sháním tuto kastli na svého e-maxe. Na netu je milión jinejch, ale přesně tahle červená je k nenalezení. Nezakopl jste o ni náhodou někdo? Sháním opravdu jen tohle provedení, bohužel neznám ani číslo ani nic jinýho podle čeho kastli líp identifikovat, v manuálech nikde nic není, v rozpadech taky ne.... Díky.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
A ty duvody jsou jaké ? unás tu kastli na 99% stejne nekoupiš max bazar ale to je malá šance když píšeš že ji nikde nemužeš najit.. Unas se prodáváji spiš jen pruhledné.
No prostě starou kastli jsem si parádně doprasil a příští víkend jdeme s kámošema na takový dvoudenní poježdění + oslava kámošovejch narozenin a do té doby bych tu kastli potřeboval mít doma. V zahraničí nakupuju pravidelně, ale do příštího víkendu by mi to určitě nestihli doručit. Takže asi tak...
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
No tak sem si říkal, že třeba někdo bude vědět o nějakým čr shopu. To je divný, že nikde v čr se to nedá koupit. Byl bych vážně rád, kdyby to byla ta origo, možná by se mi líbila i jiná, ale to bych ji musel vidět na živo. Tak pokud ji neseženu tady, tak ji objednám normálka ze zahraničí a odjezdím to s tou starou, se nedá nic dělat.
Normálka nakupuju na hobbykingu a na amainhobbies. Doporučíte někdo nějakej spolehlivej shop odkud tu kastli vzít? Na amainhobbies ji nemaj a z ebay nenakupuju.
Při procházení rcmanie jsem narazil na toto svoje staré vlákno, tak bych ho pro případné zájemce doplnil. "Originál" kastli jsem si objednal kdesi z číny a došla mi úplně jiná a ještě k tomu ne na E-maxxe. Tak jsem oslovil některé české prodejce a nakonec jsem ji celkem bez problémů sehnal na www.elcar.cz Do 3 dnů jsem ji měl doma.