VOLCANO
Re: VOLCANO
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Dalibore, čteš to? Vidíš to co já?
""""Valenta je zpracováním oproti Blue-Airlines Rolls Royce""""
Kluci, dnes mám radost. Volcano versus košťata ( 5:0)
""""Valenta je zpracováním oproti Blue-Airlines Rolls Royce""""
Kluci, dnes mám radost. Volcano versus košťata ( 5:0)
midge: Já mám obavy, že nic vhodného nenajdeš. Taky sem tam pokukuju po aktuální nabídce, jestli už mám začít šetřit, nebo ne. Zatím se mi nejvíc (vzhledově) líbil SB 9 od Valenty, ale chtělo by to něco i trochu pevnějšího na blbnutí. Jenže všechno pevnější, co jsem našel, jsou oštěpy a ani nemají pořádný ocas. Kdyby jsi tedy něco zajímavého našel, tak se pochlub. Taky mě to zajímá.
Pre mihlit:
Vojta Valenta připravuje nové Volcano, tedy obdobu, nebo spíše lepší raketu. Má to být do termiky i na suprblbnutí. Zatím to nemá na webu, ale už jsem to viděl na vlastní oči. Ti s oštěpama mu nebudou sahat ani po kotníky.
Nedělám si legraci. Jestli ti Valenta neodpoví, tak to jenom proto, že je vytížený do konce února s celou výrobní kapacitou.
Vojta Valenta připravuje nové Volcano, tedy obdobu, nebo spíše lepší raketu. Má to být do termiky i na suprblbnutí. Zatím to nemá na webu, ale už jsem to viděl na vlastní oči. Ti s oštěpama mu nebudou sahat ani po kotníky.
...ty hele Ondro už nestraš
, ty jsi snad s tim Valentou podepsal smlouvu, ne ???

JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Né..Ondra založil sektu...Jmenuje se AlahValenta

kovaco píše:Pre mihlit:
Vojta Valenta připravuje nové Volcano, tedy obdobu, nebo spíše lepší raketu. Má to být do termiky i na suprblbnutí. Zatím to nemá na webu, ale už jsem to viděl na vlastní oči. Ti s oštěpama mu nebudou sahat ani po kotníky.Nedělám si legraci. Jestli ti Valenta neodpoví, tak to jenom proto, že je vytížený do konce února s celou výrobní kapacitou.
viděl jsi i trup? je to pořád tak trošku kompromis mezi učelovkou a maketou ?---jestli to vypadá jako normální letadlo a né oštěp, prostě větší Volkano.
Vojta Valenta připravuje nové Volcano, tedy obdobu, nebo spíše lepší raketu. Má to být do termiky i na suprblbnutí. Zatím to nemá na webu, ale už jsem to viděl na vlastní oči. Ti s oštěpama mu nebudou sahat ani po kotníky.Nedělám si legraci. Jestli ti Valenta neodpoví, tak to jenom proto, že je vytížený do konce února s celou výrobní kapacitou.
Nezlob se na mě, ale to že Ti výrobce neodpoví aspoň na mail je třeba pro mě konečná. Tak jsem nakonec skončil u p. J. Sodomky a né u V.Vojtíška, který mi za měsíc neodpověděl ani na mail. Jako nemít lidi na to aby aspoň komunikovali s potenciálními klienty je dost vopruz ( V.V. ).
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Že bych začal na ten aerodynamický zázrak šetřit?
Jen doufám, že to nebude zase to samé kvalitativně jako Volcano ...hihihi.
No, já bych řekl, že je to vždy o kompromisu. Klasické, hezky a normálně vypadající letadlo nikdy nedosáhne takových výkonů jako nějaký oštěp. Takže buď bude supr výkoné nebo bude hezké. O obojím zároveň ale dost pochybuju.kovaco píše:Ti s oštěpama mu nebudou sahat ani po kotníky.Nedělám si legraci. Jestli ti Valenta neodpoví, tak to jenom proto, že je vytížený do konce února s celou výrobní kapacitou.
ST: To jsem si říkal kdysi taky. Pak jsem to ale musel změnit, protože mi prostě často neodepsal nikdo (týká se více výrobců či řemeslníků). Někteří totiž mají často email jen na to, aby měli odkud odesílat poštu a nic nečtou. Jinak jsem úplně nepochopil, jak kovaco myslel tu odpověď na mě "jestli ti neodpoví", protože Valenta mi určitě neodpoví. To vím na sto procent, já mu totiž nepsal
Naposledy upravil(a) mihlit dne stř 31.10.2012 17:47, celkem upraveno 1 x.
No vidíš, trefil jsi to přesně..to jen Ondra aerodynamikou nepolíbený si myslí, že to jde.
Prostě s naším Ondáškem je prdel

