Align T-rex 500
-
cipisek-tom
Re: Align T-rex 500
Jak nastavit regulátor Align BL 60G? Jde mi o napětí, elektronické časovaní. Díky
Extra 300 ZDZ 60, T-REX 500, SU-26.
cipisek-tom píše:Jak nastavit regulátor Align BL 60G? Jde mi o napětí, elektronické časovaní. Díky
a co třeba pro začátek podle manuálu - ty puntíky u jednotlivých hodnot znamenají doporučené nastavení a výrobce většinou ví co dělá.,,,,,
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
- Lukáš Kuba
Nechci zakládat nové téma tak se ptám tady...je v Praze nebo okolí prodejna kde mají skladem díly na t-rex 500?díky
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
- Screwball671
Lukáš Kuba píše:Nechci zakládat nové téma tak se ptám tady...je v Praze nebo okolí prodejna kde mají skladem díly na t-rex 500?díky
Houška a Heliservis
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- Lukáš Kuba
Děkuji za odpověď.
Hi tec Aurora,Proxima II,cesna 182 by pelikán,DG 808S-4m,DG 800-4,35m,nahoru to může dolů musí.
Zdravim,
potreboval bych poradit od zkusenejsich.
Vlastnim T-Rex 500 ESP (vybaveni setove),zacal jsem pokukovat po bezpadlu.
Zprvu padla volba na novy stroj (Protos) ale jaksi nejsou finance, takze budu nucen jit cestou prestavby Rexe na bezpadlo. Chtel jsem koupit DFC upgrade, ale na diskuzi jsem narazil na ne moc lichotive poznamky vuci DFC hlave na 500ku. Takze, byl by tu nekdo zkuseny co by mi vysvetlil proc DFC hlavu ne a popripade doporucil nakou bezpadlovou?
Diky
Zprvu padla volba na novy stroj (Protos) ale jaksi nejsou finance, takze budu nucen jit cestou prestavby Rexe na bezpadlo. Chtel jsem koupit DFC upgrade, ale na diskuzi jsem narazil na ne moc lichotive poznamky vuci DFC hlave na 500ku. Takze, byl by tu nekdo zkuseny co by mi vysvetlil proc DFC hlavu ne a popripade doporucil nakou bezpadlovou?
Diky
Blade mCP X, Blade 130X, T-Rex 500 ESP, Protos 500 Brain FBL
Spektrum DX8
Spektrum DX8
Indycz píše:Zdravim,
Diky
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=105&t=34494&start=270
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
DX9
Ahojte.Mate niekto skusenosti s osadenim jedneho loziska naviac?Podla manualu sa tam dava iba jedno (vyznacil som miesto cervenou sipkou).Vybracie su nizke od domca chvostu az za par cm za lozisko.Potom vsak zacnu narastat smerom k vrtulke celkom dost (vid obrazok).Skusal som to bez osadenych hl.listov a vrtulky.Bude riesenim dat na to miesto z velkou vybraciou dalsie lozisko v tom gumenom puzdre?A ak hej kde ho umiestnit, musi byt excentricky takisto?Dakujem za akekolvek rady a skusenosti s tym.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív se ujisti že k vibracím dochází i tehdy když máš celou vrtulku sundanou ... a zbude ti tam jen hřídelka. Pokud i tak to bude vibrovat, můžeš dát dálší ložisko.
Ta ložiska by se nemněla dávat na stejnou vzádlenost od konců, mnělo by být vždy trochu jinak než to druhé od konce ..... má to svoje důvody - stačí o centimetr - dva. Zase by nemněla být moc blízko těm plastovým ozubeným kuželům, nech jinm trošku dištáánc, ať v případě nějaký vady kardanu má možnost si to sednout kam potřebuje. Kdybys to dal na tvrdo, může to být ještě horší než je teď.
Pokud ten vrtulník není po ráně, a ty vibrace nejsou tím že jsi rovnal kardan v ruce
pak to druhé ložisko má smysl a může pomoct.
Ta ložiska by se nemněla dávat na stejnou vzádlenost od konců, mnělo by být vždy trochu jinak než to druhé od konce ..... má to svoje důvody - stačí o centimetr - dva. Zase by nemněla být moc blízko těm plastovým ozubeným kuželům, nech jinm trošku dištáánc, ať v případě nějaký vady kardanu má možnost si to sednout kam potřebuje. Kdybys to dal na tvrdo, může to být ještě horší než je teď.
Pokud ten vrtulník není po ráně, a ty vibrace nejsou tím že jsi rovnal kardan v ruce
OPR píše:
....Pokud ten vrtulník není po ráně, a ty vibrace nejsou tím že jsi rovnal kardan v rucepak to druhé ložisko má smysl a může pomoct.
Neni po rane, kardan je cisto novy a dokonca som si dal zalezat aj na spravnom nalepeni loziska (aby nebolo vyosene), a umiestnil som ho cca 1.3cm od stredu blizsie k domceku kardanu.Pri vise mi chvost takmer nekmita, ale chcem to dotiahnut do "dokonalosti".Dakujem Ti za rady, tak to skusim tak ako si poradil
PS: ...Kdybys to dal na tvrdo, může to být ještě horší než je teď.
Ako si myslel dat to natvrdo? ze aby som to nedaval uplne az k tomu plastovemu ozubenemu kolecku?
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ano přesně tak jsem to myslel. Ale když dáváš jen dvě ložiska, ani by to tak vyjít nemnělo. Tohle svádí k tomu pokud bys dal ložiska tři.
OPR píše:Ano přesně tak jsem to myslel. Ale když dáváš jen dvě ložiska, ani by to tak vyjít nemnělo. Tohle svádí k tomu pokud bys dal ložiska tři.
Dakujem za objasnenie
Ahojte.Pridrel sa mi motor Align BL500mx 1600kv, som ho rozobral a boli v nom miestami take drobne pilinky.Iste je jedno ze taky isty motor uz nechcem.Mohli by ste mi poradit nejaky iny kvalitny motor?dakujem
PS. Je to trex500 a mal za sebou 73 letov
PS. Je to trex500 a mal za sebou 73 letov
Já až budu měnit motor tak mám jasnýho šampióna http://www.scorpionsystem.com/catalog/motors/hk32/HK_3226_1600/
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
DX9
saint21 píše:Já až budu měnit motor tak mám jasnýho šampióna http://www.scorpionsystem.com/catalog/motors/hk32/HK_3226_1600/
uff, tak to je ina cena sakra, tak ale to uz bude zrejme top kvalitka nie?
co vravis na tento?
http://www.ebay.com/itm/KV1600-Brushles ... 23247f1c36
Naposledy upravil(a) Robin123 dne sob 05.01.2013 19:25, celkem upraveno 1 x.