Holky a RC?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mihlit
Kontaktovat uživatele:

Re: Holky a RC?

#76 Příspěvek od mihlit »

HonzaS píše:A protože je v něm MVVS 116, tak tuhle sezónu skoro nelítalo :-( :-( :-(
OT, ale jak nějak nerozumím, jak to spolu souvisí?
kocour
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od kocour »

Myslím, že není pravděpodobné, že vaše slečna bude mít stejného koníčka a rozpory, které by z této shody vznikly, jsou také pravděpodobné. Spíš by modelář měl mít lepší polovičku, která má nějaké své vlastní hobby a kdy se dokážete vzájemně tolerovat. My jsme oba v důchodovém věku, ale věřit mi můžete. Je mi přes 60 a v Rusku jsem byl taky. Moje polovička má jako hobby a poslání starost o kočky - ztracené, opuštěné, i vlastní. Část jejího hobby se projevuje v útulku, o který se stejně postiženými stará, část ve starosti o kočky, které máme doma (množství větší než malé, jak píší policajti o drogách), část v nabízení těch opuštěných na Internetu a spojené koresopondenci. Vznikají třecí plochy, třeba vztah kočičí drápy kontra balza, ale problémy jsou vždycky. :roll:
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od RCStudio »

Nevite o kterym eru Jardator mluvil ze se to snazil zvednout tema cudlikama na dcerecce? ;)
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Zwobot »

Dle vyprávění soudím že to musel být nějaký mnoha kW Hotliner :D :D
HonzaS

#80 Příspěvek od HonzaS »

mihlit: Souvisí. Nefunguje a výrobce nějak neví moc co s ním. Bohužel nemají zkušenosti, DAčko je prostě DAčko.

Kuba 78: No tak pokud někdo řekne, že jde na chvíli na letiště a plánuje tam být chvílí víc, tak to dřív nebo později stejně bude ve vztahu problém. Ženský nejsou blbý, všimnou si, že chlap kecá opakovaně. Pak si dají dohromady 1 a 1 (použijou google nebo tak něco) a stejně zjistí, kolik to (rámcově) stojí.

A pak bude mít někdo průser a zaslouženě.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
MsouryM

#81 Příspěvek od MsouryM »

Jak to tak pročítám, tak je asi fakt lepší, když naše drahé polovičky náš koníček tolerují a žijí v nevědomky kolik co stojí, kolik casu nad tím strávíme než ero létá atd...
Zase na druhou stranu, bylo by hezke si s přítelkyní sedět stavět ero a povidat si, jít na letiste zalétat si navzájem se pochválit. Jenže takhle si chlap neodpočne a neuteče před ní :lol: :lol:
Každé má své pro a proti. :D
charon

#82 Příspěvek od charon »

Mám 50 rokov s toho 42 modelárčím. Mám doma manželku aj dcéru takže viem o čom hovorím.Platí podľa mňa pomerne jednoduché a dlhodobo vyskúšané pravidlo: Neklamať, ak chcú dievčatá ísť so mnou na letisko alebo na súťaž tak ich beriem ak nechcú tak ich nepresviečam aby šli. Keď bola dcéra malá boli so mnou stále.Kde inde by sa mohla korčulovať bez dozoru? Neskôr aj lietala dokonca súťažne ale potom povedala že je to málo adrenalínu a začala šermovať a robiť ohňovku. S tým adrenalínom mala pravdu. Ja som mal doteraz rozťaté a popálené iba prsty a ona už aj hlavu :D Napriek tomu sa aj teraz ako dospelá ,keď sa so mnou ocitne na letisku dá štart a napriek tomu, že lieta ozaj iba sporadicky a zakaždým ma vytočí otázkou:"výškovka je na ľavej ruke?!" :D ani po velkých prestávkach v lietaní ranu nedala.A nieje na zahodenie ani to, keď vďaka problémom z očami na niektoré z malých skrutiek nevidím a bez problémov mi s tým pomôže niektorá z mojich báb.
chastra
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od chastra »

Tak já to mám snad vyřešené s mojí nastávající. Když chce může jít (ale de jedině když sme tam sami pač neni zvědavá na ostatní a ráda si sebou bere smečku k provětrání). Kolik co stojí ví, já taky vím co nacpe smečce dvou smetáků. Na kecání o letadlech mám kámoše a takle mi to vyhovuje. Ze simulátoru se jí zvedá kufr a jediný co byla ochotna vzít do ruky byl Blade MSR, protože viděla, že je to fakt nerozbitný.

