Holky a RC?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jardátor

Re: Holky a RC?

#61 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa chlapi,kdybyste tu nádhernů cérečku viděli,toš máte všeci problém se svojů anténů.Ona je fakt 2,4 Ghz.2krásné kozénky,4 velikost,Gaťky Honem zahazuje.O víkendu bude pěkně,lufťáci zase přijedů,toš sa kurňa stavte a učte ju létat.A jesli mě kurňa dotlačíte na hrad,toš to beru! :D
Bucker131
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od Bucker131 »

Jenom 2.4gHz Jardátore, nechtěl si říct 35 nebo 40 mhz? To je delší anténa :roll: :lol: :lol:
...
:twisted:
Jardátor

#63 Příspěvek od Jardátor »

Tady je kurňa řeč o její frekvenci,ne o mojí anténě,ta už má nejlepší za sebů.Ani kurňa nevím,jak sa menuje,ale toš říkám jí Ornella,protože sa mezi chlapama pohhybuje jak Śtika ve vodě.Tá dyž na mě mrkla tema svojema kukadlama,toš kurňa aji nebožtík Piper rozhýbal všecky serva. :D
pert
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od pert »

Dobré téma, raději se pozdržím komentáře :lol: Tohle vlákno vidím na hooodně moc komentářů. Jen až si to tady bude číst nějáká modelka-pilotka, :roll: :lol: to budeme všichni za .......... :mrgreen:
Anet

#65 Příspěvek od Anet »

pert píše:Dobré téma, raději se pozdržím komentáře :lol: Tohle vlákno vidím na hooodně moc komentářů. Jen až si to tady bude číst nějáká modelka-pilotka, :roll: :lol: to budeme všichni za .......... :mrgreen:

Právě se děje a opravdu se u toho musím občas zasmát :) Nejsem si úplně jistá, zda se dá přítelkyně vychovat k létání, ale nic nevylučuji :) Já tohle moc nemohu soudit, šla jsem do toho dobrovolně :)
Jardátor

#66 Příspěvek od Jardátor »

Jestli sem kurňa urazil nejaké cérečky,toš sa moc omlůvám,a jestli mi nejaká napíše ať ty svoje koniny smažu,toš hned kurňa budu mazat jak v ůkole. :oops:
chastra
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od chastra »

Anet ve tvém avataru neni náhodou Yak 55M od badana? A ty ho lítáš?
Anet

#68 Příspěvek od Anet »

chastra píše:Anet ve tvém avataru neni náhodou Yak 55M od badana? A ty ho lítáš?

Je to Badanův yak. No tak takhle daleko jsem se zatím nedostala, ale lítá s ním Honza S a to letadlo se mi hrozně líbí, takže alespoň tu fotku s ním mám :)
chastra
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od chastra »

Anet píše:
chastra píše:Anet ve tvém avataru neni náhodou Yak 55M od badana? A ty ho lítáš?

Je to Badanův yak. No tak takhle daleko jsem se zatím nedostala, ale lítá s ním Honza S a to letadlo se mi hrozně líbí, takže alespoň tu fotku s ním mám :)

Šak máš dobrého učitele, tak to je jen otázka chvilky ne? Po Honzově přispěvku se už nedivím, že zalítne i vrata od stodoly :-D
MsouryM

#70 Příspěvek od MsouryM »

Už jsem si myslel, že tu budou vkládat komentáře jen chlapi. Ale první odvážlivkyně se objevila :D
Anet

#71 Příspěvek od Anet »

To Chastra : Dobrého učitele mám 100%, ale opravdu to chvilka nebyla, trávím opravdu hodně času tréninkem v hale :)
To MsouryM : Já bych se ozvala dřív, ale až dnes jsem zjistila o tomto vláknu :)
MarthiR

#72 Příspěvek od MarthiR »

Anet píše:

Také sem měl možnost vidět tenhle krásný stroj ale v ružovém provedení , měl tam 110 3Včko a prý je to slabé :-)
Nejvíc mě zaujal že to dokáže lítat na pádovce :-) fotky někdy dodám, boužel fotil kolega :-(
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
HonzaS

#73 Příspěvek od HonzaS »

Kuba78 píše:podle me vychovat si zenskou aby mela stejny konicky je cesta do pekel.. domyslete si to do dusledku - ted se vam to zda fajn, je to cerstve, nove, chodi s vama na letiste a neprska ze jste pryc.. a vy si libujete jaky je to super, ze ta vase je uplne jina nez vsechny ostatni a jaka je skvela.
a ted si to predstavte po x letech vztahu, nedejboze po vstupu do manzelstvi a po prichodu deti:
koupil sem si letadlo, stalo x penez - nelzi, stalo x krat tri, moc dobre vis ze tomu rozumim a vim co v tom je.
jdu na letiste si zalitat, za chvili sem zpet - nelzi, moc dobre vim ze to bude trvat chvili krat tri nez to sestavis, zaletis, nabijes, pokecas s kamarady..
milacku rad bych si koupil k vanocum jedno malicke letadlo, je to takova mala krabice podivej - nelzi, moc dobre vim ze z te male krabice povstane po sestaveni dvoumetrove hovado ktere nam bude strasit v obyvaku na zdi

ne ze by to byl muj pripad, ale vsadte se ze to tak dopadne. Ony vas v tom podporuji dokud mate spoustu casu, jste studenti, bez zavazku.. az prijde prace, deti, malo casu tak bude utrum nebo velmi omezene prostredky jak casove tak financni a pak tezko bojujte na fronte, kde nepritel zna vase postaveni, vase zbrane, vase moznosti a dokonce i taktiku. Zenska si mysli ze se chlap po svatbe zmeni, ale on se nezmeni. Chlap si mysli ze se zenska po svatbe nezmeni, ale ona se zmeni. Pokud do toho chce sama, libi se ji to a sama to chce mit jako konicek, klidne. ale snazit se ji to naucit pres pocatecni nezajem neni dobre.

Takže ty vidíš problém v tom, že by věděla, že jí lžeš? Já vidím problém jinde ;-)
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS

#74 Příspěvek od HonzaS »

MsouryM píše:Už jsem si myslel, že tu budou vkládat komentáře jen chlapi. Ale první odvážlivkyně se objevila :D

Já se o tom vlákně nějak zapomněl zmínit... :lol:

chastra: Prosím tě, Anet by s tím už v pohodě zalítala. Je to vážně skvělý a hodný letadlo, moc se to od lítání s Extrou MX neliší. Jen všechno dělá pomaleji a potřebuje víc místa. A protože je v něm MVVS 116, tak tuhle sezónu skoro nelítalo :-( :-( :-(
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Kuba78
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Kuba78 »

HonzaS píše:Takže ty vidíš problém v tom, že by věděla, že jí lžeš? Já vidím problém jinde ;-)

vsak sem psal, ja takove problemy nemam - za prve ta moje nelita ale ma pochopeni pro meho celozivotniho konicka, za druhe ja mam soudnost a vim ze nektery veci jsou holt prednejsi nez litani a za treti nastesti nemusim obracet kazdou korunu dvakrat. Takze doma nelzu.
Nicmene, az vyrostes, tak poznas ze nekterym vecem se nerika lhani, ale spise taktika, manevrovani, nepresne vyjadreni skutecnosti.. romanticteji tez sladka nevedomost a "co oci nevidi, srdce neboli".
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“