Go Pro HD
Mám jí zatím krátce, takže zatím sbírám zkušenosti a testuju. Žádné sekání jsem nepozoroval, a to vlnění podle mých pokusů způsobují tvrdé otřesy a vibrace.
Zatím jsem s ní zkoušel natáčet z auta (napevno v držáku na palubce). Na slušné silnici je obraz bez vlnění, ale při větších otřesech se trochu vlnění projevuje. Potom jsem měl kameru na akrobatu se spalovákem 7,5ccm (odpružení skoro žádné) a krásně je vidět závislot vlnění na otáčkách motoru. Přesto je to koukatelné
Na foto-speciálu PASSIVE (našel jsem ho na RC groups) mám odpružené motorové lože i držák kamery a obraz je absolutně klidný bez vlnění a bez vlivu motoru. Při vypnutém zvuku nikdo nepozná jestli motor běží, nebo neběží.
Zatím jsem s ní zkoušel natáčet z auta (napevno v držáku na palubce). Na slušné silnici je obraz bez vlnění, ale při větších otřesech se trochu vlnění projevuje. Potom jsem měl kameru na akrobatu se spalovákem 7,5ccm (odpružení skoro žádné) a krásně je vidět závislot vlnění na otáčkách motoru. Přesto je to koukatelné
V návodu uváděj minimálně class 4, ale když použiješ class6, nic tím nezkazíš. Vždyť ceny už nejsou závratné. Osobně používám už několik let 8GB SanDisk Extreme III i do foťáků (už mám 3ks) při max. rozlišení už delší dobu a žádný problém.
SW ke kameře žádný není. Pro střih už delší dobu používám Vegas7. Ten ale nepodporuje MP4, a protože se mi nechce upgradovat, nebo přecházet na jiný SW, konvertuji zdrojáky do MOV programem MPEG_Streamclip_1.2 (je to moc šikovný prográmek a je grátis) Je to sice jako drbat se nohou za uchem, ale zatím jsem spokojen. Možná ti někdo poradí snazší cestu.
SW ke kameře žádný není. Pro střih už delší dobu používám Vegas7. Ten ale nepodporuje MP4, a protože se mi nechce upgradovat, nebo přecházet na jiný SW, konvertuji zdrojáky do MOV programem MPEG_Streamclip_1.2 (je to moc šikovný prográmek a je grátis) Je to sice jako drbat se nohou za uchem, ale zatím jsem spokojen. Možná ti někdo poradí snazší cestu.
- Homer.Simpson
Tak GoPro je doma
Ako som sa hral s live vystupom, presvedcil som sa ze za slabsich svetelnych podmienok to vazne neni ono
.Ale...Ked sa prepne rezim z kamery na fotoaparat, live vystup sa zosvetli
.A dost podstatne!Skusal som to doma v izbe s obyc ovetlenim a v rezime kamery bol obraz tmavy az cierny(takmer sa nedalo rozoznat co je co).Po prepnuti do rezimu foto sa obraz zosvetlil a nebolo problem rozpoznat hoci co
.
V podstate to znamena to, ze by sa dalo lietat aj za slabsich svetelnych podmienok.Akurat s obmedzenim, v podobe zaznamu letu len vo fotkach.Schvalne to vyskusajte a dajte vediet ako ste dopadli...
Ako som sa hral s live vystupom, presvedcil som sa ze za slabsich svetelnych podmienok to vazne neni ono
V podstate to znamena to, ze by sa dalo lietat aj za slabsich svetelnych podmienok.Akurat s obmedzenim, v podobe zaznamu letu len vo fotkach.Schvalne to vyskusajte a dajte vediet ako ste dopadli...
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Re: Go Pro HD
Ahojte tak dnes mi dorazil Wifi Bacpac pre Hero 2 za 45$ z US a neplatil som ziadnu dph. Zajtra otestujem.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
BrAtKo píše:Ahojte tak dnes mi dorazil Wifi Bacpac pre Hero 2 za 45$ z US a neplatil som ziadnu dph. Zajtra otestujem.
To máš přes prostředníka? GoPro shopy v US obvykle mají omezení posílat zboží do EU, teda aspoň ty oficiální, kvůlivá cenové politice
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Priamo som to kupil z readymaderc.com postovne 5$. Maju aj ine veci ku GoPro.
A aj na Axial som dost veci kupoval zo usa napr. toadzrc.com a este rcplanet.com, nizke postovne. A najma rychle dorucenie.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
BrAtKo píše:Priamo som to kupil z readymaderc.com postovne 5$. Maju aj ine veci ku GoPro.
Tak zrovna tihle to tam mají aj výslovně uvedeno viz: "Restrictions: Accordign to GoPro policy, sales of the GoPro cameras from this store are restricted to the United States only." no asi amík v obchodě nevěděl kde sou čechy a zná Jágra tak si myslel že to je některej stát v US
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
Ja som nekupil kameru ale prislusenstvo, je doma behom tyzdna dorucene.
RMRC má obmedzenie na predaj GoPro od výrobcu na územie USA. Práve kvôli rôznej cenovej politike v rôznych zónach sveta. Ale keď Tim je taký dobrý kamarát...
Akurát s reklamáciou je to horšie. Mne sa GoPro dvakrát pokašlala (prvý krát tak trošku mojou chybou, druhý krát vôbec nie mojou vinou) a reklamácie cez USA boli vskutku zábavné. Prekvapivo však bezproblémové a posielajú nový kus, len to trošku trvá. Osobne môžem Tima a jeho obchod len odporučiť! 
Take my love, take my land, take me where I cannot stand
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
I don't care, I'm still free, you can't take the sky from me...
- Homer.Simpson
Jameson píše:...Osobne môžem Tima a jeho obchod len odporučiť!
Tak k tomuto sa pripajam...Najlepsi zahranicny shop s akym som mal docinenia
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Řeším jak připevnit GO PRO HD na éro.
Bud ji dám na střed a obraz není na středu ale je to v rovnováze.
Nebo ji šoupnu na kraj, aby čočka byla uprostřed a obraz bude uprostřed ale kamera je dost na jedné straně převážená...
Jak to řešíte?
Bud ji dám na střed a obraz není na středu ale je to v rovnováze.
Nebo ji šoupnu na kraj, aby čočka byla uprostřed a obraz bude uprostřed ale kamera je dost na jedné straně převážená...
Jak to řešíte?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....