zajímavé datum 21.12. 2012

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

Re: zajímavé datum 21.12. 2012

#61 Příspěvek od Zwobot »

FlyBear píše:
Zwobot píše:Kurňa chlapi, teď jsem se díval do kalendáře a 21.12. vychází na Pondělí.

Pokud tobě 21.12. vychází na Pondělí (a ještě k tomu s velkým "P"), pak se u tebe problematické příznaky tohoto data začínají zcela zjevně projevovat už teď...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jasně že je pondělí s "P" protože to je pondělí (hnusnej den, pondělky bych zrušil) :mrgreen:
Ale mě to opravdu vychází na pondělek. Tak nevím, asi jsem si zase šlehnul bo co :D

No v pondělí jsou vánoce, což je taky super

ÚÁÁÁH
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od koulinek »

Zwobot píše:Jasně že je pondělí s "P" protože to je pondělí (hnusnej den, pondělky bych zrušil) :mrgreen:
Ale mě to opravdu vychází na pondělek. Tak nevím, asi jsem si zase šlehnul bo co :D

Tak to žiješ někdy v roce 2009 né? :D
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Zwobot »

plantážníci pamatujte si že když melu blbosti, tak mě nesmíte brát vážně :D :D :D Asi příliš vysoká hladina těkavých látek v těle.

2009? UŽ???? Kam se poděl Krteček a kdo vládne teď.

EDIT: Jo áhááá můj kalendář bere pondělí a pátek prostě jako "P". LOOOOL :mrgreen: :mrgreen:
FlyBear

#64 Příspěvek od FlyBear »

Zwobot píše:...Jo áhááá můj kalendář bere pondělí a pátek prostě jako "P". LOOOOL :mrgreen: :mrgreen:

A to máš jako Mayský kalendář :?: :lol:

Hmmm, začínám mít tušení, že ani z konce světa ani ze změn vesmírných období zase nic nebude. To jen někdo blbě interpretoval nějaký starý, dnes už nepoužívaný, kalendář :mrgreen:
zero_ozero

#65 Příspěvek od zero_ozero »

Mayský kalendář je 10x promakanější než ten náš. :-)
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“