LV píše:Preglejka 0,4mm sa da ohnut okolo 6mm gulatiny.
0,6mm okolo desiny
A aku preglejku mam zhanat? myslim z akeho dreva... mam kusok od seba jaffholz
LV píše:Preglejka 0,4mm sa da ohnut okolo 6mm gulatiny.
0,6mm okolo desiny
ok-glider píše:to 1mulen1
už jsi něco řezal?
jsem jen zvědavý,
Já toho malýho Šohaje mastím jak ....
Až včera jsem zjistil,že se náběžka a odtokovka zužují i v půdoryse![]()
Tak to zase opravuji.Myslel jsem si,že mi podklad při skenování ujel a nedbal jsem na to.
Já musím začít malovat ve 3D.Jinak to jde strašné pomalu.A opravy by šly mnohem snadněji.
1mulen1 píše: A este mi stale nikto neodpovedal aku dyhu mam kupit... hrubku viem len neviem z akeho dreva
LV píše:1mulen1 píše: A este mi stale nikto neodpovedal aku dyhu mam kupit... hrubku viem len neviem z akeho dreva
Pod 1mm máš na výber brezu, alebo brezu
Medvěd píše:Nevadí, jen škoda prořezané překližky. Nedá se nic dělat, na křídka si počkám a budu se na jejich stavbu těšít o to víc. Já se mezi tím pustil do stavby trupu. Všechny přepážky jsem usadil do přípravku jak na těchhle fotkách ( http://frobe.rajce.idnes.cz/Z_24_Krajanek/ ) a začínám vlepovat smrkové nosníky.
1mulen1 píše:Dakujemna 2.9 prcka stačí 0.4 jak tu bolo písane ze? a ako sa to prosím ohýba? nemam s tym vobec žiadne skusenosti .... takehoto krasneho historika idem robit prvy krat. Treba to nejako navlhčovat alebo naparovat alebo žehličkou?
Milan Nes píše:mno tak já se hlásím taky .... bude mi čest se s Vámi setkat
Jiri píše:Milan Nes píše:mno tak já se hlásím taky .... bude mi čest se s Vámi setkat
Před asi 25 lety jsem dělal nějakou zkoušku u profesora Nožičky st., ptal se na zkrutné tyče a nakonec to skončilo diskusí o VW brouk a o tom, že Ing. Ledwinku měli po WW2 místo odsunu do Německa přivázat za nohu ke kreslícímu prknu... Dodnes mu dávám za pravdu, třeba by dnes VW patřil Škodě a nikoli naopak. Mám toho fakt hodně - mimo jiné 4 šikovné děti, navíc všechny s jednou ženou - což u dvou vysokoškolsky vzdělaných, pracujících rodičů a navíc neznabohů je v Česku celkem neobvyklý úkaz, modelářství je u mne na vedlejší kolejí..... nicméně na osobní setkání bych si čas určitě udělal.