Drondys píše:Předpokládám, že nabídka T-34 pro sedmileté dítě je od tebe buď myšlena ironicky a nebo si jen děláš srandu čemuž by napovídal ten smajlík. Jinak to je jako dát dítěti sirky a poslat ho hrát si na seník. Vždyť tak malé dítě by s takovým velkým "hovadem" někoho akorát tak sejmulo.
Ne-e, myslel jsem to vážně. Je to hračka, a nepřipadá mi to tak nebezpečné. Ta sedmiletá holčička s tím normálně lítá. Ono je to velký, ale s velkýma nebezpečnýma vrtulníkama to má pramálo společného. Listy jsou měkké, lítá to pomalu atd. Můžu to porovnat, tu T-34 jsem viděl, viděl jsem s ní lítat to dítě i jejího tátu (který nikdy žádný jiný vrtulník neřídil), a několikrát jsem s tím letěl taky. Mám i T-rexe 450 a zodpovědně říkám, že je to z hlediska nebezpečnosti něco ÚPLNĚ jiného. S tou T-34 si klidně seknu listem do ruky (řeknu "au" a možná ani to ne), kdežto kolem 450tky chodím po špičkách na vzdálenost 5 metrů. Mrkni na to video z odkazu, je zcela reálné. Chce to lítat venku, samozřejmě ty listy se točí a doma by to mohlo něco rozbít. Pokud to chce vyloženě na doma, tak hlasuju pro tu "kouli" co jí někdo navrhuje o kousek výše.