TREX 450 Plus (RTF) - novinka od Align

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
OPR
Kontaktovat uživatele:

Re: TREX 450 Plus (RTF) - novinka od Align

#31 Příspěvek od OPR »

pkotatko píše:Podle jakych kriterii ?
...
Pak jsou tu jeste jine heli podobne velikosti, ale ty but nejsou tolik rozsirene nebo nejsou tak dostupne ND a nebo dost drahe. Rave, Maxir, Sniper atd. E-Flite vydrz dilu, zpracovani, dostupnost a cena dilu mi nepripada zrovna jako nej nej.

Zrovna u těch "červených" je dostupnost dílů dobrá, taková jako u jiných by potencionálně být nemusela. Jen ta rozšířenost. :(
IvoR1

#32 Příspěvek od IvoR1 »

Tak jo. Beru všechny argumenty, ale ještě jsem nečetl "ano měl jsem (mám) Blada 450X a stojí za h...". Ztím mi to připadá, že jsem jediný v republice kdo jej má. :(
Asi jsem exot. :wink:
T14SG,Katana S50V2, Protos 500, T-rex700E
kolaCZek

#33 Příspěvek od kolaCZek »

IvoR1: Hmm... Treba proto, ze by si nikdo takovou sra*ku nekoupil. :lol: Ba ne... Delam si srandu. :wink:
Nemyslim si, ze by na tom byl Blade zase tak spatne. Jenom je skoda, ze si kluci z Eflite pakujou kapsy na drahych nahradnich dilech, ktere je v CR obcas docela zahul sehnat. Ale v letu verim, ze je to jako kazda jina helina s Beastem. Otazkou taky je, kolik z ni zbyde po prvnim pruletu pod urovni terenu. :wink:
A co si budem nalhavat. Stejne je nejlepsi helina ta, kterou nemas. :P
SuperZoom 4D, Blade mCP X BL, SAB Goblin 500 @ Spirit
Spektrum DX8, PhoenixRC
duk

#34 Příspěvek od duk »

Zdravím všechny, mám dotaz zda máte někdo zkušenosti s tímto setem? Jde hlavně o to rádio a ostatní osazení vrtulníku. Nebo se dá za podobné peníze cca do 15ti tisíc pořídit lepší rádio a vrtulník s nabíječkou.
Uvažuji o DX7s 6500,-
TAROT super combo 7000,-
Jestli máte někdo nějaké jiné lepší návrhy rád je uvítám. Jsem dá se říct začátečník (zatím lítám jen se čtyř kanálem) a nechci prozatím hodně investovat.
Děkuji všem.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“