Blade Nano CP X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
prochel
Kontaktovat uživatele:

Re: Blade Nano CP X

#181 Příspěvek od prochel »

Fenius píše:Expa sa zapnúť dajú. Výchylky taky. Čo viac treba?

To je jasný je jsem psal o úpravách v nastavení na dx6 ,7 atd si mužeš pomocí exp vrtulník přiostřit nebo si zněj udělat pomalej autobus , nebo si pohraješ s křivkou plynu atd
ale to na setovce nedáš tam má hodnoty pevně nastavený
Stanly

#182 Příspěvek od Stanly »

Já mam take RTF set vcetne DX4 sice první lety byli docela boj, ale zvykl jsem si a je to bez problemu bez upravy, ale moznost si cokoliv upravit k obrazu svemu je urcite hodne velkou vyhodou.
buqi

#183 Příspěvek od buqi »

Vim, ze je to podle vkusu kazdeho soudruha, ale zajimalo by me, jestli vubec je potreba neco nastavovat. Jsem si vedom toho, ze jemne doladeni podle rukou je plus, ale zvazuji jestli to za tu investici do DX6i a vlastneni dalsiho radia stoji.

Co jste menili proti zakladnim hodnotam a jak?

Fenius: Kdyz si presel ze setovky na DX6i, tak jsi predpokladam vysel z hodnot, ktere jsou v manualu. Menil si na tech hodnotach neco? Je to obdobne, jako setovka? Nebo je neco zasadne jinak?
prochel
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od prochel »

buqi píše:Vim, ze je to podle vkusu kazdeho soudruha, ale zajimalo by me, jestli vubec je potreba neco nastavovat. Jsem si vedom toho, ze jemne doladeni podle rukou je plus, ale zvazuji jestli to za tu investici do DX6i a vlastneni dalsiho radia stoji.

Co jste menili proti zakladnim hodnotam a jak?

Fenius: Kdyz si presel ze setovky na DX6i, tak jsi predpokladam vysel z hodnot, ktere jsou v manualu. Menil si na tech hodnotach neco? Je to obdobne, jako setovka? Nebo je neco zasadne jinak?

Jednomu soudruhovi jsem nastavoval nanika do dx6 tak na tupo aby se snim mohl doma v obýváku učit lítat jeho osmi letý kluk
A to na dx4 nedokážeš
buqi

#185 Příspěvek od buqi »

To skutecne nepotrebuju - litat umim - nano je na nacvik akro doma :-) Mam SP125 (nyni BLS) - supr masina, ale do pokoje uz je trosku vetsi, takze nejaky flipy a jina akro nepripada moc v uvahu, proto nano.

Zajima me, jak moc je potreba menit nastaveni na akrobacku - jestli setovka funguje, nebo je treba vetsich zmen.
Stanly

#186 Příspěvek od Stanly »

Co se tyka zakladni akrobacie, tak si myslim ze ta setovka dostacuje. Mozna ze se v nejakych situacich musi az moc hybat kniply, ale je to na zvyku.
freerider
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od freerider »

Ahoj všem potřebuji trochu poradit.
Respektive podařilo se mi úspěšně předělat modul z dx4 do T9x.
Nano spáruji kolektiv reaguje na pohyb páček ale musim to ještě správně napípat.
Jde mi o to jak má nano na příjmači rozestavěné kanály tzn regulátor na ch3 směrovka na ch 4 atd .
Tuší někdo jak to pořádně napípat ???

Up:podařilo se mi najít šablonu kdyby to někoho zajmalo http://9xforums.com/forum/viewtopic.php?f=38&t=1756
Naposledy upravil(a) freerider dne ned 28.10.2012 17:03, celkem upraveno 2 x.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
freerider
Kontaktovat uživatele:

#188 Příspěvek od freerider »

Stanly píše:Co se tyka zakladni akrobacie, tak si myslim ze ta setovka dostacuje. Mozna ze se v nejakych situacich musi az moc hybat kniply, ale je to na zvyku.

Tak na to ti odpovim že na akro totálně nedostačuje nastavení z výroby stojí za prd třeba ,když chceš lítat v invertu tak je tam špatně nastavená křivka náběhu listů a celkově na akro je dx4 totálně tupá už jen kuli tomu že každej je zvyklej na něco jinýho co se týče citlivosti.Právě proto jsem jí vykuchal srdce (modul) a nacpal to do programovatelnýho vysílače.Dx4 je tak na vis a takový to poletování v pokojíčku akro jen venku ale stejně to z dx4 neni ono páčkování je strašně necitlivý.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od gamer007 »

JJ DX4 má hrozně otupený kniply kolem středu, lítal jsem s ní MCPx. Kolektiv docela jde, ale cyklika je hrůza. Kolikrát jsem páky rval až do úplných krajů a nějaký přesný lítání není vůbec jednoduchý až nemožný...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
jakotlik

#190 Příspěvek od jakotlik »

No to je právě to co mě od nákupu odrazuje.
Lítam Futabu a další setové radio nechci. Už jsem uvažoval o koupi modulu spectrum a připojení k futabe přez kolík na simulátor. Nezkoušel to už někdo?
buqi

#191 Příspěvek od buqi »

Nekde jsem nasel navod, ale vyjde to jako nova dx6i ne-li vic:-)
No nevim co s tim. Mam t8fg a v tom je to na....dve veci. Taky by mohli byt kompatibilní s fasstem. Skoda.
freerider
Kontaktovat uživatele:

#192 Příspěvek od freerider »

Podle mě by neměl být problém předělání modulu z dx4 do Futaby prakticky je k tomu potřeba jen odpor,dioda,pár drátků,regl ze setovky a následně ve Futabě najít 5V výstup,ppm signál a kostření.Investice cca 500kč když se koupí nano v rtf setu z dx4.Ale chápu že ne každýmu se chce bastlit ve vysílači ze několik tis. to mě u 9x za 1500 Do It Yourself tolik netrápí ale spíš baví :wink: .
jakotlik

#193 Příspěvek od jakotlik »

no ja to myslel spíše tak žě ten PPM signál je na konektoru na sim. Takže ze setovky jen vykuchat vysílací čast a pouze při létání ji připojit přez konektor na sim. Používat jen při létání s Bladem nemontovat to tam natrvalo.
freerider
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od freerider »

Ono ještě záleží na tom jak ti to pobere vysílač třeba u er9x je právě možnost nastavit si v nastavení modelu dsm2 pásmo když to není nastaveno tak to nefachá.U tý futaby nevim jak je to z možností nastavení modulů ale mělo by to být možné pokud má výměný modul.Když je člověk jen trochu zručnej tak jde všecko tudíš i udělat modul pro externí připojení přes sim konektor.Nic méně klonim se spíše k tomu ho zabudovat dovnitř a udělat na něj jen vypínač ani jsem nemusel vytahovat anténu stačilo ji jen smotat do vysílače dosah je i tak na prcka více než solidní.
jakotlik

#195 Příspěvek od jakotlik »

No do vysílače nic dávat nebudu. Za to mi to zase nestojí.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“