Viking 2-E a další mé modýlky
Re: Viking 2-E a další mé modýlky
Ještě jednou:
Král je mrtev, ať žije král.
Král je mrtev, ať žije král.
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Sice jsem za 4S pytlíky děsně vykrvácel, ale prostě mi to nedalo..to musím zkusit:-)
A běda!!běda vám, jestli to nebude fungovat

A běda!!běda vám, jestli to nebude fungovat
To máš od Vanoucha?
kovaco píše:To máš od Vanoucha?
Né..od Omnitronu
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Tyhle lipolky mi nabízel Vanouch, že jsou supr, ale dražší než hyperiony Ex.
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Nevim co vidíte porát na Hyperionkách ,dik to sou předražený béčkový šmejdy.
TO Dalibor: U nás v kubu lítá kolega, má beasta a 2,2 SU honí tam tydle podobné miláčky a nedá na ně dopustit. Je pravda že za ně vysolil 35t, ale prej se mu to hnedle vrátilo
TO Dalibor: U nás v kubu lítá kolega, má beasta a 2,2 SU honí tam tydle podobné miláčky a nedá na ně dopustit. Je pravda že za ně vysolil 35t, ale prej se mu to hnedle vrátilo
Že jsou Hyperiony sračky, to už vím. Loni jsem koupil dvoje a jsou na odstřel. 
...zlatý Turnigy za ty prachy, po 2 letech mám všechny 3 paky O.K. 
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
kovaco píše:Že jsou Hyperiony sračky, to už vím. Loni jsem koupil dvoje a jsou na odstřel.
To jo, ale jenom EX provedení, VX jsou OK
Michale ano, souhlasím. VX mám již 2,5 roku a drží jako muslimská víra.
No...Lipol je a vždy byla loterie. S tím se nedá nic dělat.
Pro mně je to pouze nádrž elektronů....nic víc. Podstatnější je ostatní vybavení modelu.
Proto jsem rád ,že kamarád Jirka usoudil, že Futaby jsou po dvou rocích provozu už vytahané a podstupuje test serv KST v praxi. Porovnával jsem to s předraženými MKS...a co se konstrukce mechaniky týče...je to to samé. Elektronika bude zřejmně jiná, neb na stejný rozsah signálu chodí KST výrazně ve větším rozsahu. (pro info MKS mají až divně malý rozsah dráhy na 120/120% signálu, což pro klapky je trošku problém
)
Na fotkách jsou již zabudované KST do Jirkovo Airona. Musel jsem púvodní rámečky pracně odbrousit, pak celé znova přelaminovat uhlíkem a sklem zavíračkou.
Na křidélkách je kovový rámeček s podpúrným ložiskem a na klapkách trošku jiný, ale funkčností podobný systém s ložiskem. Je to celé příjemně tuhé...zatím pocit výtečný.
Pro mně je to pouze nádrž elektronů....nic víc. Podstatnější je ostatní vybavení modelu.
Proto jsem rád ,že kamarád Jirka usoudil, že Futaby jsou po dvou rocích provozu už vytahané a podstupuje test serv KST v praxi. Porovnával jsem to s předraženými MKS...a co se konstrukce mechaniky týče...je to to samé. Elektronika bude zřejmně jiná, neb na stejný rozsah signálu chodí KST výrazně ve větším rozsahu. (pro info MKS mají až divně malý rozsah dráhy na 120/120% signálu, což pro klapky je trošku problém
)
Na fotkách jsou již zabudované KST do Jirkovo Airona. Musel jsem púvodní rámečky pracně odbrousit, pak celé znova přelaminovat uhlíkem a sklem zavíračkou.
Na křidélkách je kovový rámeček s podpúrným ložiskem a na klapkách trošku jiný, ale funkčností podobný systém s ložiskem. Je to celé příjemně tuhé...zatím pocit výtečný.
Dalibore, měřil jsi někdy skutečný tah těch serv v křídle--mimo nálepek opravdu to samé jako mé turnigy, kde je psáno tuším 6-7 kg, což se mi jen tak v ruce zase nezdálo, že by to bylo něco jo jiného, nežli normální malá serva---tah tak ty max psané 4kg.
jestli jsi to náhodou nějak nepřeměřoval.
jestli jsi to náhodou nějak nepřeměřoval.
-
TERAZKY
- Kontaktovat uživatele:
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
Ne..nedělal jsem měření, ale zázraky se nedějí..to co píšou je kravina a realita bude někde tam co to změřil Lomcovák. Ono něco jiného je tah a přídržná síla.
Tady je hlavně výhoda kovového case. Servo je mnohem tužší!! a to o hodně.