To Honza: Já si myslim, že když zalítá soutěžní sestavu, tak lítat s necelou třímetrovnkou nebude problém. Co sem viděl na Modelhobby, jak tam ten prcek lítal se zeleným crak Yakem, jedním slovem bomba. Hned sem si ho koupil a budu trénovat :-D JinaK 116 se mi zdá trochu málo na tak velké éro, ale budiž.
HonzaS

#84 Příspěvek od HonzaS »

Výkonově je ta 116 bez problémů :-) Problémy jsou jinde :-( Prcků na MH lítalo několik. Honza Votava, Honza Pastejřík a Lukáš Pastejřík - všichni se zeleným.

Přesně jak říkáš. Když se holka za rok naučí od sotva udržení letadla v hale po jeden výkrut do kruhu, visení, bodové výkruty... Tak zalítat si s něčím kde má na všechno mnohem víc času by nebyl problém. Vlastně bychom to třeba někdy mohli zkusit, jestli se nebude bát :-) Třeba zatím mého 2,2m Yaka na kabelu, což Anetko? :D
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Jardátor

#85 Příspěvek od Jardátor »

Toš eště kurňa potřebuju poradit,jaké éro pro tchýňu.Už sa ozvala,že zase v pátek přihrčí,to zase bude nadělení.Pro začátečníky je tu dobrých rad spoustu,ale kurňa pro seniorky ani ň.Toš eště přidám nejaké údaje,ať sa vám dobře vybírá.Věk-80+DPH-to je věk tchýně,né kurňa éra,co najvětší rozpětí,ona už hovno vidí,tož představa je tak od 10m navrch,co najmenší váha-když s tím třískne,ať to néni na sračku,a hlavně ať to má co najmenší rychlost,ideální by bylo,kdyby to dokázalo cůfat.Mosím do zítřka eště kurňa najít nejaků tu metylovicu,naleju jí pár štamprlí hned mezi dveřama,i když ju už asi nic neporazí,ta už je všemuvzdorná.S mojů minule cosi probíraly,že by sa přestěhovala k nám,toš to by byl můj konec!
charon

#86 Příspěvek od charon »

Neviem Jadrátor, či ti moja rada pomôže ale suseda minule povedala, že si vezme metlu a letí rýchlo na cintorín. Ide o to, čo tým chcela povedať :D
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Genagen »

neni to sice RC, ale i tak je to nadhera :-)

http://flyingirls.awardspace.com/
pert
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od pert »

Jardátor píše:Toš eště kurňa potřebuju poradit,jaké éro pro tchýňu.Už sa ozvala,že zase v pátek přihrčí,to zase bude nadělení.Pro začátečníky je tu dobrých rad spoustu,ale kurňa pro seniorky ani ň.Toš eště přidám nejaké údaje,ať sa vám dobře vybírá.Věk-80+DPH-to je věk tchýně,né kurňa éra,co najvětší rozpětí,ona už hovno vidí,tož představa je tak od 10m navrch,co najmenší váha-když s tím třískne,ať to néni na sračku,a hlavně ať to má co najmenší rychlost,ideální by bylo,kdyby to dokázalo cůfat.Mosím do zítřka eště kurňa najít nejaků tu metylovicu,naleju jí pár štamprlí hned mezi dveřama,i když ju už asi nic neporazí,ta už je všemuvzdorná.S mojů minule cosi probíraly,že by sa přestěhovala k nám,toš to by byl můj konec!

No jediné co mě napadlo aby to splňovalo tvoje požadavky je " horkovzdušný balón" jestli RC nebo volný, to už je na tobě :D já osobně upřednostňuju volný, posadíš ju tam a frrrr :lol: sranda muší bejt :D
Jardátor

#89 Příspěvek od Jardátor »

Toš balon před ňů kurňa nesmím ani vzpomět.Pořád čučala na bednu jak ten rakůský Felix hopnul z teho vesmíra.Mám sa prý nekeho zeptat,jestli by to šlo aji u nás,že by skočila z 36 km. 8O
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Zwobot »

Jardátor píše:Toš eště kurňa potřebuju poradit,jaké éro pro tchýňu.Věk-80+DPH-to je věk tchýně,né kurňa éra,co najvětší rozpětí,ona už hovno vidí,tož představa je tak od 10m navrch,co najmenší váha-když s tím třískne,ať to néni na sračku,a hlavně ať to má co najmenší rychlost,ideální by bylo,kdyby to dokázalo cůfat.S mojů minule cosi probíraly,že by sa přestěhovala k nám,toš to by byl můj konec!

Což takhle LK-2 Sluka "Slukostroj". Je to jedno z těch letadel co nelétají, to jen ta země se točí :D
http://cdn-www.airliners.net/aviation-p ... 596144.jpg
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“