Windows 8

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
MaxKin

Windows 8

#1 Příspěvek od MaxKin »

:D Tak jsem je nainstaloval a zatím bomba :D
vit.petrik
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows 8

#2 Příspěvek od vit.petrik »

Já jsem je měl měl chvíli ve virtualizaci a moc mě nenadchly, ale s dotykovou obrazovou by to bylo o hodně lepší, bylo by lepší kdyby microsoft udělal dva systémy jeden pro tablety a počítače s dotykovou obrazovkou a druhý pro normální počítače bez dotykové obrazovky.
MaxKin

#3 Příspěvek od MaxKin »

vit.petrik píše:Já jsem je měl měl chvíli ve virtualizaci a moc mě nenadchly, ale s dotykovou obrazovou by to bylo o hodně lepší, bylo by lepší kdyby microsoft udělal dva systémy jeden pro tablety a počítače s dotykovou obrazovkou a druhý pro normální počítače bez dotykové obrazovky.

Jen se učím používat tlačítko WINDOWS
BrAtKo

#4 Příspěvek od BrAtKo »

Tak tak, na tablete tie Win8 nic moc (skusane na Samsung tablete), este je malo cisto Metro aplikacii, casto ta aj tie co su hodia do bezneho windows menu a potom sa to zle ovlada. Takze naozaj viac nez dost chyba moznost prepnut si rezim desktop alebo tablet. Inak do konca roka je zadara media pack v hodnote 99$ od microsoftu. Navyse uz je aj Office 2013 RTM takze reinstalnem si na win8 az budem mat aj Office 2013.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
vit.petrik
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od vit.petrik »

JJ, musel sem si vygooglit jak se vypíná :D zdá sed mi že i konečně udělali dobrej internet exploer
kroxigor

#6 Příspěvek od kroxigor »

Mám je od včera v IconiaTabu zatím teda nic moc. Ovládání neintuitivní roztříštěné. Občas se to hezky kousne. Rozhodně mě to nepřesvědčí jít zpátky k Windows od OSX a iOS.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
flashturbo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od flashturbo »

zlatý sedmičky :!:
Swift II, Beta 1400, ASW 17, Unique 3D, F18 depron,SuperZoom4D ___Optic 6 Sport 35Mhz + FrSKY___
MaxKin

#8 Příspěvek od MaxKin »

flashturbo píše:zlatý sedmičky :!:

Faktem je že beta letěla fofrem ven :lol: Ted je to Ok!
Tablet nemám :!:

IE je asi opravdu ten nej co zatím microsoft dal :lol:
zero_ozero

#9 Příspěvek od zero_ozero »

Zlatý XPčka, když už.
Windows 8 je to nejhorší co po Vistách udělal.
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
vit.petrik
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od vit.petrik »

to : zero_ozero
s tím bych nesouhlasil, ty xp taky nebyli nějaken zázrak a nevím kde si přišel na to o těch osmičkách, sice je to trochu nezvyk, ale za měsíc se to podá a vůbec ti nepříjde že je používáš
petan64

#11 Příspěvek od petan64 »

Ještě to nemám ověřené, ale četl jsem, že Wosmičky na novém stroji s BIOSem EFI po instalaci v podstatě znemožní přístup k nastavení CMOS. Jednoduše se nezobrazí ani POST obrazovka. Jediná cesta potom je až při VYPÍNÁNÍ systému!!! Už vidím ty problémy, až budeme řešit HW chyby... A pokud nějaký chytrák vymyslí nový BOOT virus, nebo se přes systém nabourá do EFI, bude to teprve sranda...
"Rozum, který zůstává stát, je v pořádku – jen si nesmí lehnout." J. Werich
boboland
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od boboland »

nazdar.
W8 su katastrofa ak pouzivate PC na pracu

99% aplikacii v mojom PC nie su od MS a dotikovka by sa neuplatnila ani nahodou. palce mam totiz podstatne väčšie ako špičku myši :D

na hranie , browsovanie, fackobok, chatovanie ... ok
na pracu - shit
skusali ste nainstalovat nieco co "necertifikovali" ? - ze sa neda ? tak ako mam pouzivat nase vlastne aplikacie ?

W XP a V7 su zatial jedine pouzitelne W

Zasa jeden dotikovy blud.
http://bobo.matej.name
BrAtKo

#13 Příspěvek od BrAtKo »

Ale no zasa w8 su predsa len pokracovanim w7 takze zle nebudu, to Metro sa da povypinat tak ze si ani nevsimnes rozdiel medzi w7 a w8. Boot je rychlejsi. Nove verzie vzdy boli a budu. Ja som na svoje eee 901 nahodil Windows Fundamental Edition, vidite, to nepoznate nikto a je to oficialna verzia od MS (vid. google).
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
kroxigor

#14 Příspěvek od kroxigor »

petan64 píše:Ještě to nemám ověřené, ale četl jsem, že Wosmičky na novém stroji s BIOSem EFI po instalaci v podstatě znemožní přístup k nastavení CMOS. Jednoduše se nezobrazí ani POST obrazovka. Jediná cesta potom je až při VYPÍNÁNÍ systému!!! Už vidím ty problémy, až budeme řešit HW chyby... A pokud nějaký chytrák vymyslí nový BOOT virus, nebo se přes systém nabourá do EFI, bude to teprve sranda...

ANO toto je pravda v podstatě se takto chovají i na PC s BIOSem. Mám W8 na tablet PC Acer IconiaTAB W500p a pokud je v biosu povolená volba QuickBoot, tak už se běžně do BIOSu nelze dostat ignoruje to stisk F2.
Jediná možnost je násilně přerušit boot (například natvrdo vypnutím tím se v podstatě nasimuluje chyba HW) pak se opět zpřístupní vstup do BIOSu. Jestli to bude i na běžném desktop PC ještě nevím nezkoušel jsem.
Díky tomuto a dalším úpravám se rapidně zrychlil boot systému z desítek sekund (W7) na několik sekund (W8).
Pro BFU ideální pokud není chyba namůžou lse hranbat kde nemají.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
kroxigor

#15 Příspěvek od kroxigor »

BrAtKo píše:Ale no zasa w8 su predsa len pokracovanim w7 takze zle nebudu, to Metro sa da povypinat tak ze si ani nevsimnes rozdiel medzi w7 a w8. Boot je rychlejsi. Nove verzie vzdy boli a budu. Ja som na svoje eee 901 nahodil Windows Fundamental Edition, vidite, to nepoznate nikto a je to oficialna verzia od MS (vid. google).

No vidíš a já už rok v práci používám Windows MPServer 2011 to neznali ani na českém Microsoftu když jsem to loni nasazoval do provozu :lol:
Naposledy upravil(a) kroxigor dne pát 28.12.2012 14:07, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“