http://www.stiridul.cz
49°39′26.00″N 13°11′59.81″E
Louky sekané a nebyl by problém zahradním traktůrkem vysekat nějakou plochu na přistávání. Sám jsem tam lítal s t-rex 600.
PS, bylo by co kamerovat
blesk píše:a není to jenom nějaký kus trávníku za barákem, nebo hřiště v případě TomasC
blesk píše:Možná bych zůstal u toho způsobu jak to je teď. Koptéry hodit podle jmen s ikonkou vrtulníčku a plochy pouze vyznačit že v místě existuje letiště a není to jenom nějaký kus trávníku za barákem, nebo hřiště v případě TomasC
koulinek píše:blesk píše:Možná bych zůstal u toho způsobu jak to je teď. Koptéry hodit podle jmen s ikonkou vrtulníčku a plochy pouze vyznačit že v místě existuje letiště a není to jenom nějaký kus trávníku za barákem, nebo hřiště v případě TomasC
Takže jestli ten výklad chápu správně tak co pilot + coptéra to by měl být záznam. Mě jde v tuhle chvíli o situaci že na ploše třeba létáma dva s coptérama, tak jestli by měly byt dva vrtulníčky nebo to shrnout pod jeden, logicky mě to vychází na dva.
ad hřiště> si myslim a souhlasim s oponentůrou že je plocha vhodná, pokud teda není intenzivně využívána jinak a najde se i prostor pro létání nejen nad hlavami hráčů.
zskal píše:Takže každý pilot může označit jen jednu plochu nebo je možnost označit více ploch? Já napřiklad v místě bydliště lítám jen minimálně, spíš nouzově i když letiště tam je (není tam co točit) a častěj lítám v okolí své chaty a to taky na několika různých místech...Jenže takových tu bude asi víc a to bysme možná měli za chvíli ty vrtulníčky už dost nahustoAle tak zase bysme se líp našli...
rcfrant!k píše:Supr nápad, hlásím že jedna tricoptera lítá v rámci modelklubu Orlová zde 49°55'33.902"N, 18°22'43.989"E (klubové letiště) a v rámci možností a příležitostí i kdekoliv v okolí.
Co se týče dat, uváděl bych místo, kde se s copterou lítá. Google maps myslím umí i tzv. Clustery, kdy se při oddálení mapy seskupí více okolních spotů do jednoho (třeba pro Ostravu, Prahu atd.). Při dalším oddálení takto probíhá rekurzivně další seskupování clusterů na větší obecnější clustery. Clustery jsou pak i různě velké, podle toho, kolik mají vnořených spotů / menších clusterů. Lze tak vizuálně mapovat hustotu "osídlení" ploch koptérama.
http://www.imapbuilder.net/interactive- ... mining.php zkuste si mapu přiblížit.