Dáva píše:...Já jsem nic nerozbil, ani nepamatuju...
Tohle prohlasit je zaruka brzkeho pruletu pod urovni terenu...
Dáva píše:...Já jsem nic nerozbil, ani nepamatuju...
kolaCZek píše:Dáva píše:...Já jsem nic nerozbil, ani nepamatuju...
Tohle prohlasit je zaruka brzkeho pruletu pod urovni terenu...
Dáva píše:Hoši, hoši Vy konáte teda.Já jsem nic nerozbil, ani nepamatuju
.Teda jestli to nebude tim ,že jsem už dobu s ničim nelítal cože
.
Je mi jasný,že náklady na provoz 450tky jsou někde jinde než u f-45 a rána stojí bankovky,ale s tim se počítá.
Pajavlk: pěkně jsi dravce vylepšil.Joo když se daří,tak se daří to znám...
Dáva píše:Tak každý to má jinak,někdo bourá častěji jiný méně(věc nadání ,zkušenosti,štěstí a také volby správného stroje)ale obecně 450tka je už daleko složitější(víc věcí rozbiješ při pádu) a větší stroj - díly v jiné cenové kategorii a je třeba k tomu tak přistupovat.Hlavně platí přesně jak psal pajavlk,že v okamžiku když si myslíš,že to už umíš,tak to většinou rozflákáš.
ntpr: huš mam na FS stejný podvozek jako máš ty![]()
ntpr píše:nj to vypadá dobře, co to máš na tý ocasní trubce za krabičku?
Jinak tohle téma sleduju hlavně kvuli tomu, že chci ještě dát u FS stříďák na ocas a všim jsem si že Blade MCPX má stejný hlavní motor jako má FS a F45 na chvostě, takže uvažuju, že skusim k tomutu účelu použít hlavní stříďák z tohoto Blejda.
pro porovnání
ss hlavní motor:
http://www.rcking.eu/cs/blade-mcp-x-mic ... h3503.html
stříďák
http://www.rcking.eu/cs/motory-a-regula ... hp05s.html
mě příde uplně ideální, ale poněkud drahej...
Pajavlk píše:To dáva: jak ty ses vlastně dostal k té walkeře a na čem to skončilo ?
ntpr píše:no vida, dík, nemáš plz ještě odkaz odkud to je aby se dalo zjistit co je to za motůrek, resp. jaký má otáčky?
Dáva píše:Pajavlk píše:To dáva: jak ty ses vlastně dostal k té walkeře a na čem to skončilo ?
Začínal jsem s ní modelařit před cca 1,5 rokem.Byl to můj uplně první vrtulník.Byla to bestie - vždycky,když jsem ji odlepil od země ,tak se otočila a šla po mě.Všechno jsem okamžitě zahodil a zdrhal za barák do lesa a jen jsem slyšel jak za mnou padaj k zemi větve
.
Nikdy jsem si s ní pořádně nezalítal furt s tim něco bylo.Výměnou serv(od eflite)jsem si taky prošel.Každá rána mě stála minimálně litr.Jednou i 1600kč, nerad na to vzpomínám.Myslim,že byl problém v 3d stabilizaci,protože cca 2 minuty to fungovalo a pak se to rozštelovalo a vždy s toho byla nehoda.A samozřejmě já neuměl páčkovat to je taky jasný.
Bylo to prostě velký sousto na začátek,když je člověk bez zkušeností.
Pak jsem ji prodal na díly a vysílačky jsem se taky zbavil a mam klid.
vlkodlak píše:Zdravím,
mám dotaz na majitele tohoto vrtulníku - drží ještě motorky ? Hlavně asi pro nosný rotor . A letové vlastnosti po "delší" době ? Pořád dobré ?