JR Propo XG8 - manuál
JR Propo XG8 - manuál
Nebyl by někde k sehnání český manuál proJR PROPO XG8,popřípadě praktické zkušenosti?
Děkuji
Děkuji
Re: JR Propo XG8 - manuál
http://www.pina.cz/2011/06/30/jr-xg8-uz ... ual-v-pdf/
EDIT: tak nic, koukám, že ten je v angličtině
EDIT: tak nic, koukám, že ten je v angličtině
Praktické zkušenosti? No lítám ji na heli už půl roku a zatím naprosto perfektní. Jediná výtka je ve složitějším párovnáním vysílače/příjmače...
horpak píše:Jediná výtka je ve složitějším párovnáním vysílače/příjmače...
Jak je slozite?
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Párování jsem viděl na videu,a moc složité mě to nepřipadá.
Dost složité mě přijde celkové nastavení modelu ve vysílači.
http://www.youtube.com/watch?v=WBeX9pWe ... re=related
Dost složité mě přijde celkové nastavení modelu ve vysílači.
http://www.youtube.com/watch?v=WBeX9pWe ... re=related
Jasně že nic extra složitého to není ale člověk musí do přijmače zapojit propojku, u některých přijmaču musí mít zapojen satelit, jsou to takový drobnosti ale u jiných systému to třeba taky funguje že člověk zmáčkne bind a je to...
Jinak nastavování modelů mě vůbec složitý nepřišlo, všechno je celkem jasný a když náhodou ne manuál pomůže ale to je spíše věc názoru...
Každopádně je to dobrý rádio, má i moc dobrou ergonomii. Na kvalitu si taky nemůžu stěžovat vše funguje tak jak má. Komu se nelíbí futaba t8fg nebo potřebuje telemetrii tak si myslím že je to dobrá alternativa...
Jinak nastavování modelů mě vůbec složitý nepřišlo, všechno je celkem jasný a když náhodou ne manuál pomůže ale to je spíše věc názoru...
Každopádně je to dobrý rádio, má i moc dobrou ergonomii. Na kvalitu si taky nemůžu stěžovat vše funguje tak jak má. Komu se nelíbí futaba t8fg nebo potřebuje telemetrii tak si myslím že je to dobrá alternativa...
Je to zatím můj kůň.Mám Optika 2,4 TWIN,bezvadně fungující,ale na akro 50ccm
už bych raději alespoň pro lepší pocit něco serióznějšího.Dvakrát mě shořelo servo plynu,
a kanál pro vypnutí motoru prostě chybí.Myslím,že osm kanálů na akrobata stačí.
už bych raději alespoň pro lepší pocit něco serióznějšího.Dvakrát mě shořelo servo plynu,
a kanál pro vypnutí motoru prostě chybí.Myslím,že osm kanálů na akrobata stačí.
ferdas píše:Nebyl by někde k sehnání český manuál proJR PROPO XG8,popřípadě praktické zkušenosti?
Děkuji
programoval jsem větroně a celkem to šlo,některé rady jsem čerpal zde:
http://rcgpodoli.wz.cz/xg8.html
Pročteno mám spoustu stránek,ale manuál cz nikde není.Ten bych chtěl trochu
prostudovat.Bohužel anglicky neumím.
prostudovat.Bohužel anglicky neumím.
český manuál dostaneš až k vysílačce, na netu jsem ho ještě neviděl...
Lada1 píše:horpak píše:Jediná výtka je ve složitějším párovnáním vysílače/příjmače...
Jak je slozite?
Nemyslim si, ze je zlozite, skor naopak. Male 4a6ch rx automaticky, 8a11ch so zasunutou bindovacou prepojkou po zvoleni bind v menu Tx. Ak ma rx telemetricku antenu, musi sa samozrejme parovat s nou. Potom mozno pouzivat bez telemetrie.
Zivo si spominam, ako sme v telocvicni polhodinu neuspesne bindovali Futaba 4kanal
Radio mam vyse roka a tiez len EN manual, zatial stacil..
Český návod není žádná sláva, překlad dělal někdo bez znalosti problematiky a je to takový ten překlad z google. Stejně jsem při programování používal originál v AJ.
Proramování není naštěstí složité a zatím jsem "napípal" vždy vše co jsem potřeboval.
Mám toto rádio už půl roku a zatím maximální spokojenost.
Proramování není naštěstí složité a zatím jsem "napípal" vždy vše co jsem potřeboval.
Mám toto rádio už půl roku a zatím maximální spokojenost.
- tomdlouhan
Manuál XG8 v Českém jazyce
Zdravim .Nemate nekdo nahodou manual k XG8 v Cestine. Tohle radio se mi dostalo do rukou ,ale nejsem v ANGL zrovna mistr .Dekji
Eclipse 7 Pro , Cessna 182 clas 500 2,4GHz , DG 1000 ,Phoenix Evolution 2 in 1 EPO ,Skylady 2
Re: Manuál XG8 v Českém jazyce
mozna krill.cz
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
- tomdlouhan
Nabindováni spárovani XG8
Zdrvim vsechny Kamosovi prisla tahle stanice ,s angl navodem poradi nekdo jak to sparovat .Radio nema vzadu zadnej puntik .Zrejme s eto dela pres menu Dekuji .
Eclipse 7 Pro , Cessna 182 clas 500 2,4GHz , DG 1000 ,Phoenix Evolution 2 in 1 EPO ,Skylady 2