Modelářství a hudba ?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
PiNa
Kontaktovat uživatele:

Re: Modelářství a hudba ?

#46 Příspěvek od PiNa »

djmikin píše:Hudba je krásný koníček stejně jako létání, tak schválně kdo má dva krásné koníčky jako já?

Já na hudbě ujíždím celý život, až jsem se dopracoval téměř do audiofilskýho levelu a musí se to zažít, aby se to dalo pochopit :wink:
Přílohy
Moje milované krabičky.
Moje milované krabičky.
Martin 'PiNa' Pilný
http://www.PiNa.cz
chastra
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od chastra »

Už od útlého věku prudim své sousedy hraním na nějaký ten nástroj. Zobcovka, příčná flétna, akordeon, sborový zpěv, kytara, b.kytara, piano a moje láska bicí. Jak někdo řikal mlatit do bicích umí každej, ale zahrát třeba rukama šestnáctinkovej rytmus a do toho nohama pro zvýraznění přidat sextoly a to vše hrát přesně na klik umí málokdo :-D Škoda že po 25 letech paření už moje uši nezvládaji, tak mám technologickou pauzu :roll:
mkyral
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od mkyral »

chastra píše:Už od útlého věku prudim své sousedy hraním na nějaký ten nástroj. Zobcovka, příčná flétna, akordeon, sborový zpěv, kytara, b.kytara, piano a moje láska bicí. Jak někdo řikal mlatit do bicích umí každej, ale zahrát třeba rukama šestnáctinkovej rytmus a do toho nohama pro zvýraznění přidat sextoly a to vše hrát přesně na klik umí málokdo :-D Škoda že po 25 letech paření už moje uši nezvládaji, tak mám technologickou pauzu :roll:

Mně třeba přijde neskutečně těžké třískat každou rukou trochu jinak. Navíc do rytmu. Asi to chce hodně, hodně trénovat.
Beta 1400, Mini Vertex, Toro 900, Mimi v přípravě, El-Marabu v plánu
Graupner MX-12
basa.basa

#49 Příspěvek od basa.basa »

Už 33 roků si příležitostně při hraní na basu a hulákání na turisty z poza cimbálu přivydělávám na modelařinu. Pauzu jsem měl jen dva měsíce, když mě štrejchla vrtule na DLE 55. No ale už zas řvu po sklepech! :D
djmikin
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od djmikin »

basa.basa : v jaké hraješ cimbálce? A odkud jsi?
p-51 mustang Šad model,skylady http://www.rcalbum.com/index.php?action ... e=&id=3084 Blast G3 (od Honzy Špatného :-) )
paplik

#51 Příspěvek od paplik »

já hrál 6 let na housle, pak i v cimbálce asi 3 roky ale nějak mě to nebavilo na housle, jelikož jsem měl hodně protivného učitele a jeho přístup k ákovi hodně odrazoval. Teď se sám učím asi 3tí rok na kytaru...když už člověk umí na housle na kytaru se naučí za 2 týdny základ a jelikož na houslích si člověk hodně procvičí a naučí hudební sluch tak kytara je pohodička. Jinak u násv rodině hraje ještě brácha na klarinet, druhý brácha na housle a ségra na cimbál. Táta sisplnil svůj sen že bude mít doma vlastní cimbálovku, ale je hodně zklamanej že mě to nebaví. No a táta hraje na basu, takže je to taková cimbálovka. Občas hrají na nějakých obecníchakcích nebo jen tak pro zábavu ale nic výdělečného. Když jsem byl malý táta říkal že to byl se mnou děs nutil mě do houslí a já na ně hrát nechatěl asi 4tý ročník, v hudebce jsme hráli samé nezajimavé věci a učitel se ke mě choval strašně, já mu to pak oplácel on to řekl tátovy pak byl poprask ještě doma no byla to hrůza. Asi pro ty housle nemusím vidět. Uvidíme dobudoucna. Táta říká že se k tomu určitě v budoucnu jeětě vrátím tak uvidíme :).
co si sám neuděláš, nedostaneš.
pepin

#52 Příspěvek od pepin »

no nějakej pátek už to bude :D :D :D

jak odešli kluci na vojnu tak to umřelo, basák se k tomu časem vrátil a hraje , bubeník dělá do hudebních pořadu v televizi---

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... pechousek/

já si už jen občas brnkám pro zábavu a sem tam koupím nějakou blbinu okolo kytary.

Zkoušeli jsme to dát ještě před pár lety znovu dohromady, ale už nás to moc nebralo.

určitě alespon dvě jména by vám ale z toho plakátu měla být povědomá :D
radotínský podzim_NEW.jpg
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Vojc29 »

V kapele sem hrál nějakou dobu...bno umím na kytaru elektrickou hrál sem první kytaru :D ...no a asi rok hraju na bicí takže umímtyto 2 nástroje :) Basu nepočítám :D
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Dejfak »

Tak sem hodte nějaké ukázky :-)
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
basa.basa

#55 Příspěvek od basa.basa »

djmikin: Hraju v CM KASANICA Mikulov, tedy sudety. Babičky německé, ale jeden děda byl z Lovčic, jezdil jsem tam v minulém století na prázdniny.
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Vojc29 »

Dobrý nápad někde vyhrabu kde to máme a hodím odkaz :D
geo
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od geo »

To Abu - nevím co je na tom zajímavýho :D , jen mne to asi 35 let :oops: živí. A opravdu jsem nezbohatnul :evil: a asi už nezbohatnu :lol: . Nějakej aparát je k dispozici, dohoda je možná dle mého názoru vždy a slovo nejde nemám ve svém slovníku. Jo a teď mám k dispozici i plně vybavený zrekonstuovaný klub kdybyste si chtěli zahrát a popít se svými fanoušky - to mimochodem platí pro všechny "majitele" kapel zde na fóru. Ale asi raději do SZ a´t to tady neza....me :wink:
geo
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Vojc29 »

Tady ukázka tvorby :D Je to už 3 roky no http://bandzone.cz/offroad teď už neexistujem.

http://ulozto.cz/xSGCAVp/off-road-culmi ... action-mp3

Jooo to jsme ještě byli školáci když toto šlo :)
pepin

#59 Příspěvek od pepin »

Vojc29 píše:Tady ukázka tvorby :D Je to už 3 roky no http://bandzone.cz/offroad teď už neexistujem.

http://ulozto.cz/xSGCAVp/off-road-culmi ... action-mp3

Jooo to jsme ještě byli školáci když toto šlo :)

dobrý :wink:
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Dejfak »

Našel jsem, je to ale hrozný všichni jsme to tam hrozně pohnojili.
Šli jsme na řadu jako poslední a celej den na baru nebyl to pravé :lol:
Tak tady je ta ostuda http://www.stream.cz/video/141137-skute ... ture-cliff
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“