T-Rex 450pro-jaký model- pádlo,či bezpádlo
T-Rex 450pro-jaký model- pádlo,či bezpádlo
Zdravím,chci koupit T rexe 450,a rozhoduju se mezi nejnovějšíma verzema super comba a to T-rex 450 Pro V2 super combo-t.j.padlová verze,nebo T-rex 450 pro 3dx super combo bezpádlová verze.
Který bude lépe létat maketově,realističtěji? Nejde mi o akrobacii,jen o to který bude klidnější.
Díky předem za rady,který upřednostnit,tj.který se chová klidněji ve vzduchu.
Který bude lépe létat maketově,realističtěji? Nejde mi o akrobacii,jen o to který bude klidnější.
Díky předem za rady,který upřednostnit,tj.který se chová klidněji ve vzduchu.
Naposledy upravil(a) jirakus dne sob 10.11.2012 12:18, celkem upraveno 1 x.
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
Re: T-Rex 450pro-jaký model?
Kúp pádlo a keď tak potom si z neho spravíš bezpádlo, ale s Microbeastom, je lepší ako Align bezpádlo. Ale ja mám v makete 450 ke tiež pádlo. Teda zatiaľ ....teraz som kúpil 5 listú hlavu, takže ho chcem prerobiť.
Pokud chceš lítat maketově tak i 3dx musí bohatě stačit respektive šel bych do něj pokud by se měla hlava předělávat na víc listí.Jinak bezpádlo má výhodu v tom že drží celkem stabilně vis (je to krásně vidět při visu v invertu bezpádlo neutíká jako pádlo) ale na 450tce neni žádnej problém ani s pádlem držet vrťas v klidu ve visu rozdíl poznáš stejně až při akro kdy něco nedotáhneš tam pak bezpádlo trochu pomůže.Tak že na maketě bych se nebál ani starýho dobrýho pádla.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
bezpádlo je lehčí -výhoda pro těžší maketový trup, Stabilnější v letu (zase maketa vypadá lépe když je stabilnější)
a padla na maketě taky nevypadaj moc maketově.
Menší odpor delší let.
Trochu vyšší cena je asi jediná nevýhoda.
a padla na maketě taky nevypadaj moc maketově.
Menší odpor delší let.
Trochu vyšší cena je asi jediná nevýhoda.
A co jednotka Align 3gx, neni to smejd ktery je potreba vymenit? Neskube s tim treba trochu? Funguje dobře? Takže řikate že 3gx je stabilnejsi a klidnejsi ve visu?
T-REX450, Themik, EXCEL ,SU 31,Beagle, Acro MK2, Phoenix ,Tucano, Partenavia Olympik, Spitfire
Zdravím
Přidám se s otázkou, máte někdo zkušenosti s tímto dual arm?
http://www.ebay.com/itm/NEW-ALIGN-T-REX ... 3cc66799b3
Přidám se s otázkou, máte někdo zkušenosti s tímto dual arm?
http://www.ebay.com/itm/NEW-ALIGN-T-REX ... 3cc66799b3
jirakus:Který bude lépe létat maketově,realističtěji?
Co se týká vzhledu tak bezpádlo,model vypadá realističtěji(to už psal dudaj) a co se týká letového projevu,každý model vrtulníku nebo letadla létá tak co halva pobere a předá rukám na páčkách.
Co se týká vzhledu tak bezpádlo,model vypadá realističtěji(to už psal dudaj) a co se týká letového projevu,každý model vrtulníku nebo letadla létá tak co halva pobere a předá rukám na páčkách.
četl jsem že s orig. 3d gyrem to moc dobře nelétá,že dávají MB,a že serva 410 v bezpádlu prý dost trpí a brzy mají vůle. Co je na tom pravdy? Nechci to hned upgradovat.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
3GX podle meho nazoru neni zadna vyhra. Nicmene pro zacatek je to pouzitelne. To same jsou serva. Pokud budes padat, a to budes, tak stejne budes menit prevody a obcas cele servo. Tak to je. Ty serva dobre fungujou v padlove mechanice, kde nejsou tolik namahana. V bezpadle mi vydrzely tak okolo 200 letu. Agresivnich letu. Pak z mely vule. Litat se s tim stale dalo, ale bylo to znat.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
No já zatim agresivně létat určitě nebudu,spíš jen maketově. Padání mám doufám z velké části za sebou za půl roku s Griffinem 450 
A proto se vlastně ptám,jaké plusy a mínusy hovoří pro pádla,a jaké pro bezpádlo. Podotýkám že akrobacii létat určitě zatím a to dlouho nebudu.
Tak pokud na to nahlížíš takto tak bohatě postačí třeba tarrot zyx za 1000kč.
Osobně si myslim že je to velice dobré bezpádlo za ty peníze i na trochu pokročilejší akro jen je hodně citlivé na vibrace.
Osobně si myslim že je to velice dobré bezpádlo za ty peníze i na trochu pokročilejší akro jen je hodně citlivé na vibrace.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Ač jsem létal a neustále seřízoval přes půl roku Griffina 450,mám z 3GX Alignu stále strach,že nezvládnu nastavení. Vůbec nevím co to obnáší. Jooo,na Walkeře CB180Z je taky něco jako 3osé gyro,ale jen 3 potenciometry,kterými se upravuje citlivost těch 3 gyr a to mám vychytané,ale tady to bude asi o něčem úplně jinym.
No stále ještě nejsem rozhodnut co vzít,i když více mi to nahrává pro pádlo - jednodušší nastavení,netrpí tolik serva,znalost pádlové mechaniky. Co dál...pište + i -. A co můj Optic 6,bude vůbec na 3GX stačit?
No stále ještě nejsem rozhodnut co vzít,i když více mi to nahrává pro pádlo - jednodušší nastavení,netrpí tolik serva,znalost pádlové mechaniky. Co dál...pište + i -. A co můj Optic 6,bude vůbec na 3GX stačit?
Re: T-Rex 450pro-jaký model- pádlo,či bezpádlo
Dodává se ve stavebnici T rex Pro V2 3gx český návod? A je tam i český návod k nastavení gyra 3gx? Ještě jednu otázku- je gyro 3gx továrně nastaveno aby se s tím mohlo bez seřízení viset a létat?