Viking 2-E a další mé modýlky
Re: Viking 2-E a další mé modýlky
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
chastra píše:RomanSadilek píše:Taky zatím nic, dokonce se o ceně dozvěděla manželka a zdá se jí drahej
Tak to musíš podat tak, že je nejlevnější z nabídky těhe brusů no. Co jinýho taky.
...přesně tak, to by pak už určitě pochopila a ráda by svolila
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Manželka ví, že to nebude zadarmo. Ale jekož ví, že si zatím na to dokážu vydělat tak jen brblá, ale je jí to stejně prd platný. Jelikož živím jen sebe manželku a psa, tak to celkem jde. Synátor je už samostatnej, takže už do něj nějakej rok necpu a je to hned znát na rozpočtu.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Takže chlapci.....hodně se tím rozšiřují řady Vikingů2-E v čechách. Příští rok uspořádám setkání...tak to pak hlavně nerozbijte:-)
...hlavně jestli to všechno stihneš do toho setkání postavit

JETI DC-16
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Co Dalibor, ten to má v malíku, ale Jirka jestli to stihne postavit
To bude muset být setkání někdy v září 
...jo v září by to mohlo vyjít, je to dobrej nápad s tim Viking party Dalibore
, tak co jsem zatim postřeh tak by se v průběhu příštího roku mělo vylíhnout 5 nových Vikoušků (včetně toho mojeho) + ten novej Daliborův = přinejmenším pěkná skupinová fotečka 
JETI DC-16
na sraz bysme s kamošovim určitě dorazili se podivat 
kamarad by bral dva :-d jednoho model 1943 a druheho 2009 :-d
kamarad by bral dva :-d jednoho model 1943 a druheho 2009 :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
-
petrajksner
ST píše:Jo je mi jasný, že budu na kaši až BACKFIRE uvidím v letu.Jinak já ty Futaby 3114 používám v házedlech na ocasky a provozoval jsem je i v křídle na křidélka a těžká pohoda. Na to jaké to jsou miniatury tak fakt dobrý.
Jak moc si byl na kaši, když si to viděl lítat? Z tvého pohledu viděl si v tom letadle víceúčelovost jak na blbnutí, na svah, možná i na termiku a i na trošku normálnější lítání? Nebo je to jen střela nahoru dolu? Leží mi v hlavě BACKFIRE 2 F5F
Na kaši jsem z toho byl docela dost. Backfire2 z mého pohledu umí všechno, totální maskr v motorovém letu i bez motoru, a umí i bezpochyby i termiku. My lítali v Žamberku na kraji letiště, kde se to svažuje směrem k Dlouhoňovicím a tam fungoval i svah. To éro nechtělo vůbec dolů. Ale nevím co si představuješ pod pojmem normální létání. Tohle éro je naprosto nenormální, letí skoro krokem a vzápětí je to raketa.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
-
petrajksner
normálně zalítat, si mi celkem i odpověděl ,,letí skoro krokem a vzápětí je to raketa,, Já mám F5B diamond taky od Petra Janků a ten už asi bude naloženej a je to právě nahoru dolu, poklidnější let tam není. I normálně polítat jsem myslel jako třeba co mám el. DINGO, když mu řeknu budeš raketa tak je to raketa, když mu řeknu hledej termiku tak hledá termiku a normálně myslím jen tak kroužit a kochat se
pomalý průlety nad zemí, zkoušet minimálky do zastavení a prosednutí. Jako když třeba lítáš jen tak s optimou bez termiky a bez blbnutí.
Protože si kamarád David Kučera objednal speciála double carbon Vikinga, je jeho stávající na prodej. Model je žluto/červený. Má opravdu minimálně nalétáno a tím i bez jakého-koli poškození. Osazení motor Neu 1509/2D/6,7. Regulátor Castle Ice Lite 100. Křídla serva Hyperion Wing, motýl Futaba. K modelu jsou dvě pohonné 4S-2700mAh Lipol a přijímačové baterie LiFe. Model je bez přijímače, neb David má Futabu T18 a přijímač je 6208SB který je kompaktibilní pouze s tímto rádiem.
Cena je 28000kč. Model má minimální nálet!!
Cena je 28000kč. Model má minimální nálet!!
Davide, škoda posílat do světa tak nádhernou mašinku. Vždyť jsi ho měl pár měsíců. Snad se dostane do tak dobrých rukou.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
- Davidus007
Ad Dalibor (a můj prodej): Jen doplním, že se jedná o přijímač SB7008 (pouze pro 18MZ) + v ceně ještě "fusaky" na křídla. Vikouš vznikal v Daliboro rukou, takže "TOP LEVEL" provedení alá Dalibor je samozřejmostí
Někde v původním threadu "Viking" je kompletní fotodokumentace stavby.
Ad Kovaco: jj Ondro já vím, ale je potřeba se posunout zase trochu dál, takže neboj bude "náhradník" který ale v této fázi znamená kompletní "replacement" všeho, co dnes ve Vikoušovi používám. Proto je rozumné udělat radost jinému modeláři s tímto parádním modelem
Jinak pro zájemce směřujte dotazy na Dalibora, nebo na mě.
A ještě pár fotek....
Ad Kovaco: jj Ondro já vím, ale je potřeba se posunout zase trochu dál, takže neboj bude "náhradník" který ale v této fázi znamená kompletní "replacement" všeho, co dnes ve Vikoušovi používám. Proto je rozumné udělat radost jinému modeláři s tímto parádním modelem
Jinak pro zájemce směřujte dotazy na Dalibora, nebo na mě.
A ještě pár fotek....