Tak aj nás konečne preliezol a nafotil Google
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- googie
- Kontaktovat uživatele:
Tak aj nás konečne preliezol a nafotil Google
Včera spustil Google Streets obrázky aj zo SR. Neviem , kde som spal, keď som považoval Streets len za pár záberov z centra väčších miest, ale teraz vidím, že preliezli snáď všetky zapadákovy aj po cestách, kde by som šiel len na bycikli. Už som našiel super miesta na lietanie.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Re: Tak aj nás konečne preliezol a nafotil Google
Tiež som pozeral, riadne to preliezli....
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Urcite sa to pouzije aj na nejaku navigaciu
Loni fotili u nás. Vyjížděl jsem z parkoviště a málem jsem se srazil s rychle projíždějícím "foťákem". Za pár měsíců mi synek donesl ukázat pár záběrů se slovy: Tati, tati, ty jsi na gůglu! 
- galnar
- Kontaktovat uživatele:
Nás brali už dvakrát, červenec/srpen 2011 a únor 2012. V tom červenci to dokonce vzali i kompletně kolem přehrady, což jsem se docela divil, protože po té cestě z Lazinova na Letovice měla problém i moje škodná.
Ve službě - FunCub, Tiger Trainer (Sp 2t), Lazy Bee (El), Mini Swift a Čmelda (Sp 4t)
- googie
- Kontaktovat uživatele:
A videli ste chlapci 3D mapy? Treba na to google earth 7 a zatial su Rim, San Francisco, LA a Boston. Dlhsie to renderuje, ale z urcitej vysky to fakt vyzera ako z lietadla. Treba zapnut 3D budovy. Toto by mal Microsft zabudovat do Flight simu.
F-86 Sabre EDF 92mm, Parkzone Typhoon, Haikong Spitfire, Zero
Jo a Dukovany taky stojí za 3D pohled 
...s větrem o závod.