Prostě s naším Ondáškem je prdel
Kluci, stejně mám pravdu já. K tomu novému Volcanu. Viděl jsem i trup. Je asi o 15-20cm delší, rozpětí má být 4m. Křídla s hlubším profilem. Má to být mnohem rychlejší ale pořád si to zachovalo pěkný polomaketový profil, jako Volcano. Jistě, oštěp to nebude, bude to možná o 5km pomalejší.
A s Vojtou V. nemám žádnou smlouvu, on má smlouvy, ale jenom s prodejcema, což já nejsem a kupuju od něj letadla za prodejní ceny. Ale jako nápad, že bych mohl mít levnější éro za reklamu není špatný nápad.
Tak já mu to napíšu. 
Kluci, ale švanda musí být, kdyby nebyla, tak by jste tady psali jenom o měření LiPolek, vrtulek a motorkůůů.
Kluci, ale švanda musí být, kdyby nebyla, tak by jste tady psali jenom o měření LiPolek, vrtulek a motorkůůů.
Pro mihlit: Já ti napsal jenom to, že mu můžeš napsat a zeptat se na nové Volcano. Ale myslím si, že průběžně sem dám za Valentu pár informací, protože vím, že maká od vidim do nevidim. Kdyby měl odepsat každému osobně, nedělal by nic jinýho. A platit si sekretářku to snad ne.

mihlit píše:No, já bych řekl, že je to vždy o kompromisu. Klasické, hezky a normálně vypadající letadlo nikdy nedosáhne takových výkonů jako nějaký oštěp. Takže buď bude supr výkoné nebo bude hezké. O obojím zároveň ale dost pochybuju.
ST: To jsem si říkal kdysi taky. Pak jsem to ale musel změnit, protože mi prostě často neodepsal nikdo (týká se více výrobců či řemeslníků). Někteří totiž mají často email jen na to, aby měli odkud odesílat poštu a nic nečtou. Jinak jsem úplně nepochopil, jak kovaco myslel tu odpověď na mě "jestli ti neodpoví", protože Valenta mi určitě neodpoví. To vím na sto procent, já mu totiž nepsal
ale ono to de :-d já sem na ten účelovej design a top provedení ... takže já slintám na křídlo z pohledového uhlíku bez jediné vady kde se i překvapivě potká odtokovka z jedné strany na druhou a klapky dokonce umí i 45++° :-d a těch krásných proporcích vikinga :-d
a když něco má vypadat jako letadlo tak slintám na Habichy, Foxe, Blaníky kolem 4-5 metrů atp
ps. : každému je snad jasné že to z nás nikdo nemyslí uplně vážně :-d ale i Streco pochopil a konečně si koupil lepší letadlo :-d alespoň o něco :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
a stejne tomu nerozumite
bo F5J vypada preci takhle
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _ARF_.html
kdyz sem se na to kouknul tak sem jako prvni myslel ze je April ale pak sem si rek ze alespon se zasmeju i v zime :-d
bo F5J vypada preci takhle
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _ARF_.html
kdyz sem se na to kouknul tak sem jako prvni myslel ze je April ale pak sem si rek ze alespon se zasmeju i v zime :-d
SOVA is YouR CO-pilot