Předpověd počasí
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Předpověd počasí
Nechápu jak meteorologové pracují, prý mělo být o víkendu pěkně a to co teď zrovna tady je, mi jako pěkný počasí vůbec nepřipadá. Je furt mlha či co? Taky je to u vás stejný?
FX-30
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
-
von boberov
Re: Předpověd počasí
Žďár nad Sázavou- krásně sluníčko, ani mráček, nefouká, letadla jsou v kufr, po o valím vlekat na letiště. 
Jojo, v Praze je pod mrakem, nic moc. Na lítání to moc není.
T.
T.
Nikdo není poražený, my všichni jsme vítězné spermie.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
Asperatus, Robin, Nimbus, Extra, F3K aj.
U nas je super slunko sviti nefouka. Mame tady 26 na slunku. Spocnu po dobrem obede a valim litat.
Zkus to v Moskvě, tamnější starosta (myslím Lužkov, je za komunisty) vydal "Ukaz", že pokud se rosničkáři ve svých předpovědích netrefí, že je dá zavřít do ťurmy. Nebo to prosaď jako zákon v našem Parlamentu, občas tam vznikají jiné hovadiny, tak o jednu víc...
P.S. Když to je obráceně, tak nevrčíš, co!
P.S. Když to je obráceně, tak nevrčíš, co!
Hitec Aurora 9X
sluníčko, sotva cítitelný vánek, 22°C 
No tak já dokážu pochopit že počasí nelze předpovědět na 100%, ale když se teď podívám například na počasí.idnes.cz a tam vidím sluníčko a jasno, pak otočím hlavu k oknu a vidím mraky a mlhu tak je asi něco špatně nemyslíš? A že se naši rosničkáři pletou v předpovědích dost často je taky fakt, nebo chceš snad říct že ne? Rosničkáře za to zavírat nechci, ale právo vrčet si myslím, že mám. Nebo snad nesmím? Musím všechno snášet se svázanou hubou?
Chtěl jsem se jen zeptat ostatních na počasí, ale vždycky je zde někdo kdo se urazí
Chtěl jsem se jen zeptat ostatních na počasí, ale vždycky je zde někdo kdo se urazí
FX-30
Je to na honvo, je inverze. Třeba na Šumavě bylo včera krásně. Já si vzal včera dovču, jestli se to nezvedne, a bylo to horší. Dal jsem dva lety a stálo to za kulový. Zvedlo se to kolem 16. hodiny, dnes to nevypadá vůbec.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak doufám že se to probere a mlha ustoupí a ono furt nic
bych si představoval aj víc jak těch 10 stupňu 
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Máš samozřejmě právo si zavrčet, ovšem jestli to má vůbec nějaký význam. Každá předpověď má určitou míru pravděpodobnosti. Ta krátkodobá by měla mít míru podstatně výšší. Např. minulý týden halekali, že bude o sobotě ošklivo a cedit a nakonec to přišlo v noci a sobota byla v pohodě. To nikdo nevrčel na předpověď. Faktem je, že dnes na to rosničkáři mají už docela slušnou techniku, tak by výsledek mohl být lepší. Osobně používám free Windguru, který dnes hlásí dopoledné zataženo a odpo nic. Při pohledu z okna také vidím, že je pod mrakem, no a co s tím? Zatopit na zahradě, aby se to rozehnalo? Kecáme tu o blbostech, protože není zrovna lepší téma. Já se přidal.. 
Hitec Aurora 9X
Rosice (u Brna) a okolí - krásně už od rána- sluníčko, poměrně teplo a hlavně skoro nefouká- prostě ideál-Radek
ICQ 638556901
Brno slunicko vedro bezvetri vrcte si tu dal du litat 
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
je trochu inverze no
. Nevadí stejně se musim učit