Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
vylizplech

Re: Phoenix RC

#901 Příspěvek od vylizplech »

O tom vím,ale nevím jestli tu verzi 2 mám celou odinstalovat,nebo to ničemu vadit nebude?
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
scarabeus

#902 Příspěvek od scarabeus »

Je to update neboli aktualizace, takze puvodni verzi tam samozrejme musis nechat. Je to asi tak jako operacni system a aktualizace. Bez OS ti jsou aktualizace naprosto k nicemu.
vylizplech

#903 Příspěvek od vylizplech »

scarabeus píše:Je to update neboli aktualizace, takze puvodni verzi tam samozrejme musis nechat. Je to asi tak jako operacni system a aktualizace. Bez OS ti jsou aktualizace naprosto k nicemu.

Tak jsem si stáhnul a nainstaloval verzi 4 jak je na těch stránkách phoenix,ale když spustím sim phoenix,tak mám stále verzi 2 jak jsem si nainstaloval předtím z orig.DVD,tak nevím co dělám špatně,nepomohl by mě s tím někdo třeba přes skype? díky.
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.
scarabeus

#904 Příspěvek od scarabeus »

Kterou sis nainstaloval konkretne? Ktery exe soubor.
vylizplech

#905 Příspěvek od vylizplech »

scarabeus píše:Kterou sis nainstaloval konkretne? Ktery exe soubor.

Já nevím co myslíš,instaloval jsem napřed z DVD verzi 2.00n a pak jsem stáhnul ANY na v4.0.k aktualizace,instaloval jsem to v pc,ale když jsem zpustil phoenix,tak je tam stále ta verze 2.
vylizplech

#906 Příspěvek od vylizplech »

Nikdo nemá potuchu kde může být chyba?Nebo pomoct přes skype by mi určitě pomohla kde dělám chybu.
scarabeus

#907 Příspěvek od scarabeus »

Zkus vse odinstalovat, promazat slozky s Phoenixem a pak restartni komp. Pote nova instalace z DVD a navrch "any" update na nejnovejsi verzi. Pak se kdyztak hneme dal.
vylizplech

#908 Příspěvek od vylizplech »

scarabeus píše:Zkus vse odinstalovat, promazat slozky s Phoenixem a pak restartni komp. Pote nova instalace z DVD a navrch "any" update na nejnovejsi verzi. Pak se kdyztak hneme dal.

Tak díky moc,vše jsem odinstaloval a znovu nainstaloval a už to šlape a mám i tu verzi 4.
Lukáš Kuba

#909 Příspěvek od Lukáš Kuba »

Po pročtení tohoto příspěvku jsem se bohužel dál neposunul,dnes jsem koupil Phoenix v4.0 a nainstaloval,ale už při kalibraci se mi nepovedlo spojit Auroru s pc.netušíte kde může být problém?píše mi to:Nelze nastavit profil ovladače protože nemáte připojený ovladač. nevím zda na auroře namám něco nastavit.dal jsem nový model,vrtulník,1servo 90°,uložil to.pak jsem ke konektoru trainer pripojil auroru a nic.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
scarabeus

#910 Příspěvek od scarabeus »

Podivej se na predchozi stranku tohoto tematu. Najdes tam reseni.

Tj. viewtopic.php?p=879681#p879681
mirdab
Kontaktovat uživatele:

#911 Příspěvek od mirdab »

připojím se k tématu s jiným problémem, již jsem ho tady někdy na jaře ventiloval, ale pomoci mi zatím nikdo neuměl.. on to bude možná problém PC, ale třeba někdo poradí... Phoenix mám naistalovaný na notebooku a když jsem ho nainstaloval v dílně do pevného PC, tak sice běhá, ale všechny modely jsou pouze bílé, pozadí, zvuk, vše je OK.. jen modely jsou bílé verzi mám 4.0.m .. Běhá to v PC s Windows XP a graf.karta Matrox Millennium P650 PCIe 128 by to měla zvládnout. ... nenapadá Vás něco ?
Některé věci na světě fungují jen proto, že mají svá tajemství
mirdab
Kontaktovat uživatele:

#912 Příspěvek od mirdab »

:? :? :? :? :? :? :? :? :?
scarabeus

#913 Příspěvek od scarabeus »

Napada nas, ze prave v graficke karte bude problem. Jestli se nepetu, tak Matroxky jsou sice super karty, ale predevsim na vykreslovani 2D. Alespon to tak byvalo.

Kouknul jsem se na srovnani karet a ta tvoje ma nejakych 92 bodu. Pozadavky od vyrobce jsou na karty, ktere maji kolem 150 bodu.

Muzes jim rovnou napsat, ale podle me je to jasne.

Benchmark:

http://www.videocardbenchmark.net/midlo ... _gpus.html
mirdab
Kontaktovat uživatele:

#914 Příspěvek od mirdab »

scarabeus píše:Napada nas, ze prave v graficke karte bude problem. Jestli se nepetu, tak Matroxky jsou sice super karty, ale predevsim na vykreslovani 2D. Alespon to tak byvalo.

Kouknul jsem se na srovnani karet a ta tvoje ma nejakych 92 bodu. Pozadavky od vyrobce jsou na karty, ktere maji kolem 150 bodu.

Muzes jim rovnou napsat, ale podle me je to jasne.

Benchmark:

http://www.videocardbenchmark.net/midlo ... _gpus.html

... nepotěšil jsi mne, ale přesto moc děkuji, tak nějak jsem to tušil, zkusím tam dát nějakou lepší a uvidíme :)
dagx
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabel k PHoenixu

#915 Příspěvek od dagx »

Právě mi po třech letech přestal fungovat original kabel.Nebyl rozpoznán vysilač.Kabel je někde poblíž místa kde vylézá z krabičky směrem k vysilači ulomený.Když s ním hýbu občas to naskočí.Odšrouboval jsem víčko krabičky a je to celé zalité v nějaké tvrdé černé hmotě.Potřeboval bych se nějak proškrábat na tišták ,kabel zkrátit a znova připájet ale nerad bych to zničil.Zkoušel to už někdo?
https://www.youtube.com/user/dagxcz/videos
http://dagx.rajce.idnes.cz/
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“