad poohlídnu i po něčem do zásoby, protože mi bylo řečeno, že se svým lítáním tahám čerta za ocas a bude brzy rána :D .Dostal jsem se k el. F3Béčku jak slepej k houslím (nevěděl jsem dopodrobna o co jde), ale líbilo se mi to, bylo to veliký a další život bez něj si neumím představit....
RomanSadilek

#234 Příspěvek od RomanSadilek »

M1 píše::lol: to je ještě dobrý, já byl nerozhodnej asi 4 měsíce a už mě to i pěkně sralo, původně jsem chtěl kupovat totiž Proximu 2 (škoda, že jí někdo nedělá v kompozitu), protože vypadá i lítá velmi pěkně, ale když mně Dalibor předved v Bubákově Vikiho, byl jsem z něho úplně hotovej, ta čistota provedení, dynamika letu a zvukovej efekt při průletech byl nezapomenutelnej, jediná věc, která mě ze začátku vadila na těhle kouskách byl ten relativně úzkej trup a docela vysoká cena s kompletníma střevama, ale postupem času a dlouhým prohledáváním netu jsem si na ty úzký trupy celkem zvyknul, koukal jsem taky jestli by třeba neexistovala nějaká jiná varianta, ale zjistil jsem, že samotnej Viking je vlastně za ty prachy prostě bomba. Tak ted už jsem rád, že mám objednáno :wink:

Tak jsem včera Vikinga taky objednal :D
Doposud jsem z kompozitů proháněl jen LynxE, tak dofám že polepším.
Průlety s ním jsou taky paráda, sviští nádherně, dá se sním na svahu a po naklapkování i v termice.
Nejdelší termiku mám s ním hodinu.
Trup je taky úzkej, snad ho nemá Viking ještě menší.
ST
Kontaktovat uživatele:

#235 Příspěvek od ST »

A co už si dostal odpovědˇ od p.Sodomky ? Já mu včera posílal 2 mail a zatím žádná reakce, jestli mi potvdrdí objednávku. :o .
M1
Kontaktovat uživatele:

#236 Příspěvek od M1 »

ST píše:A co už si dostal odpovědˇ od p.Sodomky ? Já mu včera posílal 2 mail a zatím žádná reakce, jestli mi potvdrdí objednávku. :o .

...je lepší, když mu zavoláš. Mně taky na pár mejlů neodpověděl a pak když jsem mu volal se omlouval, že prostě nestíhá odpovídat, ale objednávku mně pak potvrdil :D
JETI DC-16
RomanSadilek

#237 Příspěvek od RomanSadilek »

ST píše:A co už si dostal odpovědˇ od p.Sodomky ? Já mu včera posílal 2 mail a zatím žádná reakce, jestli mi potvdrdí objednávku. :o .

Taky zatím nic, dokonce se o ceně dozvěděla manželka a zdá se jí drahej :cry:
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#238 Příspěvek od lakotamm »

RomanSadilek píše:

A nieje? :lol: :lol: :lol:
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
M1
Kontaktovat uživatele:

#239 Příspěvek od M1 »

RomanSadilek píše:

...tak to je dobrý, manželce jsem se s tou cenou teda rozhodně nechlubil :mrgreen: ještě že držim u nás kasu já :lol: :lol: :lol:
JETI DC-16
chastra
Kontaktovat uživatele:

#240 Příspěvek od chastra »

RomanSadilek píše:Taky zatím nic, dokonce se o ceně dozvěděla manželka a zdá se jí drahej :cry:

Tak to musíš podat tak, že je nejlevnější z nabídky těhe brusů no. Co jinýho taky.
Zamčeno

Zpět na „Elektrovětroně“