Vánoční dárek

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
1mulen1

Re: Vánoční dárek

#16 Příspěvek od 1mulen1 »

ja som si upravil a vyfrezoval 1.2 metra diablotina uz je v stave dostavané, chyba mu len kabina, trup obsahuje 3mm preglejkové prepážky topol, bočnice 2mm balza, krídlo je spravené rebrá 3mm topol, ocas 6mm balzové lišty a holý drak váži 460g ..... je tam použitého hodne topolu. Takze na 1m by si sa mal zmestit do 400g podla mna.
paplik

#17 Příspěvek od paplik »

diabolont má rovné křídla že? a budeš to mít jako maketu?
co si sám neuděláš, nedostaneš.
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Vojc29 »

Diablotin je diablotin pokud vím tak to nemá nic společného s maketou to je prostě RC 3D všechno se nechá líbit...:D :D díky profilu...no a i kdyby Diablotin okolo 1m je asi kravina a i tak se servy atd. se dostane přes 500g určitě...je otázka jakou technologii a materiály by použil myslím ale i tak motor s tahem 640g bude málo na akrobačku...můj nazor
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
paplik

#19 Příspěvek od paplik »

no já teď četl na HC nějaký příspěvek k tomu motoru a borec tam psal 400-1000g. tak já fakt nevím.
co si sám neuděláš, nedostaneš.
Vojc29
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Vojc29 »

Chce to změřit s doporučenou vrtulí a to co se kolikrát píše na HC není berná mince...a né vždy to platí. Nejlepší je si to doma vše otestovat a proměřit jednak výkon odběry a tah... :)
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Krajic
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Krajic »

Ahoj, možná je to trochu mimo.Já stavěl Bohemia, dle plánku rcrevue, rozpětí 1,1m a váhu mám někde přes 1kg, ale to taky tím, že jsem musel dovažovat jak sfyna.
A jak tu někdo psal. Tento rozměr v této hmotnosti je na h..... Jako stále na rychlosti a docela jsem zápasil. Ale jinak zase super reakce na křídelka. Určo postav něco většího. Aspon o fosek.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“