Jinak létám v Sudicích a s těma Futabama mě pobavili staří pardálové na leteckém dnu v Letovicích při napípání větroně s full křídlem
Kdo s koho 7-kanál
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Re: Kdo s koho 7-kanál
Stopky
to je fičák, ale není to neřešitelné. Prostě každé má své. Jen říkám, že za ty peníze člověk dostane vysílač o třídu výš.
Jinak létám v Sudicích a s těma Futabama mě pobavili staří pardálové na leteckém dnu v Letovicích při napípání větroně s full křídlem
.
Hitec Aurora 9, Aero Fly Prof.
Katana S 120E, Mini Corado, FunCub, SU 29 EPP (1,2m), Griffin 450
Kady píše:.... staří pardálové na leteckém dnu v Letovicích při napípání větroně .......
tak to se snad neladi na leteckym dnu, at je radio jaky chce...
jyrry.webnode.cz
No o to to bylo zajímavější. Seděli u toho jak tři sudičky nad novorozencem a šťourali se v menu 
No na to že jí měli všichni tři a bez návodu to nedali, tak ...
Nic proti Futabě samozřejmě nemám. Jen jsem rád, že jsem si pořídil zrovna Auroru. Prostě si na dotykovém displeji ťuknu na to, co chci nastavit a jednoduše to také stejným způsobem nastavím.
Berte to jen jako mojí spokojenost s tímto produktem a doporučení hlavně pro začátečníky, kterým tento uživatelsky velmi přívětivý vysílač může hodně ulehčit cestu a vydrží hodně dlouho.
Taky samozřejmě pokukuji např. po JETI DC-16, ale to už je samozřejmě někde jinde.
Nic proti Futabě samozřejmě nemám. Jen jsem rád, že jsem si pořídil zrovna Auroru. Prostě si na dotykovém displeji ťuknu na to, co chci nastavit a jednoduše to také stejným způsobem nastavím.
Berte to jen jako mojí spokojenost s tímto produktem a doporučení hlavně pro začátečníky, kterým tento uživatelsky velmi přívětivý vysílač může hodně ulehčit cestu a vydrží hodně dlouho.
Taky samozřejmě pokukuji např. po JETI DC-16, ale to už je samozřejmě někde jinde.
Kady píše:No na to že jí měli všichni tři ......
no jo, no, asi si nechali poradit tady na foru :-))))))))))))))))
jyrry.webnode.cz
- mior
- Kontaktovat uživatele:
mihlit píše:Rejpnutí: Ještě pořád má Aurora nejrychlejší stopky ze všech rádií?![]()
Od verzie FW 1.09 už nie - len sa bojím, aby prezmenu nemeškali, aby sa pilotovi vykompezoval skrátený letový čas v minulosti...
Realistické RC modely - http://rcmodely.cevaro.sk
Nebudu zbytečně zakládat nové vlákno.
Většina levných modelů se vleze do šestikanálových souprav. Zajímavý mi přijde z pohledu "leteckého primitiva" i ceny
Graupner MX-12, je to v pořádku 
Mám zkušenost pouze s DX6i.
Většina levných modelů se vleze do šestikanálových souprav. Zajímavý mi přijde z pohledu "leteckého primitiva" i ceny
Mám zkušenost pouze s DX6i.
zdso píše:Zdravím, chtěl bych navázat na diskuzi "Kdo z koho: Optic 6 x Graupner MX-12 x Eclipse 7 PRO", ale pro případ, že je potřeba 7 kanálů. Takže, pokud by nešlo o cenu, co byste si koupili: Eclipse Pro, Graupner MX-16, Futaba FF-7, Aurora.
...
Díky
Ahoj, jeste jedna vec, co tu nebyla recena (alespon na plno). Kazdou si vem do ruky a ozkousej jestli na ni dosahnes bez prehmatavani kam je potreba a jestli ti "sedi v ruce". To je aspon podle mne, strasne dulezity a dokaze to dost zamichat vyberem.
- avalanche8
Svata pravda!!!
Bohuzel zijeme v CR a tady neni zastopena ani polovina trhu 
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Dá se ten rozdíl zodpovědně popsat pro malé ruce? Přešel někdo z DX6i na nový Graupner?
Presel jsem od Eclipsy na MX-20 a muzu rici, ze se mi drzi v ruce temer shodne, to byl jeden z duvodu proc prave MX-20... Presneji receno MX-20 je subtilnejsi a lehci, ovladaci prvky ma rozlozene velmi podobne, muzu letet s Eclipsou a vzapeti s MX-ou a rozdil v drzeni je minimalni (mam era jak s ASSANEM a FRsky, tak s Hott, za par stovek nebudu Eclipsu prodavat). Asi jedine co mi u MX-20 vadi je nevhodna poloha zavesu pro popruh na krku - musel jsem asi o 20mm nastavovat smerem k brichu a popruh zaclani displeji.
jyrry.webnode.cz
- avalanche8
Take jsem MX20 v ruce mel,prisla me do ruky lepsi jak T8fg,velikosti dost podobna me DX7.Ale ja moc berna mince nejsem,mam spis ruce vetsi a hlavne litam pult 
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Kady píše:Stopkyto je fičák, ale není to neřešitelné. Prostě každé má své. Jen říkám, že za ty peníze člověk dostane vysílač o třídu výš.
Jinak létám v Sudicích a s těma Futabama mě pobavili staří pardálové na leteckém dnu v Letovicích při napípání větroně s full křídlem.
Otázka lítají ti staří pardálové vetroně s full křídlem? Pokud ne tak se není čemu divit, potom možná víš že tam v menu tahle možnost je a tím končíš. Osobně zrovna objevuji taje Futaby T8FG a nezdá s emi žeby to bylo zase tak moc složité.