Prosím o pomoc s výběrem Heli 450 rozpočet 6000.-
- avalanche8
Re: Prosím o pomoc s výběrem Heli 450 rozpočet 6000.-
AZ na regl vpohode,takhle budes muset litat na krivky,ale to pro zacatek neni takova nevyhoda,a navic casem roxxy te nezrujnuje:) cca 600kc bazarovej ci 1500 novej.Za me, vpohode combo.
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Ahojky díky moc a jakej roxxy by jsi mi doporučil?
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Mas dve moznosti. Roxxy 940-6 a 960-6. Ja sahnul po 960-6. Je sice malinko vice dimenzovany, ale..... Nikdy nevis. Cenovy rozdil nepatrny, vaha a rozmery stejne. A pak se pripadne da pouzit i do o tridu vetsi heli.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Tak jsem jsem se už rozhodl a začal na tom pracovat objednám toho tarota a ještě vysílačku Futabu 8J S-FHSS. at mám přes zimu co dělat doufám že to bude dobrá volba co říkáte?
Já ještě počkám a asi došetřím na T-Rexe
mascom22 píše:Tak jsem jsem se už rozhodl a začal na tom pracovat objednám toho tarota a ještě vysílačku Futabu 8J S-FHSS. at mám přes zimu co dělat doufám že to bude dobrá volba co říkáte?
Určitě v pohodě, stejně když bys koupil origo Align tak po pár pádech začneš brát o dost levnější díly Tarot a za chvilku bys z toho měl mix, takhle budeš mít rovnou Tarota a je to.
Já na 500 taky beru kola, převody do kardanu a spoustu jiného Tarot protože ten rozdíl v ceně je tam značnej, kvalita stejná (u převodů ještě lepší) a naše heslo zní: Kdo nepadá - lítá pod limitem
Trex 500
Trex 600E Pro
DX 7
Trex 600E Pro
DX 7
a co ta futaba? bude to stačit nebo i něco levnější ho ??
- avalanche8
Tak pokazde staci,jen zalezi jen,jak pohodlne a s jakym rizikem.Osobne litam DX7 a mam ji 4ri roky a no problema.Ale zdejsi jsou dost proti spektrumu vysazeni,ale nechapu proc!Nechci zabredavat opet kup futabu je nejlepsi nekupuj hitec atd.Jen za sebe ti povim mam nyni rexe600 s vbarem letam jen na 2 satelity a funkcne mi dostacuje,na signal ci radio jako celek jsem nikdy nepadnul a problem neresil,HOWK!
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Mám Hitec a bez problému
[quote="mascom22"]Tak jsem jsem se už rozhodl a začal na tom pracovat objednám toho tarota a ještě vysílačku Futabu 8J S-FHSS. at mám přes zimu co dělat doufám že to bude dobrá volba co říkáte?[/qu
Prosím dej vědět až ti to dorazí jak ten nákup probíhal nikdy jsem tam nic nekupoval ,ale prej je to bezproblému. Tak jestli budeš tak hodný a napíšeš mi jak dlouho to šlo jestli jsi tam platil nějaké clo a dph Děkuji
Prosím dej vědět až ti to dorazí jak ten nákup probíhal nikdy jsem tam nic nekupoval ,ale prej je to bezproblému. Tak jestli budeš tak hodný a napíšeš mi jak dlouho to šlo jestli jsi tam platil nějaké clo a dph Děkuji
-
Dukemen
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem začal nedávno mám 2 mini titany a kamarád má něco od tarota a to bych nechtěl ani zadarmo :0 pořád tam něco šteluje a když spadne, tak mění půlku vr'tasu.V tomhle sem nezaujatej protože opravdu také začínám 
Tak a mám zase brouka v hlavě asi ještě popřemýšlím.
No nevím, ale pořád tady čtu, že HK se pořád šteluje a nelítá. Já myslím, že jde o to co s tím kdo chce lítat, mám 250-tku i 450-tku, lítám si jen tak dopohody a nešteluju, jasně až někdy začnu lítat nějaké akro dám HK z domu, to je má reakce na téma Tarot
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
-
Dukemen
- Kontaktovat uživatele:
Asi záleží hodně na tom jaký kus se ti dostane zrovna do balíčku a také s čím je člověk ochotnej se smířit.
já bejt tebou si dám jednu zásadní otázku chci lítet nebo štelovat ,seřizovat hledat proč a načmascom22 píše:Tak a mám zase brouka v hlavě asi ještě popřemýšlím.
jestli chceš lítat tak běž do něčeho osvedčeného co funguje a jestli chceš neustáles s něcím špekulovat co a jak co nejlevnějšího jakej motor jaký serva hele tyhlety stojej jen 2dolary ten motor jen 5 HK helina stojí jen tolik
pak to doma rozbalíš a zjistíš hele HK ale žádnej návod atd
no nechci zatrcovat HK ale mám v okolí kluka co lítá jen HK a vím co mu to dalo za práci aby to lítalo
každý někdy začínal a zabýval se tou samou myšlenkou co ty koupit co nejlevnějš a ahlavně nejlíp ale bohužel tyto dvě věci nejdou dohromady jen málo kdy se poštěstí na modelbazaru koupit za super nízkej peníz super stroj
když je moc levnej tak tam vyměníš spoustu věcí