Shop goodluckbuy

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Re: GOODLUCKBUY

#31 Příspěvek od koulinek »

Ono to může být komplikovanější s tím hlídáním si lhůty paypalu, pokud člověk veme i nějaké BK zboží, zaplatí a čeká na naskladnění. Některé položky bez BK se skoro neseženou.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od RCStudio »

No mam postacku znamou a to uz je zarizeny od doby odmitnuti a pred par dny jsem to overoval ze to slo z5
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Drondys

#33 Příspěvek od Drondys »

koulinek píše:Ono to může být komplikovanější s tím hlídáním si lhůty paypalu, pokud člověk veme i nějaké BK zboží, zaplatí a čeká na naskladnění. Některé položky bez BK se skoro neseženou.

Nic není dokonalé a každý si holt musí zvážit sám jestli mu to za to riziko stojí nebo ne.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od koulinek »

Jasně, já si z číny obvykle nechávám posílat po balíčkách nevalné hodnoty nezajímavé pro celnici takže i když bych o nějakej přišel, tolik mě to nemrzí. Dosud jedinej stracenej a to mi ten e-eshop bezproblemu zaslal obratem znova.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Drondys

#35 Příspěvek od Drondys »

janekx píše:No mam postacku znamou a to uz je zarizeny od doby odmitnuti a pred par dny jsem to overoval ze to slo z5

Ústní ověření je z pohledu ověření vůči PayPalu k ničemu. Doporučuji raději zajít na místní poštu osobně a domluvit se s vedoucí, aby ten záznam prostě změnili z terminálu na místní poště. I na místních poštách by měli mít možnost provést změny v databázi z níž čerpá systém sledování na webu České pošty. Pokud se to neprojeví na webu tak se s vedoucí pošty rovnou domluv ať to zaurguje přes jejich servisní podporu a ať to opraví z centra.
pokemon
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od pokemon »

No konecne se ozvali z GLB, balik jim dorazil nazpet. Vymlouvaji se, ze maji spatnou adresu na me. Napsal jsem jim stejnou adresu jako mam v uvedenou v GLB systemu a radeji pozadal o navraceni penez nez znova cekat dalsi mesice na dalsi zpravu, ze se jim dalsi balik vratil.
pokemon
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od pokemon »

Tak dalsi zprava z GLB.Posilaji novy balik se zbozim,ale uz pres HKpost a rovnou poslaly cislo baliku.Doufam,ze to uz dorazi ted v pohode.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od jyrry »

Zeptam se - shanel jsem serva, ktera jinde nez na GLB nejak nerostou, tak jsem GLB zkusil (jinak bych tam asi nelezl). Zalozil jsem si ucet, objednal serva (skladem), zaplatil. Prislo z paypalu ze je zaplaceno. Od te doby ticho po pesine. Poslou nejaky email - obdobu tech tri, co prijdou z HK ?
Je to druhy tyden, stav objednavky - zpracovava se. Psal jsem na ten jejich infosystem a nic. Tak nevim... English umim akorat Ctrl+C a Ctrl+V v translatoru, jinak jdu do te jejich diskuterny...
jyrry.webnode.cz
pokemon
Kontaktovat uživatele:

Re: Shop goodluckbuy

#39 Příspěvek od pokemon »

Me taky vubec neposlaly mejlika,ze obdrzely platbu.Na svem uctu v GLB se jen po par dnech obevilo cislo baliku,cekal jsem dva mesice a pak mi poslaly zpravu,ye se jim balik vratil a posilaji ho znova.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od jyrry »

hm, takovy nespolehlivy vetesnictvi jako DX ... :-(
To jsem si nabeh...
jyrry.webnode.cz
pokemon
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od pokemon »

Jo,s dealx...... mam taky spatny zkusenosti,obednal jsem tam 3 LED zarovky do obyvaku a dorazily pouze dve.
matlos

#42 Příspěvek od matlos »

Je to smutne jak na ne neni spoleh, existuje vubec nejaky cinsky obchod, ktery by byl spolehlivy? :D

Jinak ja taky objednaval z GLB za ne uplne male penize, a neposlali mejl ani s potvrzenim objednavky, prijmu penez, nic...

Nevite nekdo, jak lze objednavku na GLB stornovat? Omylem jsem to objednal dvakrat, takze tu jednu, nezaplacenou, bych rad stornoval. Psal jsem do toho jejich "Contact us" ale bez reakce.
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od jyrry »

Celkem fubguji obchody na ebay - maji tam strasidlo v podobe spatneho hodnoceni; hodnotim az kdyz vec poradne proklepnu, uz 2x se mi to vyplatilo, jednou mi poslali neco jineho a taky to zabralo, stacilo napsat na email (mimo ebay) a uz se starali... Silnejsi paky tam taky jsou, ale zatim jsem je nemusel nasadit.
jyrry.webnode.cz
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od jyrry »

... asi to z GLB tady ctou - pred pulhodkou dorazil emajlik s informacemi :-D
jyrry.webnode.cz
pokemon
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od pokemon »

Me taky docela pomohlo pridat si GLB do skype,slusne se s nima bavit a poprosit o poslani noveho zbozi,ale uz ne pres chinapost,ale pres hongkong post.Hned ten den poslaly novou zasilku a rovnou mi daly cislo baliku na sledovani.
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“