VOLCANO
Re: VOLCANO
Tak to je síla. Začnu na to polokoště šetřit 
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
kua mel bys, konecne bys mel poradne udelany ero ... :-d
sry ta lahev vinka proste potrebovala dorazit aby se nezkazila z vikendu :-d
sry ta lahev vinka proste potrebovala dorazit aby se nezkazila z vikendu :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Milane, to ten brus mi připomíná jeden vtip.
Zavolá si bohatý šejk svého sluhu a povídá:
- Co si mám ještě pořídit za auto? Mám všechna Ferrari, Rollce Royce, Porsche. Poraď mi nějaké auto, co ještě nemám.
- Můj pane, slyšel jsem, že ve Východním Německu vyrábí auto - Trabanta. Asi bude dost vzácný, protože lidé na něj prý stojí fronty.
Když přijde zásilka z Německa, zavolá si šejk znovu sluhu a povídá:
- Tak ten Trabant bude vážně dost výjimečné auto. Zatím mi poslali jen bakelitový model a on dokonce i jezdí!
Zavolá si bohatý šejk svého sluhu a povídá:
- Co si mám ještě pořídit za auto? Mám všechna Ferrari, Rollce Royce, Porsche. Poraď mi nějaké auto, co ještě nemám.
- Můj pane, slyšel jsem, že ve Východním Německu vyrábí auto - Trabanta. Asi bude dost vzácný, protože lidé na něj prý stojí fronty.
Když přijde zásilka z Německa, zavolá si šejk znovu sluhu a povídá:
- Tak ten Trabant bude vážně dost výjimečné auto. Zatím mi poslali jen bakelitový model a on dokonce i jezdí!
midge píše:
Ano o těchto érech vím, ale viděl jsem jich pár v Alpách a Valenta je zpracováním oproti Blue-Airlines Rolls Royce. Takže to bych si moc nepomohl.
Taliansky Xcalibur ma spracovanie lepsie ako Volcano, ale je iba 3,15m. Viac typov nepoznam.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
omlouvam se nechal jsem se trochu vytocit
Naposledy upravil(a) malcomx dne čtv 01.11.2012 12:55, celkem upraveno 2 x.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
malcomx píše:
predpokladam ze mas tento model doma a letas s nim - jinak si ty papirove kecy strc do pr*ele![]()
Takhle uz ne. Zachovejte prosim alespon trochu kulturniho chovani v diskusi, at nemaji moderatori zbytecne praci navic.
OK2WY
malcomx píše:predpokladam ze mas tento model doma a letas s nim - jinak si ty papirove kecy strc do pr*ele![]()
To jsi opravdu přehnal - byl by problém kliknout na ten odkaz, co má m2 v podpisu a který je bezprostředně nad Tvým příspěvkem?
Opravdu mi vadí ta zaslepenost a neochota připustit i názor někoho jiného, která se tu v poslední době zavádí.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
malcomx píše:m2 píše:Taliansky Xcalibur ma spracovanie lepsie ako Volcano, ale je iba 3,15m. Viac typov nepoznam.
predpokladam ze mas tento model doma a letas s nim - jinak si ty papirove kecy strc do pr*ele
Prosím mírni se. Normálnímu člověku s IQ větším než šumící listí došlo, že si tu ze sebe s Ondrou děláme srandičky, neb spolu velmi často létáme. Nechápu proč napadáš (m2). Kdyby jsi měl trošku rozhled tak víš, že nejenom Xcalibura má, ale s ním i létal. Svého času jsme si tu zase dělali prdelky z toho, že je to italský létající ingot.!!!
Jestli máš blbý den a musíš si nasrání vylévat zde, tak se radši běž vyřvat pod most..bude to přínosnější.
Děkuji Dalibor
Pro malcomx:
To fakt nebylo dobré, přímo hodně ošklivé. Jak píše Dalibor, který ví, že se můžeme tady škádlit a dělat si legraci. Chtělo by to se m2 omluvit, myslím to zcela vážně.
Ondra
To fakt nebylo dobré, přímo hodně ošklivé. Jak píše Dalibor, který ví, že se můžeme tady škádlit a dělat si legraci. Chtělo by to se m2 omluvit, myslím to zcela vážně.
Ondra
kovaco píše:Pro malcomx:
Chtělo by to se m2 omluvit, myslím to zcela vážně.
