Go Pro HD

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Zpráva
Autor
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Dejfak »

Myslím že záleží na expozici...
Na tom videu s tím autem žádné nenajdeš.
Ale každopádně se nic neseká
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Lark

#32 Příspěvek od Lark »

Mám jí zatím krátce, takže zatím sbírám zkušenosti a testuju. Žádné sekání jsem nepozoroval, a to vlnění podle mých pokusů způsobují tvrdé otřesy a vibrace.
Zatím jsem s ní zkoušel natáčet z auta (napevno v držáku na palubce). Na slušné silnici je obraz bez vlnění, ale při větších otřesech se trochu vlnění projevuje. Potom jsem měl kameru na akrobatu se spalovákem 7,5ccm (odpružení skoro žádné) a krásně je vidět závislot vlnění na otáčkách motoru. Přesto je to koukatelné :) Na foto-speciálu PASSIVE (našel jsem ho na RC groups) mám odpružené motorové lože i držák kamery a obraz je absolutně klidný bez vlnění a bez vlivu motoru. Při vypnutém zvuku nikdo nepozná jestli motor běží, nebo neběží.
wenduch
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od wenduch »

Chcel by som sa popytat este k tym kartam, bude postacovat karta class 4? Aky soft pouzivate na upravu videa? Alebo je ku kamere nieco na upravu pribalene?
Lark

#34 Příspěvek od Lark »

V návodu uváděj minimálně class 4, ale když použiješ class6, nic tím nezkazíš. Vždyť ceny už nejsou závratné. Osobně používám už několik let 8GB SanDisk Extreme III i do foťáků (už mám 3ks) při max. rozlišení už delší dobu a žádný problém.
SW ke kameře žádný není. Pro střih už delší dobu používám Vegas7. Ten ale nepodporuje MP4, a protože se mi nechce upgradovat, nebo přecházet na jiný SW, konvertuji zdrojáky do MOV programem MPEG_Streamclip_1.2 (je to moc šikovný prográmek a je grátis) Je to sice jako drbat se nohou za uchem, ale zatím jsem spokojen. Možná ti někdo poradí snazší cestu.
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Jameson »

Ja len dodám, že Class 4 môžeš použiť v prípade značkových kariet, ktoré teda skutočne garantujú danú rýchlosť (napr. Kingston). Ak budeš kartu kupovať, určite radšej rýchlejšiu - rozdiel v cene nie je taký veľký, ako by stáli dve karty, keď zistíš, že tá Class 4 nestíha...
Homer.Simpson

#36 Příspěvek od Homer.Simpson »

Tak GoPro je doma :D
Ako som sa hral s live vystupom, presvedcil som sa ze za slabsich svetelnych podmienok to vazne neni ono :( .Ale...Ked sa prepne rezim z kamery na fotoaparat, live vystup sa zosvetli :D .A dost podstatne!Skusal som to doma v izbe s obyc ovetlenim a v rezime kamery bol obraz tmavy az cierny(takmer sa nedalo rozoznat co je co).Po prepnuti do rezimu foto sa obraz zosvetlil a nebolo problem rozpoznat hoci co :wink:.
V podstate to znamena to, ze by sa dalo lietat aj za slabsich svetelnych podmienok.Akurat s obmedzenim, v podobe zaznamu letu len vo fotkach.Schvalne to vyskusajte a dajte vediet ako ste dopadli...
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
BrAtKo

Re: Go Pro HD

#37 Příspěvek od BrAtKo »

Ahojte tak dnes mi dorazil Wifi Bacpac pre Hero 2 za 45$ z US a neplatil som ziadnu dph. Zajtra otestujem.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od koulinek »

BrAtKo píše:Ahojte tak dnes mi dorazil Wifi Bacpac pre Hero 2 za 45$ z US a neplatil som ziadnu dph. Zajtra otestujem.

To máš přes prostředníka? GoPro shopy v US obvykle mají omezení posílat zboží do EU, teda aspoň ty oficiální, kvůlivá cenové politice :)
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
BrAtKo

#39 Příspěvek od BrAtKo »

Priamo som to kupil z readymaderc.com postovne 5$. Maju aj ine veci ku GoPro.
BrAtKo

#40 Příspěvek od BrAtKo »

A aj na Axial som dost veci kupoval zo usa napr. toadzrc.com a este rcplanet.com, nizke postovne. A najma rychle dorucenie.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od koulinek »

BrAtKo píše:Priamo som to kupil z readymaderc.com postovne 5$. Maju aj ine veci ku GoPro.

Tak zrovna tihle to tam mají aj výslovně uvedeno viz: "Restrictions: Accordign to GoPro policy, sales of the GoPro cameras from this store are restricted to the United States only." no asi amík v obchodě nevěděl kde sou čechy a zná Jágra tak si myslel že to je některej stát v US :D
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
BrAtKo

#42 Příspěvek od BrAtKo »

Ja som nekupil kameru ale prislusenstvo, je doma behom tyzdna dorucene.
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Jameson »

RMRC má obmedzenie na predaj GoPro od výrobcu na územie USA. Práve kvôli rôznej cenovej politike v rôznych zónach sveta. Ale keď Tim je taký dobrý kamarát... ;-) Akurát s reklamáciou je to horšie. Mne sa GoPro dvakrát pokašlala (prvý krát tak trošku mojou chybou, druhý krát vôbec nie mojou vinou) a reklamácie cez USA boli vskutku zábavné. Prekvapivo však bezproblémové a posielajú nový kus, len to trošku trvá. Osobne môžem Tima a jeho obchod len odporučiť! :D
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
Homer.Simpson

#44 Příspěvek od Homer.Simpson »

Jameson píše:...Osobne môžem Tima a jeho obchod len odporučiť! :D

Tak k tomuto sa pripajam...Najlepsi zahranicny shop s akym som mal docinenia :wink:
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Dejfak »

Řeším jak připevnit GO PRO HD na éro.
Bud ji dám na střed a obraz není na středu ale je to v rovnováze.
Nebo ji šoupnu na kraj, aby čočka byla uprostřed a obraz bude uprostřed ale kamera je dost na jedné straně převážená...
Jak to řešíte?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“