Obchod

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od TomasC »

dokken píše:prevenci pred cim?

Doporučuji ti prostudovat "pravidla pro fórum RCMANIA.CZ", myslím, že se ti to bude hodit i obecně.

Aby jsi to nemusel hledat: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=26940
Loner

#17 Příspěvek od Loner »

to je kvalitni obchod, maji futaby :)

PS: pro pochopeni je nutno prostudovat toto :)
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=39686
axetom
Kontaktovat uživatele:

Re: Obchod

#18 Příspěvek od axetom »

Bohuzel...musim rict ze ac pise ze to ma skladem (modul frsky a prijmac) cekam pres tyden, posilal jsem dva emaily s zadosti o osobni vyzvednuti (po telefonu mi rekl poslete mi to do emailu hned doma na to kouknu..) kde nic tu nic. Dnes jsem napsal ze to rusim, a na nejaky stornopoplatek se muzu vys..... Nedoporucuji.
michalll
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od michalll »

Kde jsem se podíval, tak bylo k dostupnosti napsáno "na cestě 2-5 ks". To bude sakra velký balík, až mu vše dorazí :wink:
PROTOS 500, BLADE 130 X

Heli kabinky: http://michalpa.rajce.idnes.cz/
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od koulinek »

Tak sem na to zase mrknul a tentokrát mě rozsekal OptoCopter a néni to úklep, vyskytuje se to tam vícekrát, asi to má elektroniku opticky oddělenou proti zásahu blesku nebo co :D
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Drondys

#21 Příspěvek od Drondys »

axetom píše:Bohuzel...musim rict ze ac pise ze to ma skladem (modul frsky a prijmac) cekam pres tyden, posilal jsem dva emaily s zadosti o osobni vyzvednuti (po telefonu mi rekl poslete mi to do emailu hned doma na to kouknu..) kde nic tu nic.

Otázkou je jestli ty emaily adresát skutečně dostal. Emaily vůbec nejsou zaručený způsob komunikace. Pokud se pošle důležitý email např. ohledně objednávky a i když je odeslán třeba opakovaně tak stejně není zaručeno, že alespoň jeden z nich adresát dostane, a proto je vhodné tak den až dva po odeslání ověřit si telefonicky zda adresát příslušný email skutečně dostal.

michalll píše:Kde jsem se podíval, tak bylo k dostupnosti napsáno "na cestě 2-5 ks". To bude sakra velký balík, až mu vše dorazí :wink:

Nemusí to být jen jeden balík. Může to být klidně i větší množství menších balíků. Některé zásilky zejména pokud jdou přes China post se v poslední době hodně zpožďují a doručení často trvá i přes 40 dnů.
axetom
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od axetom »

ale jde o to ze i po telefonu m i rekl poslete mi to mejlem kouknu se nato. no a zrejme se na to vykaslal. Kdykoli jsem psal email, vzdy ve 100% pripadu dorazil tam kam mel. mam rpoblem pouze s nim.ale couz uz jsem objednal jinde
Drondys

#23 Příspěvek od Drondys »

axetom píše:ale jde o to ze i po telefonu m i rekl poslete mi to mejlem kouknu se nato. no a zrejme se na to vykaslal. Kdykoli jsem psal email, vzdy ve 100% pripadu dorazil tam kam mel. Mam problem pouze s nim, ale co uz jsem objednal jinde

Dokud sis telefonicky neověřil, že mu email dorazil tak nemůžeš vědět jestli to tak bylo nebo ne. To, že se ti zatím nestalo, že by některý email nedorazil je jen štěstí a nelze z něj odvozovat, že to tak musí být navždy.
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od koulinek »

to jo, i když máš ověřeno dle logu mailserveru že cílový mailserver zprávu přijal, neznamená to že se skutečně dostane až do uživatelského mailboxu, ještě může být v cestě třeba antispamová ochrana, která email už nepropustí do mailboxu a zůstane odložen někde v karanténě. Důležité a zásadní emaily jedine potvrzovat jiným způsobem.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
sechy
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od sechy »

Já si tam objednal letos v lednu aku do DX7, s tím že do 14 dnů ji mám doma.
Po třech týdnech jsem mrknul na HK,a ano byla tam.A samozřejmě BK.
Tak jsem mu psal, a prý do týdne.Schválně jsem čekal i když už od března
mám Li Polku.
Do dneška nic
axetom
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od axetom »

no nasel jsem tohle: http://www.nejlepsiceny.cz/internetove- ... ia-cz.html datumy a jmena asi hovori za vse:D
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“