Ondra
omluva odeslana
možná by stačilo v tom jak říkáte--popichování--- se trošku mírnit, né každý kdo to tady potom čte si hned uvědomí, že vlastně hodnotíte fabricky vyráběné modely na páse s modelem, který je někde vyráběn přímo na zakázku a navíc výroba vychází z velice uzkého nabízeného sortimentu .Myslím, že je u nás velice málo výrobcu, kteří mají ve své produkci tak veliký typový výběr jako právě Valenta a pokud někdo netrpí posedlostí mít ten nejdokonaleji vymazlený model stuj co stuj,případně není nucený z duvodu soutěžení pořizovat jen ty nejvýkonnější modely bez ohledu na cenu tak proč né právě od Valenty--kvalita určitě mnohonásobně vyšší, než když na pul roku zalezu sám do dílny a CENA někdy opravdu téměř srovnatelná s modely klasické konstrukce.
A že se dokolečka omílá jméno Valenta je možná jen z jediného duvodu, páč nejspíš o nikom jiném s podobnou nabídkou nevíme--tedy alespon já opravdu ne---Valentu jsem nestvořil, jen jsem chtěl model, který jako na potvoru zrovna vyrábí Valenta.
Dalibore, mohl by jsi jmenovat nějaký model mimo Vikouše ?
někdy mě napadá, jestli by jsi vubec modelařil, kdyby nikdo a nikdy nevyráběl Vikinga
pak mě ve spojení Ty a Viking napadá ještě jedno, ale to nechám být
A že se dokolečka omílá jméno Valenta je možná jen z jediného duvodu, páč nejspíš o nikom jiném s podobnou nabídkou nevíme--tedy alespon já opravdu ne---Valentu jsem nestvořil, jen jsem chtěl model, který jako na potvoru zrovna vyrábí Valenta.
Dalibore, mohl by jsi jmenovat nějaký model mimo Vikouše ?
někdy mě napadá, jestli by jsi vubec modelařil, kdyby nikdo a nikdy nevyráběl Vikinga
Naposledy upravil(a) pepin dne čtv 01.11.2012 14:53, celkem upraveno 1 x.
Pro pepin:
Naprosto s tebou souhlasím a kdyby nebylo Valenty, tak jsem zůstal u Reicharda.
Dalibore, čteš to? 
pepin píše:
někdy mě napadá, jestli by jsi vubec modelařil, kdyby nikdo a nikdy nevyráběl Vikinga![]()
Nezapomeň, že jsem si prošel i cestičku BigCerese, ..pak už i Cerese-E tak vcelku vím co chci a co od modelu čekat..a nejenom letově, ale i provedením.Proto mi je kabinkoidní model šumák, preferuji provedení a výkony.
S Vikingem to bylo tak, že mi výrobce sám oslovil ,že se vymyslí elektro verze. A to bych byl vůl, kdybych do F3B modelu konvertovaném na elektru nešel. Kdyby se tenkrát ozval např Vojtíšek(jen jako příklad) tak třeba dneska proháním Elektro-Stingera..co jí vím..
Jo a spojení Viking a já, je jako spojení Milka a fialová kráva..prostě navždy:-) Ono časem Jirka Sodomka stvoří nový F3F brus a bude pokračování elektro ságy, ale již pod jiným jménem
midge píše:
Ano o těchto érech vím, ale viděl jsem jich pár v Alpách a Valenta je zpracováním oproti Blue-Airlines Rolls Royce. Takže to bych si moc nepomohl.
Este som si spomenul na Flash od LETmodel. Ten by mohol vyhovovat.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
Dalibore, každý jsme jiný a ač stejný koníček, každému v něm jde o trošku něco jiného, navíc vždy každý prochází určitým vývojem a jako překážky--nebo určité mety které chce překonat si klademe ruzné cíle. Nevím, jestli to tak mohu říct, ale trošku se obávám, že Ty jsi navíc od nás ostatních tak trošku v nevýhodě, páč jsi asi příliš svázán určitou zodpovědností a očekáváním profesního přístupu bez kompromisu co by elektroguru určující jak a jakým směrem ve výkonnosti dál-alespon u nás .
Pro mě, jako modeláře co ho bavilo létat i s vegou řízenou modelou ve spojení se servy ST 1 a poháněného rozzuřenou detonační jedenapulkou je dnešní současný standart i čínské produkce už dávno hodně daleko za těmi nejbujnějšími sny a plány.
Pro mě, jako modeláře co ho bavilo létat i s vegou řízenou modelou ve spojení se servy ST 1 a poháněného rozzuřenou detonační jedenapulkou je dnešní současný standart i čínské produkce už dávno hodně daleko za těmi nejbujnějšími sny a plány.