Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zdarec Kytary - elektrika i akustika. S kámošem máme kytarový duo (rock a hlavně blues) . Nejlepší je že on mě přivedl k intenzivnímu hraní (hraju téměř denně , alespoň pár minut) a já jeho k modelařině Pajax 007
Já hraji na housle.Když jsme u toho, tak pokud máte někdo rozbité housle, které jste našli na půdě nebo zdědili,prostě housle v jakémkoli stavu (můžou byt i v super stavu), tak je koupím.Chtěl bych totiž jedny housle, které budu mít jen tak do hospody a jedny(ty už mám) koncertní.
To já hraju na jednodušší nástroje - CD player a gramofon - ale zase s velkou chutí. Za mlada jsem chodil do hudebky učit se na akordeon, ale bohužel mě to vůbec nebavilo, i když vím, že mám sluch a rytmiku. CharlieCh
velmi občas na harmoniku ( zednické piáno ). Ale syn, co taky trochu modelaří tak docela úspěšně hraje na violu - dřív komorní orchestr, teď folková skupina.